Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czytajcie wpisow tej nienormalnej osoby ktora wypisuje ze nie ma pracy

Polecane posty

Gość gość
" Czemu myślisz,ze mam sciskod***e, jak to ty nazwales ? Nic złego nie napisałam,nikogo nie obraziłam. I czemu twierdzisz,że oni mają więcej niż ja ? Ja uważam się za.szczęśliwą i spelniona osobę" - Juz spiesze z odpowiedzia :) Nic zlego nie napisalas, nikogo nie obrazilas, ale nieskromnie napisalas, ze inni, ktorzy wyjechali moga ci jedynie zazdroscic, bo podobno siedzisz 6 h w pracy na internecie. Wiem, ze niezbyt wszystko pojmujesz, wiec staram sie tobie to jak najprosciej wytlumaczyc. Pytalam czego np.ja, osoba ktora wyjechala moge ci zazdroscic? Pieniedzy? Raczej nie. Zarabiam sporo wiecej niz ty w urzedzie z marna pensja, wiec serio, uwierz mi, ze nie mam ci absolutnie czego zazdroscic. Wspolczuje jedynie twojemu szefowi, ktory przyjal na stanowisko leniwa rozczeniowa babę, ktora calymi dniami surfuje po necie. I uwierz mi malenka, nie swiadczy to najlepiej o tobie. :) A co do bycia spelniona i szczesliwa - wyznaje zasade, ze naprawde szczesliwi ludzie nie czuja potrzeby aby o tym pisać, szczegolnie na takim forum. Chcialas sie dowartosciowac, nie wyszlo. I'm so sorry :)

Gość gość
wy wszyscy wyjezdzajacy na pokaz jestescie spelnieni i szczesliwi to widac za kazdym razem gdy wchodzicie na polskie fora hahahha i piszecie jak to k****a wam sie niebiansko zyje poza granicami PL zenada ludzie zenada zyjecie dla kasy OK ale nie piszcie bajek dla niepelnosprytnych ! a na marginesie PRACA W UK JEST !!! kto chce zarobic odlozyc albo i wyjechac na stale jak najbardziej polecam ! :)

Gość gość
Ostatni post wreszcie z sensem napisany. A tak w ogóle to niewiem czemu wam się wydaje, że w urzędzie kiepsko zarabiam? Zarobki są zależne od stanowisk ,ja nie narzekam.:-)

Gość gość
Tak nowo przyjezdny, bez jezyka, albo slabym jezykiem, bez referencji i znjaomosci na starcie, na pewneo duuuuuuuuuuzzzzzzzzzzoooooooooo odlozy. Jak dostanie prace na pol etatu, gdzie zarobi 450 funtow, z czego wyda 200 na pokoja gdzie reszta internet, prad, ogrzewanie, jedzenie? Normalnie co za p*****ly pizza, chyba takie naciagaczki co w agencjach pracy pracuja i boja sie, ze z braku taniej sily roboczej zdesperowanych, zlikwiduja im stanowisko pracy... Wystarczy sobie wejsc na strony internetowe z ogloszeniami o prace w UK. Jobcentre i inne, nie mowie polskich forach, zeby zorientowac sie jaka teraz jest sytuacja w UK. To wszystko jest dostepne w necie, wystarczy tylko poszukac...Jakie sa teraz warunki placi i pracy na poszczegolnych stanowiskach. W necie tez mozna znajlezc tez ogloszenia dotyczace wynajmu za pokoje, wynajmu za mieszkania w UK, a takze jakie sa pozostale koszty... Benefitow nawet za maly zarobek nowych na starcie nie daja, tylko trzeba poczekac jakies pol roku, teraz Cameron zrobi, ze wogole beda odrzucac aplikacje, jezeli ktokolwiek bedzie probowal aplikowac o benefity na maly zarobek, a jest krocej w UK niz 3 miesiace. Housing Benefit bedzie calkowicie zabrany przyjezdnym z UE, ktorzy nie sa rezydentami... To wszystko jest w necie, wystarczy sie tym interesowac i czytac co sie dzieje w kraju, to ktorego ktos zamierza przyjechac. Ale jak ktos woli slodkie zapewnienia i mamienia, to potem jest jak to mowia w kaczej d***e...i placze...

Gość gość
A bezdomnych i bezrobotnych, jezeli nie udowonia, ze sa wstanie sami sie utrzymac, beda deportowani z wpisem, ze przez rok nie maja prawa wjazdu do UK. Sprobuje wkleic link ale pewnie bedzie cenzura...

Gość gość
news. sky.com/story/1174213/ migrant- benefit- clampdown- pm- under- fire no i nie udalo sie, wklejam ponownie, prosze zlikwidowac spacje przed kazdym slowem po liczbie, to wyswietli sie link do najnowszej sytuacji w UK odnosnie przyjezdnych z UE...

Gość gość
"A tak w ogóle to niewiem czemu wam się wydaje, że w urzędzie kiepsko zarabiam? Zarobki są zależne od stanowisk ,ja nie narzekam.usmiech.gif" Hmmm moim skromnym zdaniem ty w ogole nie zarabiasz. Jakos ciezko mi sobie wyobrazic kogos oracujacego w urzedzie na jakim tam stanowisku i piszacego "niewiem". Radze powrocic do szkoly a na dzien dzisiejszy skonczyc fantazjowac droga kolezanko :)

Gość gość
mi sie wydaje ze to prawda ze z praca teraz jest niezbyt ciekawie w UK a osoby ktore to neguja maja juz prace i nie szukaja i nie orientuja sie jak teraz jest

Gość gość
Tak, jest praca, nie wiem gdzie. Wy, ktorzy pracujecie to sie Wam dobrze mowi "praca jest"...Jest na czarno za 3-5/h, a legalna tylko na pol etatu za 6.31/h

Gość gość
jest bo ja zalatwiam polakom ktorzy tu przyjezdzaja :) nie klamac chamy wredne i chytre

Gość gość
Taaa dziewczynę trochę poniosło, poważna urzędniczka na stanowisku a interesuje się tymi, którzy wyjechali do UK, nazywa to desperacją i bajdurzy coś, że mają jej zazdrościć. No czy nie pierdooolnięta? niewiem - ja nie mam rodziny w urzędzie, która zalatwiłaby mi etat, chociaż umiem pisać poprawnie.

Gość gość
jak juz napisalam wszystko jest w necie i mozna sobei samemu sprawdzic jaka teraz jest sytuacja z praca, jakie zarobki, jakie warunki pracy i placy, a jakie koszty. Wystarczy tylko chciec poszukac...

Gość gość
Ta, zalatwiasz Polakom, za £5-6/h

Gość gość
Benefitow nawet za maly zarobek nowych na starcie nie daja, tylko trzeba poczekac jakies pol roku, teraz Cameron zrobi, ze wogole beda odrzucac aplikacje, jezeli ktokolwiek bedzie probowal aplikowac o benefity na maly zarobek, a jest krocej w UK niz 3 miesiace. Housing Benefit bedzie calkowicie zabrany przyjezdnym z UE, ktorzy nie sa rezydentami... xxxxxxxxxxxxxx żeby dostać jakiekolwiek benefity musisz udokumentować JEDEN ROK legalnej pracy!!!

Gość gość
*oprócz Child Benefit na dziecko!

Gość gość
Czyli skonczylo sie eldorado w UK !!!

Gość gość
A co was tak boli ten mój urząd? Znam mnóstwo osób z wyższym wykształceniem i na stanowiskach, którzy robię gorsze bledy. :-) Pisałam z telefonu dlatego ten błąd.:-)

Gość gość
żeby dostać jakiekolwiek benefity musisz udokumentować JEDEN ROK legalnej pracy!!!>> do tej pory mozna bylo aplikowac o Working Tax Credit jak malo zarabialas/es, teraz juz tego nie bedzie... ciekawe jak sie utrzymaja tutaj te rzesze malozarabiajacych, ktore podpieraly sie tymi dodatkami z benefitow...

Gość gość
----A co was tak boli ten mój urząd? Znam mnóstwo osób z wyższym wykształceniem i na stanowiskach, którzy robię gorsze bledy. usmiech.gif Pisałam z telefonu dlatego ten błąd.----- Taaaa a swistak siedzi i zawija te sreberka... :D Dlaczego zawsze wszystkie tłumoki obwiniaja telefon za bledy jezykowe? Slownik w telefonie wskazuje ci slowo 'niewiem' zamiast 'nie wiem'? Buhahahha dziunia bawisz mnie coraz bardziej gluptasku :D

Gość gość
Autorko nienormalna to jestes Ty piszac glupoty, ze jest praca w UK

Gość gość
ty wyzej pracy nie ma dla tych nienormalnych jak ty. w*********j do polski a nie siedzisz darmozjadzie w obcym kraju :D

Gość gość
Za to dla Ciebie pracy jest jak grzybow po deszczu...

Gość gość
Jesli chodzi o mnie to ja juz dawno mam prace na full time. Moglabys jedynie sobie pomarzyc o takiej pracy :) Zycze ci milego kolejnego dnia spedzonego w domu na forum kafeterii 🖐️

Gość gość
Tak:D Marzyc o pracy w kolchozie za £6.31 badz pare pensow wiecej :D I pracowac tylko po to by pracowac i nic z tego nie miec...

Gość gość
dla wielu lepiej jak nic zatem pozwolcie ze inni beda za siebie decydowac jesli komus odpowiada taka placa to jego sprawa :)

Gość gość
Nie. Nikomu taka placa nie odpowiada, ale wielu nie ma wyboru!

Gość gość
no i dobrze ! nie ma wyboru niech pracuje i ch***j komus do tego gdzie :)