Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość
Czy ty normalna jesteś? Mężowi nikt inny nie może się podobać poza tobą?

Gość gość
no i co z tego , ze tak powiedział. Doda ma ladne ciało i taka prawda. Nie oklamal , nic dziwnego nie powiedział, wypowiedział się na ten temat i co z tego??? bo nie bardzo cie można zrozumieć, wygląda na to jakbys to ty miała problem ze sobą, Zazdrosna jesteś o dode to na silownie zapieprzaj

Gość gość
autorko ,czy jak kiedykolwiek oglądałaś jakiś serial czy teledysk ,to nigdy nie pomyślałaś--ale ten facet jest przstojny,,,nigdy na głos nie powiedziałaś czegoś takiego, chyba masz paskudny charakter mąz ma cię dość i zaczyna oglądać sie za innymi

Gość gość
no dokladnie to on mnie urazil a sam zachowal sie jak mega urazony poza tym nie pamietam kiedy to ja uslyszalam od niego complement k***a I nie bede tolerowac jak chwali obce baby

Gość gość
jesteście straszne! Facet ma prawo wyrazić swoja opinie, ale NIE! Bo wielkie zakompleksione żoneczki już się szykują do focha. Żal mi Waszych mężów. Ruszyć doope. Pocwiczyć i nie będzie problemu, ale po co? Lepiej na kafe żale wywalać

Gość gość
tak powiedzialam, ale nie przy dzieciach....

Gość gość
na jaka silownie kobieto ja waze 52kg...

Gość gość
prowo prowo czy komus zalezy zeby ten temat upadl... po co tu wlazisz I piszesz ze to prowo... nie mozna nic napisac od siebie bo k***a wszystko jest prowo sam jestes k***a prowo

Gość gość
to widocznie jesteś brzydka skoro takie coś cie uraża. Kobieta, która zna swoją wartość i nie ma za dużo kompleksów focha by nie strzeliła. Nie chodzi o to czy to prowo czy nie, ale są takie laski co robią afery o takie bzdury i to jest chore.

Gość gość
Jakas niezbyt rozgarnieta jesteś , skoro o Dode robisz problem, szkoda mi tego facet twojego

Gość gość
ale co, sklamal facet? moze mu sie podobac cialo dody i co z tego? kocha ciebie, prawda? zwiazek ma byc szczery czy ma byc cenzura jakas? a myslisz ze on nie wie, ze tobie podobaja sie jacys przystojni aktorzy? i co ma sie z tego powodu chop pochlastac? to oczywiste ze i tobie i jemu podobaja sie inni, ale to nie znaczy ze odejdziecie od siebie to nie znaczy ze nie kochacie sie najbardziej takie rzeczy przyjmuja do siebie ludzie o niskim poczuciu wartosci, taka jest prawda jesli cie ot tak ugodzilo to niestety dowod ze masz wlasnie niska samoocene mnie to by totlanie obeszlo, gdyby moja kobieta mi powiedziala ze podoba jej sie di caprio, czy nie wiem, clooney przeciez oni sa przystojni, wiec co w tym dziwnego? ja jestem tu i teraz, na wyciagniecie reki, mozliwe ze dla wielu tez jestem przystojny i mam inne zalety i sie nie boje ze zonie podobaja sie inni ja tez mowie czasem zonie kto mis ie z tv podoba, niech wie jaki mam gust a co? :)

Gość VBxxxxxxxxxxxxxxx
"gość 2 dzieci, 15lat razem I takie cos" - I ty chcesz porównywać swoje ciało z ciałem Dody? :D🖐️

Gość gość
ale ja nie zrobila afery!!!!! powiedzialam mu ze mi sie to nie spodobalo-wszystko to on zrobil afere zaczal sie drzec wyzywac mnie od glupich-przy dzieciach znowu I probowal odwrocic kota ogonem znam swoja wartosc szkoda ze facet z ktorym jestem nie zna mojej wartosci skoro glupie baby chwali a swojej nie potrafi- to mnie wkurza

Gość gość
ale ty dziwna jesteś, powiedz ty przy okazji ze ci się strasznie podoba ciało Radka Majdana, Banderasa, czy tam jakiegoś innego lowelasa. Niech tez poczuje się zle, po co afery strugasz, bądź od niego cwansza...

Gość gość
nie nie chce porownywac mam to w doopie jak ona wyglada I jak wyglada jakakolwiek inna baba...nie mam kompleksow I z nikim sie nie porownuje

Gość gość
24.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość ale ty dziwna jesteś, powiedz ty przy okazji ze ci się strasznie podoba ciało Radka Majdana, Banderasa, czy tam jakiegoś innego lowelasa. Niech tez poczuje się zle, po co afery strugasz, bądź od niego cwansza... na drugi raz tak zrobie nie wiem czemu na to nie wpadlam wczesniej....

Gość gość
moze faktycznie niech sobie mowi co chce.... jednak uwazam ze to nie wypada mimo wszystko I ze zachowal sie jak malolat

Gość gość
1.autorko musisz byc oblesnym pasztetem skoro tak zabolaly cie slowa meza. gdybys byly laska nie zwrocilabys nawet uwagi na slowa meza. 2.dzieci tez nie modga mowic ze kolezanka/ga ma ladna maztke bo czujesz sie urazona?paranoja w twojej glowie-:O

Gość gość
a wasi chwala inne baby przy was I ich powabne ciala?

Gość gość
moze to nie ja jestem dziwna ale wy skoro uwazacie ze to jest ok ale wasi takich rzeczy nie robia przynajmniej w waszej obecnosci, bo nie wydaje mi sie ze tak robia, skoro uwazacie ze to JA musze byc strasznym pasztetem... no jakbym byla to bym to przyznala, jednakze tak sie sklada ze jestem przecietna

Gość gość
oj maz lubi Kim Kardashian , ja nie ma nic przeciwko, ale nic poza tym, kiedyś mi powiedział ze fajny ma typ urody, jak się z kims jest tyle lat jak my - 11 to wszystko się nudzi. Mnie mój maz tez nudzi. popatrze na innych facetow , czemu nie!!! to nie grzech, a tez mi się inni facec***odobają . ale tylko podobają, chwale ich ciala tez,

Gość gość
mojemu się zdarzalo cos tam napomnkac, ale wygląda na to ze polowa z telewizji babek mu się podoba . ja tez lubie popatrzeć na fajne kobiece ciala, porownuje ze sobą i patrze co zmienić , może odchudzić co nieco np.

Gość gość
a jesli wasi faceci tak sie przy was nie zachowuja, to znaczy dla mnie ze to nie ja jestem dziwna, ale ze moj maz jest troche za bardzo wyluzowany skoro sobie pozwolil na taka mala anegdotke przy calej familii... madrale ciekawa jestem jak wy byscie zareagowaly gdyby wasz tak o jakiejs pustej lasce powiedzial po tym jak mu urodzilyscie dwojke dzieci I wiernie sterczycie przy jego boku, pieluchy, nie przespane noce, kilogramy do zrzucenia po ciazy wiec poswiecenie figury a na koniec takie podziekowanie... bo doda ma ladne cialo.......

Gość gość
acha I wlasnie dlatego mu zwrocilam uwage bo ja siebie szanuje I tego samego oczekuje od niego

Gość gość
na koniec zanim wyszedl probowal jeszcze mnie urazic obrazic zepsuc humor ale mu sie nie udalo, niestety, nie tym razem, zazwyczaj jak mnie dotknie w czuly punkt to boli, ale dzisiaj jakos nie podzialalo....

Gość gość
ma bardzo zły gust, bo ciało dody to żadna rewelacja - jakby cyc wszczepić krępemu facetowi

Gość gość
ty sie szanujesz??? zachowujesz sie jak ostatnia sciera

Gość gość
no to samo powiedziala moja kolezanka ze ta cala doda to nic specjalnego

Gość gość
naprawde a w ktorym momencie