Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz pochwalil przy mnie cialo dody

Polecane posty

Gość gość
brzydze sie takimi filmami, wiem jestem trzasnieta ale jakos sie tym nie przejmuje, znam faceta ktorego tez takie filmy nie kreca, znam mnostwo ludzi ktorych takie filmy nie ruszaja

Gość gość
autorko każdemu może podobać się aktor/aktorka i co w tym złego, ale owszem przy rodzinie nie powinien tego glośno mówić, ja też poczułabym sie urażona, tylko że ja jestem gruba-ostatnio przytyłam i ja bym była zła, zależy jak wyglądasz -bo jak jesteś szczupła to nie powinnaś robić afery, ja w swojej sytuacji to bym ryczała i też bym na niego naskoczyła, teraz powinnas się jakos przymilic i zapytać czy nnaprawde doda mu się tak podoba i obrucić wszystko w zart, może jesteś jędzowata i specjalnie tak powiedział, onie możesz się z nim kłócić bo może naprawdę zaczną mu sie podobać inne, ale za ostro zareagowałaś, ugodowo przymilnie załatw sprawe

o rany, to już nic nie można mówić przy ludziach. Ja raz przy moim chłopaku pochwaliłam jakiegoś gościa i nikt tego nie roztrząsał na forum.

autorka nosi szare spódnice do połowy łydy albo do kostek golf mokasyny i wełniane skarpety a sex urawiała 2 razy jak robili dzieci od kołdrą nosi też gustowne pantalony:)

Gość gość
"o rany, to już nic nie można mówić przy ludziach." -ani przy ludziach, ani przy DZIECIACH! Pamiętaj :p ;) Strasznie mnie rozbawiło to zasłanianie się dziećmi. Które zapewne zasadniczo w d***e mają takie rozmowy :D

Gość gość
2013-11-24 20:09:52 [zgłoś do usunięcia] gość dziekuje ze napisalas, to prawda zareagowalam troche zbyt impulsywnie ale jemu nie sposob wogole uwagi zwrocic bo jak sie najezy to koniec swiata... nie mam sily do niego, pewnie nie bylabym taka zla gdyby wiedzial ze kolo nas sa dzieci, nie wiem, starsza corka juz wiele rozumie a tata zachwyca ie cyckami obcej baby .... dzieci bardzo uwaznie sluchaja o czym rozmawiaja dorosli, przynajmniej moja corka, czasem musze ja pogonic na gore bo wsluchuje sie za bardzo w dyskusje ktore wogole nie powinny ja jeszcze interesowac bo jest na to za wczesnie.

Gość gość
spróbuj sie trochę rozluznic****owygłupiać w łóżku, toszkę go pokuś pokręć pupą ,zachowaj się niegrzecznie, nawet poudawaj dodę, rozładuj sytuację , mój mąż jest kochany ale też straszny nerwus, nie da mu sie zwrucić uwagi, czasami odpuszczam ale nie na wszystko mozna przymknąc oko

Gość gość
jego ciagle nie ma jak pojechal tak pojechal... za godzine ma byc w domu, zrobil sobie z tych nerwow 4 godzinna wycieczke, cudo.....

Gość gość
nazwal mnie glupia :( powinnam sie po prostu rozwiesc

Gość gość
jak przyjedzie to nie rób żadnych awantur, bądz bardzo miła przymilna, kuś do sexu, mąż będzie zdziwiony, ale to dobrze

Gość gość
autorko jesteś mogłybyśmy troche popisac mamy podobny problem

Gość gość
jestem :)

Gość gość
masz dobry pomysl ale z sexem to ja nie wiem jak to bedzie ;) wiem ze zareagowalam troche za nerwowo I go tez ponioslo...... a na czym Twoj problem polega?

Autorko, wiesz jaki jest twój problem? Za bardzo wszystko przeżywasz. On cię zlewa? ty zlej jego. Ubieraj się seksowniej, lepiej i zlewaj go. Co to za pan, że on może sie fochac, wychodzis na 4 godziny bez słowa bo ma wnerwa? Rób to samo. Zostaw go w domu na 4 godziny ubierając się świetnie. Nieważne gdzie pojdziesz. Czy sie samej przejsc, czy pochodzic bezsensownie po sklepach. Niewazne. I nie jego interes gdy cie mąż zapyta. on tez ci nie mowil. I ty nie musisz. i nie przepraszaj go! nie masz za co

Gość gość
Wiem wiem... na chlodno to ja biore tylko te jego pozniejsze zachowania furiata niezrownowazonego, ale on wie, ze ja za nim nie bede dzwonila, dalam dzieciom zeby sie z nim pozegnaly jak szly spac I nie zamienilismy slowa, jak on wroci do domu nie wiem w jakim bedzie nastroju, zazwyczaj ja sie zajmuje swojim a on swojim a potem idziemy spac. Nie podejrzewam ze bedzie jakies fochy jeszcze strzelal. Wykapie sie I pojdzie spac. Ale pomysl kolezanki wyzej uwazam za fajny, tylko dzisiaj juz raczej nie wypali

Gość gość
pisałam już że jestem gruba, mam szwagierkę chudzinkę i oni byli kiedyś u nas i jak wychodzili ,ona sie ubierała ,mini że tyłek widać to mąż się strasznie na nią gapił -nie pierwszy raz, ogolnie ona mu się nie podoba i jej nie za bardzi trawi ale na jej figurę sie gapi, pózniej mu wszystko wygarnełam ale to wszystko w żartach, maż jest strasznym nerwusem , zadnej uwagi nic nie mozna powiedzieć bo się złosci, kocham go ale mam go tez czasem dość

Gość gość
wiesz gdzie on jest przez te 4 godz,bo mój to by mi nawet nie powiedział gdzie był

Gość gość
No takiego wybrałaś. --------nie wiesz że po ślubie i po 17-latach faceci się zmieniają, mój przedtem świata poza mną nie widział , a teraz myślę że ma mnie gdzieś, ogólnie jest dobry ,ale nie możemy się coś dogadać

O kurczaki, serio sie potem tak zmieniają? To trochę dziwne. Bo mówią zawsze: "Wybierz takiego z dobrym charakterem, bo wyglad przeminie". To już wolę mega przystojnego głupim niż brzydkiego z dobrym charakterem jak się ma potem zmienić na gorszy.

Gość gość
może nawet nie to że facet się zmienia ,ale jako człowiek to kazdy, dom ,praca 3 dzieci, rachunki, , ja jak mówię do niego że potrzebuje miłosc***przytulenia , calusów to mi mówi że zastara jestem-,to znaczy że nie wiek mu przeszkadza tylko na miłośc tak ogolnie,mam 37 lat, mój mąz był i jest przystojny , teraz to taki przystojniak po 40,

Ja p*****le.... 40 lat i koniec czułości? Nawet staruszkowie nieraz trzymają się za dłonie i całują.

Gość gość
jak on chce czułosci to jest ok.ale jak ja bym chciała w ciągu dnia to tak mówi

Gość gość
oj to musisz dzialac cos zeby nie bylo za pozno na ratowanie twojego zwiazku... na pewne rzeczy lepiej facetom nie pozwalac zeby im o tak przechodzily

Gość gość
mąż ma tak że nie ma go dużo w domu, przyjedzie po pracy to jest zmęczony ,tysiące rzeczy do omówienia ,załatwienia,wszystko biegiem bo znowu wyjazd do pracy

Gość gość
widocznie nie ma glowy do tulania w ciagu dnia jesli tak to wyglada to raczej nie masz powodow do obaw

Gość gość
mój jest chyba przyzwyczajony do mnie i do naszego związku ,a czy czuje miłość do mnie to nie wiem

Gość gość
czasami nawet jak siedzi i pije kawę i siądę z nim to zaraz szybko kończy i wychodzi z kuchni nie odzywając sie, niby uchodzimy za super parę ,ale nie jest tak wesoło

Gość gość
mysle ze nadal cie kocha ale milosc zmienia swoja barwe po latach wiele razy, poza tym trzeba ja podsycac-o tym czasami sama zapominam

Gość gość
autorko czy to ty tu jesteś,mąż przyjechał, mój jak się wkurzy to też wychodzi, ale najczęsciej do brata bo mieszka obok, i tak za dużo u niego przebywa, często się o to kłócimy że jak przyjedzie z pracy to tylko się z nami przywita a cały wieczór spędza u brata