Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość
tak to ja moj powinien za chwile byc w domu, rzadko sie tak poklocimy zeby wychodzil na 4godziny

Gość gość
jak wróci to nie kłuć się z nim ,tylko ugodowo

Gość gość
nie wiem czy wytrzymam, oczy mi sie kleja

Gość gość
nie wiecie ,że miłość się wypala.

Gość gość
ehh prawda jest taka że on ciebie nie kocha jest z toba z przyzwyczajenia i nie dzialasz już na niego -0zazwyczaj tak jest po tylu latach - wszystko sie nudzi. Możesz wychodzić wystrojona i kręcić przy nim tylkiem a on i tak będzie myślał o innych - takie życie

Gość gość
wrocil do domu jak juz spalam, dzisiaj rano do niego dzwonilam ale w innej sprawie, nie bede przy nim krecic tylkiem ani go kokietowac bo wyjde na idiotke zrobilam mu awanture bo znam swoja wartosc I naprawde uwazam ze zachowal sie jak nastoletni,samotny napalony smarkacz, w dodatku bez gustu I odrobiny wyobrazni kiedys mowil ze podobaja mu sie dziewczyny o naturalnej urodzie, a tu prosze.... jaka zmiana

Gość gość
wiecie co tak z ciekawosci weszlam na jej zdjecia zeby zobaczyc czy ona faktycznie ma ladne cialo, ale moja znajoma miala racje.. naprawde nic specjalnego poza tym na twarzy wyglada gorzej ode mnie.... ile ona ma lat???? nie wiem czemu palnal to co palnal ona jest .... ja mam wiekszy biust przynajmniej I waze 52kg moj wspollokator mowi wiecznie ze chce mnie troche podtuczyc bo wygladam za cienko .... a moj takie brzydactwo chwali chyba nie pomyslal o tym co mowi, slaby ma gust...

Gość gość
juz mowilam ze ciebie dzieko nie czytam czy nie powinnas byc w szkole o tej godzinie??????

haha już skończyłam szkołe tobie tak narawde nie chodzi o to że on powiedział to przy tobie gdybyś usłyszała jak to mówi komuś innemu też byś sie czepiała musisz sobie wbić do głowy że faceci to gnoje KAŻDY to że pochwalił przy tobie ciało dody to nic on wali sobie myślac o niej gdy sie kochacie myśli że to ją r***a inaczej by nie doszedł na bank łazi na d****i i pewnie zdradzał cie w innych sprzyjających okazjach tak więc daj sobie siana i albo odejdz albo dalej trwaj przy tym tak czy siak pomyśl o sobie i o tym aby mieć coś od życia znajdz kogoś realnego i używaj do woli:p

Gość gość
niestety kleopatra ma racje faceci tacy są i nic z tym nie zrobisz może nawet nigdy to do ciebie nie dotrze nie zostaje ci nic innego jak znaleźć sobie kochanka

Gość gość
zdradza cie na bank

Gość gość
a skad wiesz ze zdradza lazisz za nim??????

Gość gość
to, ze powiedzial co powiedzial jeszcze o niczym nie swiadczy, nakrecacie afere bo gosciu powiedzial to co powiedzial. najlatwiej nazwac go kobieciarzem, dla mnie to nie swiadczy absolutnie o niczym poza tym zwiazek po tylu latach sie zmienia

Faceci wala sobie myslac o swojej babie, nawet jak oglada sie p***o to w wyobrazeniu robi sie to ze swoja, przynajmniej ja tak mam. Nie umiem sobie wyobrazic seksu z np Doda skoro nigdy go nie mialem

a do tematu to dziwna jestes autorka. Wiadomo,ze podobac moze sie wiele osob. Ja do zony mowie czasem patrz ale ma cycki czy fajna ma doope nie? Ona tak samo a ,ze ktos jest atrakcyjny nie znaczy,ze atrakcyjniejszy niz moja wybranka

Gość gość
nawt gdyby zdradzal to wolalabym o tym nie wiedziec, jesli facet ma taka nature to nic nie pomoze zeby sypial z sama Angelina jolie to I tak bedzie szukal gdzie indziej innego rodzaju wrazen

Gość gość
dziwna, juz to niejeden raz slyszalam to nie w jego typie tak mowic to wszystko dobrze ze sie jakis mezczyzna w koncu tez wypowiedzial moze z meskiego punktu widzenia bedzie latwiej to wszystko zrozumiec

autorka ja tam calosci nie czytalem wiec moze cos przeoczylem ale to niewazne w koncu to tylko jakas niedostepna cekebrytka, jeszcze jakby o jakiejs kumpeli mowil to moze moznaby Cie zrozumiec.

Gość gość
ok... czyli wedlug ciebie nie ma powodu do obaw I nie powinnam byc zazdrosna I nie powinnam podejrzewac ze zdradza tak jak to probuja mi zasugerowac niektorzy

nie, nie masz powodow i tak C***owiem na przyszlosc, jak zacznie zdradzac to bedzie mega dobry i uczynny, normalnie aniol nie do poznania. Wiec jesli wystapi nagla zmiana i maz bedzie Cie rozpieszczal jak nigdy to wtedy wlacz czujnosc;-) Zdradzajacy raczej nie wspomina o innych co by burzy nie wywolac

Gość gość
Ty autorko to chyba jakaś niedor*****a jesteś. Robisz aferę conajmniej jakby powiedział, że co noc wyobraża sobie z nią seks. Nie rozumiem, czemu niby miałby nie mówić głośno, że ktoś tam jest atrakcyjny. Jak mój narzeczony przy naszych znajomych powie, że jakaś tam celebrytka jest atrakcyjna, to co w tym złego? No jest, albo nie jest, każdy ma oczy i przecież to widzi. Musisz mieć straszne kompleksy skoro aż tak Cię to zabolało, że musiałaś do tego wracać po powrocie do domu.

Gość gość
tak juz o tyn slyszalam ze facet ktory zdrada zamienia sie w cukiereczka, no moj takim cukiereczkiem na szczescie nie jest...

Gość gość
juz to slyszalam ze jestem nienormalna...... jestescie monotematyczni....... nie wracam dzisiaj do tego tematu, nie ma sensu ze tak powiem wazniejsze sprawy mam na glowie niz rozstrzasanie tego co bylo wczoraj a I tak nic z tego nie wyniknie pozytywnego, nie dojde z nim do porozumienia bo za bardzo sie roznimy

Gość gość
autorko coś pisałaś o współlokatorze to z kim ty mieszkasz

Gość gość
w calej sprawie chyba nie ma to wiekszego znaczenia, cokolwiek nie napisze to bedzie z tego zaraz afera wiec nie ruszajmy tematow pobocznych ;)