Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość gość
Wiktorie zaczeły wyrastać jak grzyby po deszczu od 2000 roku. Wtedy był szał. A dlaczego? No głównie pewnie fanki zespołu Spice Girls tak zaczęły dawać swoim córkom, i nie mówcie, że nie. Taka moda po prostu. Poniekąd do dzisiaj Wiktoria jest popularnym imieniem, ale dla mnie nadawnym tak z marszu, taśmowo. Dzisiaj to samo jest z Amelią czy tą nieszczęsną Leną. Jak słysze wszystkie trzy imiona to rzygam tęczą.

Gość gość
haha a co, pewno corcia ma na imie Wikusia??? To dopiero patologia miec imie jak pol osiedla z tego samego rocznika, bo druga polowa to oliwki... haha

Gość gość
Nikola= patologia

Gość gość
Co chcesz od Wiktorii, imię stare jak świat . Jak Maria czy Julia Debilka jakaś :/ xxx o proszę, odezwała się forumowa patologia. jak coś nie pasuje to od razu wyzywa. no comments.

Gość gość
tak dokładnie, Wiktoria na przemian z Oliwią to były imiona nr 1 w 2000 roku. do dzisiaj można spotkac te imiona. dla mnie osobiscie się tak przejadły że szok, nie mówiac o tym że jak słysze Oliwkaaaaa :/ to mnie bierze na wymioty

Gość gość
Kurczę, ktoś tam skrytykował imię Laura. A co w nim nie tak? To stare imię i bardzo ładne. Mam dwie córki- Pola i Roksana. Pola na cześć Apolonii Chałupiec, czyli Poli Negri, jedynej Polki, która naprawdę podbiła Holywood. Chciałam żeby była Apolonia, ale mamy dość brzydkie nazwisko i brzmiało by jak Genowefa Pigwa :). Druga córeczka, Roksana, ma imię po żonie Aleksandra Wielkiego, tzn. po staropersku "jutrzenka". Wybierałam te imiona z pełną świadomością, nie jestem patologią, mam wyższe wykształcenie, skończyłam UG. Co do do Nikoli, Alanków czy Nadii- każdy ma swój gust. Mi się nie podobają, tak jak nadawane przez moich znajomych Antoniny- to ujdzie, Władki, Stasie itp.- mama wrażenie, że pod takimi imionami z kolei kryją się nowobogaccy ;). Ważne by nazwać dzieci świadomie, ja tak zrobiłam.

Gość gość
Nie nie jestem forumoa patologia. Moja pra prababka miała na imię Wiktoria, urodzona w 1880 Nie jest to nowe wymyślone dziś imię !!!! Nie znasz sie wiec zamknij pysk niedouczony tłuku

Gość gość
Chwila moment - ta nieszczęsna Lenka to zazwyczaj zdrobnienie od Heleny, a Helena ?

Gość gość
Ni kola ni pepsi

Gość gość
Roksana i Laura - mnie się kojarzy z patologią, ale zawsze można gdzieś tam wygrzebać jakiegoś bohatera historycznego co by się poczuć lepiej hehe Pola to imię słodkopierdzące. Nie masz za grosz gustu ale to przecież nie zbrodnia. Pozdrawiam :)

Gość gość
ale tu chodzi o konkretne imię Nikola - bezduszne, twarde, okropne - to moje zdanie

Gość gość
Pola na cześć Apolonii Chałupiec, czyli Poli Negri, jedynej Polki, która naprawdę podbiła Holywood. xxx ale z ciebie pustak :) hahaha

Gość gość
Jest to imię żeńskie, współcześnie sprowadzony do języka polskiego żeński odpowiednik imienia Mikołaj. Pochodzi od greckiego słowa nikolaos – zwycięstwo.

Gość gość
Nie znasz sie wiec zamknij pysk niedouczony tłuku xxx o proszę, własnie wyszło jaka z ciebie PATOLOGIA. jak ci argumentów brak to od razu wyzwiska.... ps. tak dawno temu Wiktoria było czestym imieniem, ale potem juz nie było nadawane, do czasu az zachodnia cywilizacja go nie "wyswwiecila", wowczas POlaczki znowu zaczely nadawac to imie

Gość gość
Nikola? - okropne!

Gość gość
Tak samo jest z imieniem Maria Wiec daruj sobie ....:)

Gość gość
Nie nie jestem forumoa patologia. Moja pra prababka miała na imię Wiktoria, urodzona w 1880 Nie jest to nowe wymyślone dziś imię !!!! Nie znasz sie wiec zamknij pysk niedouczony tłuku xxxxxxxxxxxxxxx a własnie ze jestem PATOLOGIĄ, i prostaczką, swiadczy o tym twoj jezyk. nie martw sie, wszyscy wiedzą ze w 1900 Wiktoria była czestym imieniem, tyle ze potem nikt go juz nie nadawał, dopoki nie przyszła do nas moda z zachodu. idz yebnij baranka, jestes ZEREM.

Gość gość
Jakie imię nie nadałabym swojemu dziecku - Nikola i Hermenegilda, to pewne, resztą do ustalenia wśród rodziców dziecka

Gość gość
Napisałam ci ze imię Wiktoria jest imieniem starym jak świat i ze moja prabaka juz takie imię nosiła Nazwałeś mnie PATOLOGIA :D No cóż ........pokazałas klasę

Gość gość
jak jest z imieniem Maria? Moda na Wiktoria przyszła wraz ze Spice Girls. A na Marie? oświeć mnie...

Gość gość
a ja juz ci dawno napisałam, że wiem że Wiktoria jest imieniem starym jak świat, ale na nowo moda na to imię powstała pod wpływem Wiktorii Beckham

Gość gość
jak jest z imieniem Maria? Moda na Wiktoria przyszła wraz ze Spice Girls. A na Marie? oświeć mnie... Hhahahhahahhahahahahhahaha Idiotka. Tyle c***owiem

Gość gość
JA TO BYM NAZWAŁA SASZA NA CZESC SASZY GREY

Gość gość
Wiktoria piękne imię - znaczy Zwycięstwo Nikola, fajne dzieci, ale zazwyczaj z patologicznych rodziin

Gość Masz racjeeee tak
a własnie ze jestem PATOLOGIĄ, i prostaczką, swiadczy o tym twoj jezyk. Jesteś jesteś :) potwierdzasz

Gość gość
wiktoria to taka sama patologia jak i nikola

Gość gość
Hahaha z tą Saszą z a j e b i s t e :D !!

Gość Wiktoria Wałęsa
Tez z moda na spice girls przyszła?

Gość gość
czepiasz sie literowek jak dziecko z podstawowki, milej zabawy :) :) :) :)

Gość gość
gość jak jest z imieniem Maria? Moda na Wiktoria przyszła wraz ze Spice Girls. A na Marie? oświeć mnie... mmmmmmmmmmmmm a nie umiesz korzystać z internetu? Zacofana w rozwoju jesteś? Korzystania z wyszukiwarki uczą w podstawówce.