Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty nosi się do takiej kurtki

Polecane posty

Gość gość
Jak to jakie... kozaki. Zależy jakie masz dodatki, jak czarne lub ciemne buty kup w kolorze brązu/karmelu.

Gość gość
kozaki

Gość gość
okropne te buty i do takiej kurtki nie pasują

Pasuja do tej kurtki kazde buty: - emu, uggy (ale akurat tyc na nasza zime nie polecam - mało estetycznie beda wygladac w czasie chlapy i mimo impregnacji te przemokną) - wszelkiego rodzaju śniegowce, czy trekingowe, trapery - kozaki, oficerki, niższe jak botki ;)

Gość gość
pasują każde buty, kozaki do kolan na płaskim albo na szpilce, ale można założyć spodnie rurki i jakieś traperki i też będzie pasować

Gość gość
te z linku tez pasuja :)

Gość gość
Ana luiza i gość dziękuję ,mam oczywiście różne buty kozaki wysokie ,botki ,ale mam też ugg jeszcze z zeszłego roku i nie latam w nich do pracy ale np do sklepu koło domu czy zaprowadzić dziecko do szkoły ,są wygodne i ciepłe ,wiem że wcale urocze nie są bo dużo ludziom się nie podobają ale mi tak .

Gość gość
pierwszy raz widze te buty ugg ale podobaja mi sie :) ja teraz latam do szkoły z córka w muklukach i mam gdzies czy komus sie to podoba wazne ze mi sie podoba i mi ciepło w nogi :)

Gość gość
Te kurtki są takie oklepane,że już można nimi rzygać.Fujjj okropna no ale skoro już taką masz to uważam,że wszystkie buty oprócz adidasów.

Gość gość
no adidasów raczej w zimę nie noszę .a kurtka jedna z wielu więc nie będę w niej chodzić całą zimę .

Gość gość
Ale spoko noś ją sobie jak często chcesz,ja tylko powiedziałam co myślę.Przecież nie zabroniłam ci jej nosić:)

Gość gość
,ja mam troszkę inną ale w tym stylu co w linku ,znaczy puchowa ,pasek ale kupiona w sportowym sklepie .Dzięki za opinie .

Gość gość
wg mnie pasują kalosze kopalniane, takie grube, czarne. Moja mama takie ma - od ojca dostała bo były mu za małe, a jej są w sam raz!

Gość gość
mam podobną kurtkę, i czasem pożyczam od męża kowbojki. Tylko jak skorzystasz z rady pamiętaj aby odpiąć ostrogi, bo idzie podziurawić kieszenie w kurtce :)

Gość gość
Hm... Kurtka ok, mało seksowna. Buty w takim samym stylu.

Gość gość
Seksowna to może być bielizna nie kurtka

Gość poli30
kurtka ma być ciepła a nie seksowna

Gość gość
Do takiej kurtki pasują kozaczki z gładkiej czarnej lub szarej czerni skóry na lekkim obcasie jak i płaskiej podeszwie, pasują też kozaczki z nubuku ciemny brąz z futerkiem a nawet ocieplane nylonowe sniegowce w podobnym piku tyle że nie eskimoski ale z tych zgrabnych , węższych.

Gość gość
spad** za ta reklama!