Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość
uwazam ze rozmowa o czyjims ciele jest malo inteligentna I nie swiadczy najlepiej o drugim czlowieku

Gość gość
ciekawe jak sie bedzie zachowywal jak wroci do domu... I co on probuje teraz mi soba pokazac jedno wiem ze nie jest dobrze:przede wszystkim dlatego ze mnie wyzwal, sprawil przykrosc I zdaje sie wogole tego nie widziec

bo autorka ma małe cycki pewnie albo placki a poza tym doda ma cialo jak facet i tylko cycki ja ratuja zrobione brzydkie i nadal male szeroka w barach w d***e wąska jak chłop ze śląska

a twój facet to frajer tak na marginesie fakt powiedział co myśli ty powiedzialas ze ci to nie pasiren ale przegioł z tymi wyzwiskami on jest jakiś psychiczny?

Gość gość
kolejny prymitywny tekst... nie pomagacie

Gość gość
nie psychiczny, ale choleryk .....

Gość gość
to o prymitywnym tekscie bylo do kleopatry pewnie zadufanej w sobie jak narcyz ;)

Gość gość
kiedys jak mowilam ze mi cos nie odpowiada to sie ze mna liczyl, a dzisiaj...

Gość gość
Normalna jesteś? Porownujesz się z kimś kogo ciało jest dbane przez profesjonalistów? Każda by tak wyglądała gdyby miała specjalistów od wizerunku itp. Taa.. Kleopatra jest "najpiękniejsza", nazywa brzydulą kobietę, za którą faceci szaleją.

Gość gość
ŻAL mi takich zakompleksionych dziewczyn ja czesto sama zwracam uwage na piekne kobiety i mowie do męża "ale skubana ma ciało" albo" ale ladna laska"

Gość gość
k****a znowu to samo... nie porownuje sie poczytaj troche ten topic :O

Gość gość
dla mnie ladne cialo nie ma zadnego znaczenia bo sie wszyscy starzejemy I wyladujemy kiedys w piachu, znaczenie ma to co ma sie pod czaszka

Gość gość
jak sie lubi ogladac filmy erotyczne to ma sie takie mysli z reszta z tego sie bierze najgorsza zaraza na tym swiecie z pedofilia I gejostwem wlacznie

Gość gość
ale to JA przeciez jestem nienormalna... a skad ja wiem co idzie za takim gadaniem ze doda ma ladne cialo... moze chcialby ja p******ic, przeciez to facet!!!!

Gość gość
takie mysli dzialaja jak lancuszek bardzo czesto :( stad moja frustracja miedzy innymi o czym juz wspomnialam wczesniej

Gość gość
na 3 strony tematu doczekalam sie tylko 4 sensownych wypowiedzi ... jest gorzej niz zle

dodzia ma gorzej pociesze cie:) ją wszyscy je bali w rogi bo to wybrakowany towaar no coż facetowi w koncu znudzi sie tranzestor i zapragnie prawdziwej kobiety....moze ma jajka?

Gość gość
I ta jego furia.... z 2godziny juz go nie ma!!!! w d***e to mam niech sam sie z tym gryzie, wykapie dzieciaki obejrze jakis film I ide spac, niech robi co chce jak nie umie sie liczyc ze mna ani myslec ze mnie urazil to ja na to nic nie poradze, nie potrafi nawet porozmawiac wytlumaczyc gdyby faktycznie powiedzial to w innym kontekscie I gdyby liczl sie z mojimi uczuciami to zachowal by sie zupelnie inaczej jak mu o tym powiedzialam zamiast wyzywac od glupich I kipiec z nie wiadomo jakiego powodu.....

Gość gość
Ales ty pusta i glupia babo....

Gość gość
k***a I wychodzi na to ze ja jestem glupia a doda ma ladne cialo!!!!!!! na to sobie zasluguje matka jego dwojki dzieci

Gość gość
prymitywny babsztyl z ciebie!to prawda ze doda ma fajne cialo...zal ci srake sciska...

Gość gość
k***a wez uzasadnij skoro popierasz jego opinie albo zamilknij a jak masz p******ic od rzeczy to szkoda twojeo czasu

Gość gość
nie chce nikogo innego po co mi mam juz faceta........

Gość gość
Doda ma ładne ciało, twarz też jak na polskie warunki. Gdyby była brzydka, to by się tak nie wybiła. Autorko nie przeżywaj, to przecież normalne, źe się mówi, że ta lub inna jest fajna. Jesteś strasznie niepewna siebie.