Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o mamach które swoje córki nazwały Nikola

Polecane posty

Gość gość
ona nie ma wiktoria, tylko maria wiktoria. wiktoria ma na drugie, pewnie na 1 by jej wiktoria nie dali wiec sie nie podniecaj

Gość gość
Akurat imię kojarzy mi się niestety z patologią, bo znam rodzinę, gdzie dzieci mają takie imiona :Sandra, Oliwia, Nikola i Dorian...Ojciec chleje i zbiera złom, matka tak samo. Dzieci brudne zasmarkane, no szok :(

Gość gość
a nie umiesz korzystać z internetu? Zacofana w rozwoju jesteś? xxx nie kretynko, po prostu nie wiem co wpisac, bo od czego sie niby wedlug ciebie wziela moda na marie? sama nie wiesz i bredzisz jak potłuczona

Gość cat woman
Straszne! W takim razie jakie imiona wam się podobają? Mój syn ma na imię Maksymilian, bo tak nam się podobało. Zjedziecie mnie, że tak go nazwałam? Czy jestem patologią? A co to jest patologia, drodzy forumowicze? Znam ludzi w ciężkiej sytuacji finansowej, ale wykształconych,znam ludzi mało inteligentnych, ale bogatych i też jeszcze odwrotnie. Znam też ludzi przeciętnych, kilku pijaczków spod sklepu. Każdego z tych ludzi dzieci nazywają się różnie- od Nikoli po Marysię. Jak można tak krytykować? A jakie waszym zdaniem istnieją piękne, niebanalne imiona? A skąd wiecie, że skoro wam się podobają, mogą podobać się innym? To jak? Nie podobają się wam odniesienia do historii, do tradycji, nie podobają się nowoczesne, obcojęzyczne. Ale podoba wam się wyśmiewać z kogoś, że nazwał swoje dziecko Pola na cześć Poli Negri. A dlaczego nie? Ilu z was przeczytało jej biografię, nie licząc banalnego opisu w Wikipedii? Mój syn ma na imię Maksymilian, mi się podoba. Jestem przeciętnym człowiekiem, skończyłam dobre studia, pracuję w banku. Może dla was jestem patologią skoro nazwałam go tak ,a nie... no właśnie. Jak?

Gość Wiktoria Wałęsa
Jaka moda na Marię ? Co ty bredzisz ? Imię było od zawsze jak i Wiktoria Julia Antonina Radzę zacząć sie uczyć a nie tylko pisać pierdoły na kafeterii Niedouczone jesteście :)

Gość gość
nie umiesz zczaić że na przyklad imie Lena tez było od zawsze, ale od teraz jest moda na to imie? tak samo jak Amelia

Gość gość
Do goscia, ktory przypatruje sie tym brudnym, zasmarkanym dzieciom o przedziwnych imionach od alkoholikow zbierajacych zlom...patrzysz na to i nie robisz nic oproczoceniania imion dzieci?? Nie przyszlo ci do glowy, zeby zglosic to gdzies, skoro czworka dzieci jest zaniedbywana? Oczywiscie do pomocy nie ma nikogo, byle tylko skopac lezacego...

Gość To jakie imię nie jest patolog
Kasia ? Madzia? Anielka ? A może Andżelika?

Gość gość
nie wiesz co wpisać? - faktycznie, jesteś na etapie przedszkola, A kretynka nie jestem, dlatego, ze umiem wyszukiwać wszelkie informacje na zadany temat, przepraszacć nie musisz, ja wiem, ze są osoby nieco mniej kumate.

Gość gość
Cuchnące plotkary bez minimum inteligencji, wtrącają do spraw innych ludzi, tylko nie do swoich. Nie ma ludzi bez wad i problemów, dlatego dobrze by było, abyście zajęły się swoimi. Jeżeli myślicie, że ktoś nazwie swoje własne dziecko tak, jak wam się podoba, to gratulacje za tępotę.

Gość gość
A co mam zrobić zaadoptować te dzieci? Ta rodzina jest pod opieką kuratora, mieszkają w mieszkaniu socjalnym, pewnie też dostają te śmieszne grosze z mopsu. Moja córka chodzi z ich córką Sandrą do klasy i zawsze jak jest wycieczka i wiemy, że ona nie dostanie pieniędzy od rodziców składamy się po kilka złotych więcej. Niestety nie jestem fundacją charytatywną, mam też swoje dzieci na utrzymaniu.

Gość Pytanie jest trochę inne
Co sadze o matkach ...? Otóż nie interesuje mnie jak kto nazywa swoje dziecko Dla mnie moze nazwać jak chce Jeśli mu pozwolą w urzędzie tak wpisać w papiery - jego sprawa !

Gość gość
nic nie sadzę to ich sprawa jak nazwały swoje dzieci, moja icórka chodzi z dwiema dziewczynkami o imieniu Nikola (rodziny w porządku), koleguje się również z dziewczynka o imieniu Nikola (może dziewczynka to diabeł jest) ale nie uważam, że matka jest patologiczna (normalna rodzina , która ma mnie kasy, ale matka ani nie pije ani sie nie szlaja- kobieta która ma już dwójkę dorosłych dzieci a najmłodsza ma 12 lat)

Gość gość
A ja mam synka Nikolasa, mieszkam za granica i uwazam ze jest to jedno z ladnieszyc imion dla chlopczyka, oprocz tego jak jedziemy do Pl moi rodzice mowia do niego Mikolaj i wszyscy sa zadowoleni.

Gość gość
Mam sąsiadów, których jedna z córek ma na imię Nikola. Normalna, przeciętna rodzina.

Gość cat woman
No co? Nikt mi nie odpowie jakie imię to nie patologia? Dorian- mi osobiście kojarzy się z Dorianem Grayem- ale znajomi tak nazwali synka. No i co? Ciut oryginalnie, ale im się podoba. Są inteligentni, zabawni, dobrze sytuowani i mają dobre serca. O co chodzi? A Marysia? Mój kuzyn nazwał tak swoją córkę, dokładnie Marianna, a mówimy na nią Marysia. Nasza babcia kochana miała tak na imię. Kto nam zabroni? W dalszym ciągu nie doczekałam się na odpowiedź jakie imię uważacie za imię "normalnego" człowieka. :)

Gość gość
Nikola to patola

Gość gość
badania wykazały ,że im niższy poziom inteligencji tym takie imiona częściej nadawane-to jak wyznacznik co dana mamusia ma pod sufitem.......

Gość Rj
Jeśli sie ładnie komponuje z NAZWISKIEM to OK

Gość gość
A wracając do tematu - imię Nikola nieciekawe, niby światowe, ale jakieś takie nie do końca przyjazne. A swoja drogą, zamiast się kłócić co powiecie na imię Bogumiła dla mojej [jeszcze nie narodzonej córki]. W moim wypadku w grę wchodzi tylko polskiego pochodzenia imię. Syn [6 lat]ma na imię Mieszko.

Gość Stare Imiona
Niektórzy nadają dziecku stare imię tradycja rodzinna np Michalina po babci Juz patologia Antonina po prababce Patologia Wiktoria po praprababce Patologia WIEC JAKIE IMIĘ PATOLOGIA NIE JEST pytam....??????

Gość gość
gość 18:58:56 to ty masz nie równo pod sufitem! Badania powinni zrobić na tym forum, wyszło by szydło z worka.

Gość gość
Lepiej Dobromiła albo Dobrosława niż Bogumiła. Lepiej Dobrusia, Milusia, Mila niż Bogusia.

Gość gość
gość 18:58:56 to ty masz nie równo pod sufitem! Badania powinni zrobić na tym forum, wyszło by szydło z worka. xxx o, zeschizowała sie mamusia nikolki. nie kumasz? badania porobili! a że tobie sie to nie podoba to kogo to obchodzi?

Gość Ni kola ni pepsi
Chce dać córce na imię Euforia Coś macie na przeciwko?

Gość gość
Bogumiła... Nie. Już faktycznie lepiej Dobrosława lub Dobrochna.

Gość gość
Nikt normalny nie da swojemu dziecku Nikola, bo wie, że po pierwsze to imię budzi negatywne skojarzenia.

Gość gość
Nie zwracam uwagi na zdrobnienia, dla mnie dziecko zawsze będzie serduszkiem,ukochanym upierdkiem.. Ale podoba mi się imię Bogumiła, a razie nawet jakichś zdrobnień [chociaż nie jestem ich zwolenniczką] Bogusia to piękne imię.

Gość gość
19:05 Mnie wkurza taka patologia, jak wy. Bezsensowne wtrącanie się w czyjeś życie, to nie jest normalne, to właśnie patologia, jesteście szkodnikami społeczeństwa, czerpiecie satysfakcję z wyrządzanej krzywdy, nie mając niczego do zaoferowania by zabłysnąć choćby rozumem, ale to już dla was nie osiągalne.