Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję że urodziłam się w Polsce i jestem Polką

Polecane posty

Gość gość

może w kolejnym wcieleniu bede Kanadyjką albo Szwajcarką

Gość gość
może wreszcie tajką :P

Gość gość
tajki mają penisy

Gość gość
Skoro już wierzysz we wcielenia, to życzę Ci w następnym wcieleniu Czeczenki spod Groznego, Chinki z jakiejś zapadłej dziury, Tajki z siedmiorgiem rodzeństwa lub obrzezanej Murzynki z Afryki Środkowej. A tak w ogóle to droga na zachód stoi otworem. Żegnamy.

Gość onna te
a ktoz inny mogl tak złowieszczo zyczyc, jak nie polaczek jeb a ny! glupi chooju obys sam się urodzil jako muzulmanka w kraju gdzie panuje najbardziej restrykcyjne prawo szariatu lub w Tajlandii zebys musial cale zycie doopy dawac obleśnym typom. co za chooj!!!! a do autorki. moglo być lepiej, ale moglo być gorzej. ja się zawsze pocieszam, ze nie urodziłam się u muzulmanow.....i pomaga!

Gość gość
ale się polskojęzyczna podnieciła. nie podobają ci się "polaczki" to w*********j do "niemaszków". nikt cię tu siłą trzymał nie będzie.

Gość gość
no to sobie żałuj, co nas to obchodzi :D

Gość gość
Mogłaś trafić o wiele gorzej. Będąc szczerą, masz na prawdę duże szczęście, że jesteś Polką. Europa(nie cała), USA i Australia - to wszystkie miejsca w których można normalnie w miarę żyć. Reszta to dzicz.

Gość gość
ukrainką może zostań,przynajmniej pracy będziesz mieć pełne ręce:)

Gość gość
Lepiej być Polką niż Polakiem, zawsze więcej szans na fajny, egzotyczny seks a tego najbardziej kobietom zazdrościcie, puste łby :D

Gość gość
Odezwała się winowajczyni. Aż wstyd gdzieś za granicę wyjechać, bo wszędzie polki mają za prostytutki. Musicie dawać wszystkim na prawo i lewo?!

Gość gość
Po prostu zmien kraj i obywatelstwo. Ja to zrobilam i nareszcie jestem na swoim miejscu.

Gość gość
I nie biorą Cię za prostytutkę... Masz rację chyba najwyższy czas wyjechać stąd i udawać, że nie wiem gdzie Polska leży...

Gość Brunet196cmC
to w*********j co ty tu robisz ???

Gość gość
To, co Ty. Widzę, że jakiś wielbiciel polskich seks-turystek...

Gość gość
Pewnie wyjedz, w końcu nic nie jest nieodwracalne, zawsze możesz wrócić, jakbys uznała, ze jednak tesknisz. Nic nie tracisz, a zyskać możesz -- życie tak jak chcesz, radże nie sobie na własną rękę i ogólnie po prostu świadomość, ze żyjesz w zgodzie ze sobą.

Gość gość
a ja żałuję że jest ktoś taki jak ty, w*********j, nikt cię tu nie trzyma...

Gość gość
Wolno Ci wyrażać swoje zdanie tak głośno jak tylko potrafisz. Taki/taka z Ciebie patriota/ka? Tak bardzo bronisz kraju, który na świecie jest postrzegany jako kraj zapijaczonych złodziei i prostytutek?! Większość z Was tylko utrwala te stereotypy. Niestety... Szkoda, że naród nie jest tak piękny jak kraj...

Gość gość
ni ma tak dobrze...w kolejnym wcieleniu będziesz aborygenką, ale nie martw się, dookoła australia....

Gość gość
Jak mozna zalowac czegos, na co nie masz wplywu ? Czego konkretnie zalujesz ?

Gość Gość

Ja też tak mam nie chcem być polka w tym durnym polskim kraju

Gość ......

Co za durna gęś .Zawsze mogło być gorzej nie doceniasz s u ko tego co masz. Mogłaś się urodzić ukrainką ( nic do nich nie mam) ale popatrz k urwo jak co się dzieje w tym kraju i jak tam ludzie zdychają z głodu. Albo w arabii saudyjskiej gdzie w ogóle nie miałabyś żadnych praw a jak byś fikała to by cie zatłukli kamieniami, poderżnęli gardło albo kwasem oblali. Mogłaś w Rumunii się urodzić. Ogólnie tępa głupią ... jesteś!!