Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haha wymagania jednejrodziny ze szlachetnej paczki szok

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi się szukać tematu wiec zakładami nowy, nie ocxzerkuje odpowiedzi tak tylko pisze żeby was rozbawic jakie roszczenia ma jedna rodzina. Nie mogę wkleic bo pisze spam... Wiec tak małżeństwo 29l gość podobno niepełnosprawny umysłowo troje dzieci małych i wymagania: podkreślał NOWE lodówka z zamrazalnikiem, pralka ( bo pierze we Frani co jest męczące) kuchenka gazowa z piekarnikiem i zmywarka ale na 60cm nie mniejsza podkreślają. Do tego gumoleum bo stare zniszczone i 4 okna bo stare się nie otwieraja . plus prezenty dwie lalki monster high, tel kom dotykowy, zestaw perfum kobiecych, pila motorowa still. I odzież wiele jhest w wymienione 5 par kozaków i 5 kurtek A wiec podsumowując aby moc wykonać paczkę trezeba zakupić wszystkie rzeczy nie wybrace . podkreślone jest ze maja być nowe. Biorąc poid uwagę fakt ze taka paczkę może robić kilka rodzin to mimo wszystko to SA jakieś jaja bopodsumowujac koszt takiej paczki to mniej więcej: Lodówka 1200zl Pralka1000zl Kuchenka gazxowa 1400zl 4 okna 2.500 zł Wykładziną 500zl Tel dotykowey 400 zł ( minimum) Lalki 200zl Perfumy 100 Pila motorowa 2000 zł 5 par butów około 400 zł ( najtanczych) 5 kurtek 500 zł Jedzenie 500zl Suma8200 To chyba jakiś żart ktoś ma prawie 10 tys wydać bonieroby nie pracują a zasiłki im nie wystarczają.

Gość gość
A nie zauważyłaś , że ksiądz , który jest pomysłodawcą szlachetnej paczki adresuje prośby do bogatych ludzi ,a nie do ciebie.

Gość gość
8 tysiecy wydaje od reki, na wakacje wiecej nam wychodzi. Na siebie i na swoja rodzine a nie na dzieciorobow. Dla mnie to oni moga zdechnac nawet jutro :P

Gość gość
Po pierwsze szlachetna paczka to nie inicjatywa kościoła!! Po drugie biedna się nie czuje, pracuje za granica mamy z mężem sporo pieniędzy i sama chętnie pomagam w Polsce w mojej miejscowości SA biedne rodziny i sama im paczki robię odzież jedzenie prezenty około 2-3 tys wydaje. I widzę ich wdzięczność Ale na takich nierobow to by mi stosy szkoda było. Jak można nie pracować we dwójkę od 7 lat mieć dzieci w wieku 6, 3,1 lat?? Na bezrobociu na robili i teraz płaczą bo jedzenia nie maja i butów wiec ok to można kupić ale to bezczelnosc rzadac lodówki pralki kuchenki telefonu okien jedzenia chemii odzieży.... Najlepiej dom wybudować i dac Uważam ze sami zgotowali sobie taki los ijezeli nie maja kasy to ok moznapoprtosic o pomoc ale to juz jest koncert życzeń. Przypuszczać ze nie jednej z nas nie koniecznie biednej przydaloby się wymienić okna kupić nowe sprzęty AGD ale tacy ludzie którzy zero pracy zero starań i oni chcą i podkreślają tylko nowe to juz dno

Gość gość
Dokładnie o tym mowie wydać na swoje dzieci można i 15 tys od reki ale nie na takich niemyslavych ludzi nierobow i dzieviorobow. Chcą pomocy ok ale nie za 10 tys bo po prostu nawet dla osób których stać im to kupić to im się tyonie należy poprostu . chcą paczkę ok jedzenie ubranie drobne prezenty można kyupic****owinni się cieszyć a tu zachcianki i umeblowanie polowy domu

Gość gość
skad ta rodzina?

Gość gość
Kujawsko pomorskie województwo poszukaj soboe

Gość gość
tam jest ponad 200 rodzin :P

Gość gość
Nie mam historii na tablecie żeby linka podać. Chyba to był Toruń

Gość gość
a co ze szlachetną piczką dla prawikóf????????????

Gość gość
ta rodzina jest zwyczajnie bezczelna!! i nie wazne czy prosza 11 ludzi zarabiajacych 1500 brutto czy 20 osob zarabiajacych 25000!! bogaczom ta kasa tez z nieba nie splynela!!! kosciol, skoro ksiadz apeluje do biednych niech da z 3 dni z mszy! to sie nasklada akurat, jak jest taki madry (oni i tak sa na plusie, nie liczac kasy z budzetu, z 'co laska' gdzie ta laska wynosi od 1000 zl za slub, chrzest czy pogrzeb). takie rodziny powinni ludzie zarbiajacy, i myslacy strzelic prosto w pysk :O

Gość gość
prowo, przejrzałam i nie ma nic takiego

Gość gość
Dla mnie to oni moga zdechnac nawet jutro jezyk.gif @ proowo tak nie pisze normalny człowiek

Gość gość
zenujace jesli faktycznie tak jest.jesli sytuacje mialabym ciezka to cieszylabym sie z kazdego sprzetu sprawnego.a telefony?hhe rzecz zbedna.najwazniejsze ubrania,bo dzieci rosna szybko no i jedzenie

Gość gość
PROWO TĘPA SUKO

Gość gość
NO SUKI CHODZCIE POSZCZEKAĆ

Gość SaraWlpk
Moim zdanie w ogóle wymagania takie jak perfumy lub telefon to przegięcie, i takie prośby nie powinny być spełniane. Jak można decydować się na kolejne dzieci nie majac warunków a później wymagac nowego AGD przegięcie

Gość gość
Dla mnie to oni moga zdechnac nawet jutro jezyk.gif @ proowo tak nie pisze normalny człowiek :D Aha. A jak pisze normalny, wedlug ciebie? Zaluje dziciorobow, leni i pasozytow? Kupuje im pralki, lodowki i meble? Zal mi ludzi starszych, samotnych, chorych. Takich mi zal i takim pomgam. Nieroby moga zdychac z glodu bo na jedzenie normalny czlowiek to pracuje :P

Gość SaraWlpk
Ja również jakoś nie wspólczuje, bez przesady jak można nie pracować i płodzić dzieci??! Żal jest mi dzieci, bo one cierpią.

Gość gość
to trzeba wszystko kupic? nie mozna p tylko perfumow?

Gość gość
Perfumy to nie artykuł pierwszej potrzeby, co innego zabawka dla dziecka. Słuchajcie jak przeglądac te ogłoszenia? trzeba wejść"wybieram rodzine" ? ale ja wybrać nie chce tylko przeglądnąć ogłoszenia jak tom zrobić he?

Gość gość
nie ma co sie zastanawiac nad rozlanym mlekiem,zdarzaja sie wpadki nawet przy tabletkach.

Gość gość
Ode mnie z miasta nie ma zadnych rodzin, ale jaja : O * Wybralam sobie osobe z miasta mojej babci. Wybralam starsza, samotna osobe ( 68 lat ). Dzieciorobom mowie stanowcze NIE...

Gość gość
Taa wpadki przy tabletkach i nagle z 0.01% możliwości wpadki, piekna pani ma 5 dzieci hahah jasne

Gość gość
Ja jestem autorka i to nie ja pisalam ze mogą zdechnac!! Tylko jakiś gość. Podała bym chętnie linka ale nie zapisuje mi historii w tablevie gdzieś w Toruniu tobylo. Napisalam ze nie chodzi mi o odp mi i dyskusje tylko żebyście poczxytaly jeśli kogoś to interesuje jacy ludzie SA bezczelnie. Nie mam powodu prowokować tematów

Gość gość
hejka my w pracy też robiliśmy paczkę ale wybraliśmy panią 70 lat.co chciała?a bardziej o co prosiła?o starą lodówke,bo ta co miała się zepsuła,i jedzenie!!!!lodówkę miała koleżanka na zbyciu to oddała..,a na jedzenie uzbieraliśmy w biurze 500 zł....i za to zakupiliśmy . wg papierów co dostaliśmy wymogi były duze np.rodzina 5 dzieci...syn 23,córka 21 inne dzieci...wpisali telefony,buty nike,lalki barbie z górnwj półki....nie prosili o jedzenie...Doszliśmy do wniosku syn niech idzie puszki zbierać itp.... wybraliśmy panią 70 lat powiem jeszcze jedno.u mnie pod blok przychodzi starszy pan.czysto ubrany.Ostatnio chciał od meza 1,50 na smalec do chleba....mąż mu je zniósł.i /wiecie ze nie wziął od niego pieniędzy? poprosił zeby maż sam mu kupił,bo bał się że pomyślimy że na alkohol zbiera... po tgodniu mąż zniósł mu obiad....został schabowy z obiadu.dodałam pomidorów.3 bułki...tego płaczu nie zapomne nigdy..... do czego to doszło wszystko :(

Gość gość
u nas w tamtym roku też w pracy zbierali, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, jak my w pracy jesteśmy biedni bo zarabiamy grą większośc**** 1200-1400 zł, gdzie to zbieranie wymyślili kierownicy, no ale ich stać, i niejeden pracownik źle się czuł, ze nie może dać, bo zaraz było plotkowanie, ze kogoś tam stać, no bo kupił sobie nowe buty za 60 zł czy tp. To paranoja aby zbierać po zakładach, a tym bardziej dal wielodzietnych, jak sobie napieprzyli dzieci to ich problem, ja mam jedno bo nas nas na więcej nie stać.

Gość gość
ale na stronie szlachetnej paczki wypowiada się ks. stryczek, także niech lepiej on zbierze od bogaczy księży, biskupów, ono mają w brud pieniędzy

Gość gość
znalazłam tą rodzinę. Nigdzie nie jest napisane, że chcą nowe rzeczy, czy że chcą zmywarkę KUJ-1426-042074

Gość gość
3 dzieci..to ona nie wiedziała że on chory umysłowo?z nią też nie tak coś jest? a kto im dał ślub...matko jedynq......