Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźnie wypada czekać na miłość czy powinien zaliczać panny pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie zdanie?

Gość gość
i co z tego, że będziesz zaliczał albo:, że będziesz czekał, życie jest posrane.................................................

Gość gość
Maciek a jeśli nie wyobraża siebie seksu bez miłości i zaufania to Twoim zdaniem powinien się zmusić?

Gość gość
normalny facet który ma powodzenie zalicza panny jak jest okazja. pozostali tylko się zastanawiają

Gość gość
Rozumiem czyli miłość wg Ciebie nie jest potrzebna by uprawiać z kimś seks? Dla mnie na miłość to podstawa. Ale dzięki za wypowiedź :)

Wypadać to mogą zęby włosy. Rób, co lubisz...

Gość gość
gość normalny facet który ma powodzenie zalicza panny jak jest okazja. pozostali tylko się zastanawiają x Dlaczego tak uważasz? Mogłabyś to jakoś uargumentować?

Gość gość
zaliczać to można ,ćwiczenia, kolokwia i duupa

Gość gość
Maciek może znasz często mówione przez kobiety powiedzenie, że po XX lat mężczyzna powinien już uprawiać seks? Dla młodych chłopaków z podobnym myśleniem jak ja dochodzących do tego XX wieku jest to frustrujące, że "muszą" to robić ale nie tak jak oni to czują/uważają (w sytuacji gdy nie mają u boku odpowiedniej osoby). Albo żyć w zgodzie z własnymi zasadami albo być uznanymi za niemęskimi. Stąd też powstało to pytanie.

Gość gość
Przepraszam mały błąd zrobiłem w poprzednim poście: "Albo żyć w zgodzie z własnymi zasadami/uczuciami i być uznanymi za niemęskiego albo zrobić coś w brew sobie i być wg kobiet normalny"

Gość gość
Takie też mam postanowienie zresztą inaczej bym nie potrafił, źle bym się czuł z tym. Fajnie, że mogłem sobie z kimś tu sobie pogadać. Wpadnę może jeszcze może później. Trzymaj się i do zobaczenia o ile nie zapomnę wpaść :P

Gość rozwódkaaaa
mężczyzna powinien świadomie dokonywac wyborów i brać za nie odpowiedzialność. Tacy co chcą być męscy zaliczając panienki to przepierdziane gacie.

Gość Łona jest Aniołem
tematy bez Łonej są dla mnie nużące :)