Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca chałupnicza albo w domu zachodniopom i lubuskie

Polecane posty

Gość gość

Ktoś coś wie? Szukam pracy ale ciężko więc może chociaż można sobie w jakiś sposób dorobić w domu? Pozdrawiam :) PS. Znając kafe darujcie sobie teksty w stylu "dorabiaj tyłkiem" ect. ;)

Gość gość
Jak sobie wyobrażasz taką pracę chałupniczą? Grafika? Szycie odzieży? Co umiesz?

Gość gosckosc
pewnie siedzi cale dnie na utrzymaniu i mysli ze znajdzie prace przy skladaniu dlugopisow za 1500 kolejna idiotka niezyciowa

Gość gość
Nie idiotka życiowa, tylko studentka politechniki pracująca. Chciałabym sobie dorobić. Składanie długopisów, adresowanie kopert, składanie / malowanie figurek ect. (czyli wszystko gdzie można wykorzystać zdolności manualne)

Gość gość
taaaa 1500 hee , cieszyłabym się jakbym mogła sobie dorobić w jakiś sposób z 500zł/msc.

Gość gosc Lumiaaaa
myslicie, że ta firma jest wiarygodna??? http:/ /ogloszenia.szczecin.pl/Uczciwe_C halupnictwo_skladanie_dlugopiso__249137?utm_source=jooble&utm_medium=cpc& utm_campaign=jooble

Gość gość
Studentko, jak (i po co) wyobrażasz sobie składanie długopisów, które są z Chin sprowadzane w cenie 10gr - 1zł za całość, albo adresowanie kopert, które można wykonać komputerowo? Jakie figurki chcesz malować? - Znajdź może firmę z tymi figurkami i zapytaj, czy zlecają malowanie. W Internecie nie ma ofert dla osób które nie potrafią nic konkretnego. Oczywiście 90% prac "chałupniczych" pt. "składanie długopisów" to ściema. Należy pamiętać,żeby nie wysyłać tym osobom kasy. Co więc możesz zrobić? Najpierw zastanowić się jakie są rodzaje pracy w domu. - Freelancer - jeśli znasz doskonale programy graficzne, piszesz teksty, artykuły - Szycie - Wyrób biżuterii (tu już nie starczą standardowe kolczyki, bo konkurencja jest ogromna) - Piszesz o zdolnościach manualnych. Może umiesz malować obrazy? Portrety olejne?

Gość gość
No ja też szukam jakiejś pracy, ktoś wie? No takiej dla osoby co to nic nie umie. Pracodawcy który chętnie przyuczy. Bym se popracowała ;)

Gość do Lumiaaa
Nie, ta firma nie jest wiarygodna. To ściema jak wszystkie firmy od długopisów. Google Ci zdechło? Jak tak będziesz "kreatywnie" szukać pracy to chyba nie znajdziesz.

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej formy już od dłuższego czasu i jestem zadowolona, można dorobić bez żadnych opłat. Jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: etraffic@op.pl w tytule proszę tylko o dodatkowy wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość gość08
Moja znajoma obiera pieczarki w domu tygodniowo zarabia 400 zł.Przywiozą do domu i odbieraja.Jest z lubuskiego.ale kontaktu nie mam.

Gość etraffic
Wygraj w Bitcoinach co godzinę całkowicie za darmo do 750zł lub powyżej 40 000zł co tydzień ! Oferuję dodatkowe bonusy, otrzymasz wszelkie instrukcje. Nie płacisz ani grosza, wszystko jest za darmo. Zainteresowane współpracą osoby zapraszam do kontaktu mailowego na: etraffic@op.pl wpisz w tytule maila "zarabianie w domu za darmo"