Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy

Polecane posty

Gość gość
dolomit-mylisz sie,prawdziwy facet ma serce kobiety i sile zeusa:D

Gość gość
mnie akurat moda nie specjalnie interesuje:)co nie oznacza,ze nie lubie byc modna:p

Gość gość
znow z opoznieniem posty-jak zwykle

Gość gość
Dolomit to w takim razie ja nie jestem prawdziwym mężczyzną :)

Gość gość
Kafe jest dzisiaj głodne, bo nie chce wyświetlać moich postów, zjada i zachowuje dla siebie.

autorko. Napisałem że skreślasz bo jak ktoś tu zagląda to już niejest prawdziwym facetem.

Gość gość
A masz kafe jeszcze jednego posta, nażryj się... :D

Gość gość
NIkogo nie skreslam,pogadam z kazda normalna osoba:)

Gość gość
widze,ze gosc**przybylo:)

Gość gość
Nie wiem czy jestem prawdziwym facetem, ale jak mam słuchać jak gościu się podnieca że se piłkarzyki latały za piłką, albo jakie to super extra auto widział, to mi się nie chce gadać bo nie ma o czym. Tematy to tematy, kobiece tematy to też tematy o życiu, a życie w jakimś stopniu dotyczy nas wszystkich.

Gość gość
sporo Was tu nie spi:)

podstawowym błędem kobiet w wybieraniu facetów jest ocena wyglądu. Wygląd macho ala dżon trawolta,im cwańszy tym lepszy. A jeszcze jak ma furę to już wogóle w majtkach mokro

Gość gość
Arecki,widzisz,teraz ja Ci napisze,nie oceniaj wszystkie kobiety jednakowo.Tak postepuje wiekszosc,zgadza sie,ale zazwyczaj sa to niedojrzale,mlode dziewczyny,ktore chca pokazac sie bardziej otoczeniu.

ja wszystkich nieoceniam. Ja tylko piszę o najczęstszych błędach. Dwie koleżanki żony,naprawdę ładne,wzieły sobie takich macho za mężów. Po latach jeden okazał się być ch**em,który własną córkę molestował,a drugi bez zębów od 6ej rano stoi pod monopolowym,a ona trzy etaty ciągnie

Gość gość
i ja mam takie kolezanki,ktore dla dobra rodziny,ciagna toksyczny zwiazek.Nie wazne,ze dostaje manto,za byle co,wazne,ze ma nadmuchanego przystojniaczka,ktorego moze miec prawie kazda,po kilku glebszych:p

następna sprawa to zarobki.dobrze zarabia np. prawnik,lekarz. Czy to ich stawia na półce z prawdziwymi facetami?

Gość gość
czy cale grono prawdziwych mezczyzn poszlo spac?a kto ze mna kawe dopije???:)

Gość gość
oczywiscie pieniadze szczescia nie daja,tak mowi przyslowie,ale nie da sie bez nich egzystowac.Prawdziwy facet to taki,ktory wspiera,docenia,umie dochowac wiernosci,dba o potrzeby rodziny,jest oparciem dla niej......tak ja widze prawdziwego faceta:)

no i właśnie o to mi chodzi. Jest masa takich prawdziwych mężczyzn,tylko z przeciętnym wyglądem. I to ich skreśla.

Gość gość
i taka jest prawda

Gość gość
i ci z przecietnym wygladem okazuja sie draniami:p

Cykliczny temat zakładany co pewien czas z premedytacją przez jedną osobą bądź po prostu kolejny niedoj****y pasztet wpadł na genialny pomysł sprowokowania co bardziej nerwowych do g****u

Gość gość
shere---po jaki gwint wlazisz i czytasz?Prosi cie ktos o to?Temat zalozony ot tak,do pogadania bez konkretnego celu.Zapewne jestes tym 'prawdziwym' facetem,co to przesiaduje na damskich forach i krytykuje kobiety.Ot frustracja niedojdy:D:D

Zgadza się:)A teraz muszę spadac pocieszyć pewna męzatkę:)­Po raz enty tłumacze, ze forum to miejsce gdzie wypowiadać może się każdy a argument o rzekomym niedojstwie i frustracji to czystej wody oszczerstwo wyssane z palca.Równie dobrze mógłbym wysnuć wniosek, że jestes lesbijką:P

Gość gość
wiesz,najlepszym sposobem na takich cwaniaczkow jest ignorancja,sam fakt,ze nadal odpisujesz,swiadczy o tym,ze jestes typowym niedorozwinietym uzytkownikiem,ktory chcac sie dowartosciowac,dowala innym.Zostawiam cie z ta satysfakcja:D