Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy postapilam wlasciwie Chodzi o moja przyjaciolke

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie od czasów podstawowki. Od jakiegos czasu strasznie mnie deneruje - umawiamy sie, a ona godzine/pol godziny przed spotkaniem je odwoluje. Dzisiaj sie wkurzylam i powiedzialam, ze mi sie to nie podoba. A ona z chamskim tekstem, ze przeciez wszedzie moge chodzic sama. No i pewnie bedzie "cicha wojna"

Gość gość
Dobrze powiedziałaś, ale reakcja "przyjaciólki" jest rzeczywiście dość chamska. Poszukaj sobie innej psiapsiółki, bo ta widocznie czuje się jak pępek świata.

Gość gość
Czas ile sie znacie nie ma znaczenia....Cos sie psuje, ale najczesciej tak jest w starszych "zwiazkach" czy to przyjazn, czy to zwiazek milosny. Przechodziłam to samo...Na poczatku tyle nas łaczyło, a potem nie miala dla mnie czasu itp. Może już jej na Tobie nie zalezy, ludzie sie zmieniaja, moze ma kogos ciekawszego np chlopaka. Nie ma po co ciagnac czegos na sile, nie wychodzi wam, wiec to nie jest juz przyjazn. Skoro obnosi sie do Ciebie z chamskimi tekstami to nie zalezy jej na Tobie, tak jak kiedys. Smutne, ale prawdziwe. Lepiej znajdz sobie kogos wartosciowszego. Lepiej byc samemu, niz z byle kim. Moze to tez byc tzw " toksyczna przyjazn". Pozdrawiam :)

Gość gość
Macie racje, nie lubie byc olewana. Szesc spotkan z rzedu i wszystkie odwołała pol godziny przed. I jeszcze obrazona

Gość TruskawkowaTruskawka
Skoncz ta znajomosc, szkoda zycia na takich ludzi :)

Gość Kasia44
To nie jest przyjaciółka ale zarozumiała dziewucha! Nie masz kogoś innego, musisz z nią? Zwłaszcza że tyle razy Ciebie ignoruje! Pewnie masz jakies kolezanki które chętnie dotrzymaja Ci towarzystwa, moze poznasz kolegę który będzie bardziej życzliwy od tej pseudo przyjaciółki.Moja rada, nie dzwoń do niej, daj sobie spokój.Po prostu olej ją!

Gość Koniec przyjazni
Pewnie ma chłopaka i nie ma czasu dla Ciebie.Z czasem wszystko się zmienia.Chłopak ważniejszy od Ciebie i nie ma czemu się dziwić, potem bedzie rodzina i po przyjazni.Takie jest zycie.Musisz dac sobie spokój z tą kolegówną!