Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajde faceta ktory nigdy nie byl u dziwki

Polecane posty

Gość gość

szczerze

Gość gość
Ja nigdy nie byłem i nie zamierzam, więc pewnie znajdziesz.

Gość AAArekAAA
zdecydowanie się nie wybieram. jak już to kochanka na boku, ale nie d****a za kasę

Gość gość
zapomniałam dodac, chodzi o faceta po trzydziestce

Gość AAArekAAA
mam zdecydowanie po 30stce nawet 6 lat - więc dalej aktualne - nie nie wybieram się na sex za kasę

Gość prawictwo pospolite128
jeszcze nie byłem , ale moze kiedyś pójde .. Nie na seks , a na striptiz albo masaż.

Gość gość
ja nie byłem i mam nadzieję że nie będę i nie mam powodu by klamać.żona daje mi wszystko i nie mam potrzeby chodzić na d****i

Gość gość
owszem lazimy na baby ale malo ktory placi

A już Cię niesłusznie podejrzewałem o podszyw :-) Dobra, to masz piątkę 🖐️ :-)

Gość gość
Ja znam kilku

Gość gość
ja nigdy nie bylem. NIGDY!!!! :) takze... szukasz takiego faceta?

Gość gość
ci co byli są inni w łóżku..

Gość gość
a mój nie był. A jego życie seksualne w porównaniu z moim było ubogie wiec nie miał powodu zeby kłamać.

Gość gość
ja mam 35 i nigdy nie bylem i mam taka opine, ze jesli wolny facet chodzi na d****i to jest dnem rozumiem facetow zonatych ktorym sie nie uklada, lepiej isc na d****i niz bajerowac dziewczyne i sciemniac ze sie jest wolnym badz opowiadac inne bajeczki, typu w trakcie rozwodu, separacja itd tak sie tylko krzywdzi dziewczyne a dziki sie n ieoklamuje i ona nikogo nie oklamuje co jest lepsze? jak zonaty bajeruje jakas naiwna kobiete a potem jest placz, szlochanie, rozczarowanie niz ten sam facet pojdzie na d****i i nikogo nie krzywdzi? no chyba ze zonaty znajdzie mezatke i wszystko jest jasne :)

Gość gość
no oczywiscie krzywdzi zone, ale bajerujac inna krzywidzi dwie a idac na d****i krzywdzi nadal tylko zone chociaz nigdy nie wiadomo jak jest w zwiazku i kto jest problemem, czasem kobiety reczywiscie sa problemem, przeciez czesto tez nie jestescie idealne

Wcześniej czy później każdy facet będzie miał kontakt z d****ą. Jeden o tym powie, inny nie. Szczególnie dotyczy to panów w związkach. Może postawić pytanie czy seks z d****ą to coś beeeeeeeeeeee???

Panowie zwłaszcza ten 35letni.. Kilka tyg. temu byłam z meżem w klubie. Przysiadło sie do nas 2 kolesi ok. 20-tki. Tak bluzgali na jedną pannę, wyzywali ją od pokrak, szmat i .. wiesz czemu? Bo jak chciał loda w kiblu, to powiedziala mu 50 pln. Za darmo to była fajna, a jak za 50 to już pokraka. Ale, nie o tym. To obrazuje ,ze teraz nie ma głupich małolat. Chcesz gościu laskę czy sex bez zobowiązań - ok, ale to kosztuje. Domniemywam więc ,ze prawie każdy facet płaci za sex, jesli go chce mieć bez zobowiązań z przypadkową panną. Nie płaci żonaty- swojej żonie, chociaż niektórzy twierdzą, ze zona to najdroższa prostytutka.

Purpurowa... całkowita zgoda co do tezy, że żona to najdroższa d****a. Jak słyszę gdy kobieta mówi do męża gdy t en coś tam zrobi, zawini itp, poczekaj przyjdziesz wieczorem do łózka .. To seks jest jako zapłata, jako nagroda? Dziwię sie takim mężom że nie kopna takiej żony i nie zapłacą za seks pani z branży. A co powiesz o tzw cichodajkach??