Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemamnicku

Jak to jest z przychodzeniem i odprowadzaniem po randce w dużym mieście

Polecane posty

Gość Niemamnicku

Jak w temacie. Pytanie skierowane do dziewczyn z dużych miast (W-wa, Kraków, Wrocław itd), czy facec**** Was przychodzą i np jedziecie razem autobusem na miejsce? Czy spotykacie się na miejscu? I czy Was odprowadzają czy nie? Ja jestem z małego miasteczka i tam zawsze chłopak przychodził i odprowadzał.

Gość gość
Na miejscu i albo odprowadza albo odprowadza na tramwaj albo odwozi

Gość gość
a czemu nie mozna dac kopa w d**e i sama doleci do miejsca zamieszkania swojego

Spotykaliśmy się na ogół na miejscu/na moim przystanku. Ale zawsze mnie odwoził na moje zad***e autobusem, odprowadzał pod klatkę, ja mu z góry pomachałam i dopiero wracał. Zdarzało się też, że rano przed zajęciami przyjeżdżał po mnie ;) A dzieliło nas 45 min komunikacją miejską z przesiadką ;) Więc na takie odprowadzenie mnie/przyjechanie po mnie tracił prawie 2h ;) No ale potem razem zamieszkaliśmy i się problem skończył :)

Gość gość
Apropo tematu mala anegdotka ,umowilam sie na pierwsza randke ,po romantycznym wieczorze On mnie odprowadza pod dom ,po czym stwierdza ,ze boi sie sam o tej porze isc na przystanek bo boi sie pobicia :( ,odprowadzilam jelopa i wrocilam te sama droga do domu :D

Gość gość K
Zazwyczaj po mnie przyjeżdża 'randkowicz', czasem ja sama dojadę do centrum; zawsze jestem odwożona. Na spotkania z koleżankami biorę swój samochód, a na spotkania, z przyjaciółmi już nie, bo zawsze mnie ktoś 'odstawi' do domu.

Gość xxl sama
hihihih i co umówiłaś się z jełopem drugi raz?

Gość Niemamnicku
Ale sytuacja gdy ktoś nie ma samochodu raczej mnie interesuje. :D (po 20 lat, dzienni studenci, wiadomo)

Gość gość
umawiamy się na miejscu albo po mnie przyjeżdża. z odprowadzaniem/odwożeniem to już bywa różnie, zależy, która randka, jaki to człowiek i czy ja sobie życzę odstawienia do domu. często wracam sama, z wyboru i oczywiście już się więcej nie chcę spotkać.

Gość gość
"hihihih i co umówiłaś się z jełopem drugi raz? " No wstyd sie przyznac ,ale bylo jeszcze kilka randek poniekad bylo mi go szkoda ,poniekad z ciekawosci :P Miarka sie przebrala jak mi wyznal,ze jest bardzo wrazliwym poeta i dal mi przeczytac swoj wiersz ,w ktorym opisywal jak dotyka rozne czesci ciala kobiet ,ich imiona itd.itp. :( WTF? Po tym pomyslalam czas zwijac zagle :D

Gość gość
czesci ciala kobiet = oczywiscie intymne z opisem ksztaltow ,iloscia wlosow itd :D