Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość
Jest o co, i tak bez makijażu jest ładniejsza od 3/4 Polek. Żadna bez makijażu nie wygląda przepięknie.

Gość gość
sorki ale jakos mi sie nie rzuca w uszy zeby moji znajomi zamezni tak mowili :( I to przy swojich kobietach zazwyczaj je adoruja a ja tego nie mam

Gość gość
Ok, wstaw zdjęcie ładnej (naturalnie) według ciebie Polki. Jak patrzę na te lampucery to Doda wygląda bardzo dobrze.

Gość gość
nie wiem czy to zazdrosc to kompletny brak adoracji z jego strony, ciepla, rozmowy, komplementu, zlapania za reke, liczenia sie z mojimi uczuciami.... skoro nie mam tego to nie bede tolerowala zadnych komplementow o innych babach, gdyby byl bardziej romantyczny, rodzinny, weselszy w domu I zrelaksowany to klimat miedzy name bylby inny I pewnie bysmy czasem pozartowali na rozne tematy, ale on nie akceptuje mnie do konca, rani czule punkty I nie dostaje swojej satysfakcji jak mu sie to nie udaje

Gość gość
nic nie umiem zalaczyc bo uznaje mi za spam

Gość gość
madra jestes mamy dwoje dzieci I sie czasem klocimy jak kazda para wiele traktuje przez palce bo nie ma sensu sie scierac

Gość gość
ale tym razem przegial

Gość gość
I juz nie tym co powiedzial o dodzie ale co powiedzial o mnie... zawsze tak jest

Gość gość
Prawda taka moi mili, że autorka und cleo o zakompleksione babony. Ja przy mężu nieraz mówię że mi się ktoś podoba tak samo on przy mnie i nikt nie biegnie z tym na kafe afery robić jak rozjuszona histeryczka

Gość gość
No DOda to ma zły gust co innego jakby Pochwalił Martę Żmudę Trzebiatowska http://cur.lv/4yotv

Gość gość
autorka taka ambitna a kapusta zadzi:D:D

Gość gość
zalezy w jaki sposob ktos ci o tym mowi I co mowi nie mam kompleksow powtarzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to o grzyba z nim jesteś?i czego tu oczekujesz swoją drogą ze jesteś zazdrosna o faceta w peruce o którym myśli twój spaczony mąż gdy wali gruche to jeszcze wylewasz żale i masz pretensje że toczą tu z ciebie zwałe albo go kopnij w d**e i odżyj albo wyliż mu tyłek i dalej dawaj sobą pomiatać

Gość gość
ok a wiec wedlug was jest ok byc wyzywana skoro sami to robicie... zenujace, same puste wypowiedzi az huczy na tym temacie

Gość gość
...2 dzieci, 15lat razem I takie cos... marzylam I ta furia jak mu powiedzialam probowal ze mnie debila zrobic ze nie wiem w jakim kontekscie to powiedzial, ale kontekst naprawde nie byl trudny do zrozumienia myslalam ze mam madrzejszego chlopa....... nie ma madrego chlopa kazdy mysli tylko ciulem!!

Gość gość
O kurde...nie wierzę, że takie baby istnieją... Mój facet ma ulubione aktorki, które mu się bardzo podobają, ja mam ulubionych aktorów (w dodatku zwykle podobają mi się faceci o zupełnie innym typie urody niż mój narzeczony; zresztą jemu też się podobają aktorki, które mnie zupełnie nie przypominają :p) i często oglądając filmy mówimy o tym kto nam się podoba i dlaczego. I oboje wiemy, że zasadniczo nie ma to ŻADNEGO znaczenia! Bo to tylko pan/pani z telewizora. I tyle. Nooo...ale ja jestem pewna siebie, swojej urody, a narzeczony komplementuje mnie na każdym kroku i nawet jak komentuje urodę aktorki to robi to trzymając mnie za rękę np.

Gość gość
spadam stad myslalam ze dowiem sie czegos ambitniejszego stracilam jednak czas, jak mowilam swiszcze glupimi wypowiedziami nikomu nie zycze zeby byl wyzywany od glupich w dodatku przy dzieciakach znowu, dziwi mnie ze nikogo to nie razi masakra......

to k***a konij go w d**e debilko nie rób z siebie większej idiotki po co p********z że cie wyzywa skoro sama to chyba lubisz inaczej byś odeszła i nie pisz w kółko tego samego masz chyba syndrom ofiary a może po prostu lubisz sie użalać nad sobą i zgrywać cierpiętnice teraz to żal mi twojego faceta nie dziwota że się wk***ił skoro cały czas się przypierdalasz i morde piłujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mnie to razi. Też spotkałam się z takim zachowaniem. To dowód braku wyobraźni i klasy. To zupełnie normalne, że zauważamy czyjąś atrakcyjność, ale nie musimy się z tym obnosić i komentować tego publicznie.

następny temat autorka założy jak będzie jazgotać i biedny mężulek nie wytrzyma presji i jej strzeli gonga dziw bierze że jeszcze jej nie napierdala

Gość gość
na 3 strony tematu doczekalam sie tylko 4 sensownych wypowiedzi ... jest gorzej niz zle to czego oczekujesz, jaka odpowiedz cie zadowoli

Gość gość
Mój facet ma ulubione aktorki, które mu się bardzo podobają, ja mam ulubionych aktorów (w dodatku zwykle podobają mi się faceci o zupełnie innym typie urody niż mój narzeczony; zresztą jemu też się podobają aktorki, które mnie zupełnie nie przypominają ) i często oglądając filmy mówimy o tym kto nam się podoba i dlaczego. I oboje wiemy, że zasadniczo nie ma to ŻADNEGO znaczenia! Bo to tylko pan/pani z telewizora. I tyle. Nooo...ale ja jestem pewna siebie, swojej urody, a narzeczony komplementuje mnie na każdym kroku i nawet jak komentuje urodę aktorki to robi to trzymając mnie za rękę np. I to jest zdrowe podejście :)

Gość gość
konkrety bez podejrzen ze jestem brzydka - opinia o jego zachowaniu, tak jak ktos to napisal powyzej pomiedzy wulgaryzmami kleopatry ktorych nie czytam I tak interesowalo mnie co myslicie o jego wybuchu, wyzwiskach, probie uderzenia w moj czuly punkt po tym jak mu powiedzialam e nie spodobalo mi sie co powiedzial, tyle dowiedzialam sie natomiast wiecej o sobie niz o nim :O

Gość mus gruszkowy
Ja bym mu doj****a ,że jak byś z nieudacznikiem życiowym się nie związała to też byś tak wyglądała,taka Doda wydaje na siebie przez jeden dzień tyle co on jest w stanie zarobic przez dwa miesiące.Przy najbliższej okazji pochwal ciało jakiegoś kolesia najlepiej niech to będzie Pudzian albo inny "Hardkorowy Koksu"niech mu w pięty pójdzie... ':

Niestety też uważam, że z autorką jest coś nie tak. faceci to faceci. taka natura. Jak zobaczysz, że ogląda p***osy, to chyba rozwód weźmiesz...