Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

uuuuuu.neandertalczyk jaskiniowy różni się czymś od niejaskiniowego?bo nie bardzo wiem czy mam się obrazić:)

Ale naprawdę jestem pełen podziwu dla determinacji jaką wykazujesz dla przegranej sprawy.­Tym sposobem nie z*****asz a co najwyżej przekonasz się że nie warto. Co oczywiście będzie złudne bo twój mały farfocel i tak będzie miał swoje zdanie na ten temat:)

Gość gość
"06.01.14 gość miejscami mądrze piszesz wiec nie rzucaj wyzwiskami bo idiote z siebie robisz-a już napawano nie pisz nic o czyiś rodzicach !!!!" * * * * * 1) Nie rzucam wyzwiskami tylko nazywam rzeczy po imieniu, na litość boską pajacu jak widzisz fotel to nie nazywasz go stołem tylko fotelem, a jak masz przed sobą kretyna to nie zwracasz się do niego "wasza ekscelencjo". 2) Cieszę się, jeżeli robię z siebie idiotę w oczach głupich ludzi - upewnia mnie to dodatkowo w słuszności moich opinii. Gdyby matoły zaczęły mi przyklaskiwać i mnie wychwalać, to byłby dla mnie ostrzegawczy alarm, że jednak jestem w błędzie i nie mam racji. Jest nawet takie powiedzenie, mów mądrze do głupca to nazwie cię głupim. Dostaję dzięki temu tylko kolejny argument do ręki. 3) Dlaczego tobie się zdaje, że możesz mówić mi co ja mam robić?

Miałem się do ciebie przejechać w okolice stolicy żeby dać ci szanse przeproszenia mojego ojca za to co pisałes przed smiercią ale nie jestem pedofilem jednak.A ty jestes żałosnym dzieciakiem.A przynajmniej tak się zachowujesz i zapewne tak również wyglądasz;)

Gość gość
"uuuuuu. neandertalczyk jaskiniowy różni się czymś od niejaskiniowego? bo nie bardzo wiem czy mam się obrazićusmiech.gif" * * * * * Wklej to samo jeszcze trzeci i czwarty raz, wtedy na pewno twój wpis zyska jeszcze bardziej na mądrości i jakośc**przekazu.

Gość olsztynianin 23
''1) Nie rzucam wyzwiskami tylko nazywam rzeczy po imieniu, na litość boską pajacu jak widzisz fotel to nie nazywasz go stołem tylko fotelem, a jak masz przed sobą kretyna to nie zwracasz się do niego "wasza ekscelencjo'' idioto ja (jak i pawel88) podzielamy twoje zdanie i argumenty-o tym samym pisaliśmy tylko pisz bez wyzwisk bo jak lepiej brzmi : 2+2=4 czy 2 plus k***a 2 to ****** w d**e mać 4

no biore przykład z najlepszych czyli z ciebie.Ty w kółko powtarzasz: "d****** debilu," itd.Tylko nie wiem czy przekonujesz do takiej opcji sam siebie czy nas:)

Gość olsztynianin 23
do mnie to były pretensje od trali ze raz dziewczynę idiotka nazwałem (bo faktycznie idiotyzmy pisała)

Gość gość
"Ale naprawdę jestem pełen podziwu dla determinacji jaką wykazujesz dla przegranej sprawy. ­ Tym sposobem nie z*****asz a co najwyżej przekonasz się że nie warto. Co oczywiście będzie złudne bo twój mały farfocel i tak będzie miał swoje zdanie na ten tematusmiech.gif" * * * * * "Przegranej sprawy"? A jaką ja porażkę poniosłem, bo chyba coś przeoczyłem? Czekaj, niech zgadnę... użyłem w moich komentach mniej wulgaryzmów od ciebie, rynsztokowy troglodyto? No dobrze, możesz czuć się zwycięzcą. Pozwalam ci abyś uczcił swój trumf dopijając to Piccolo którego ci reszta jeszcze z Sylwestra została.

ShereKhan - skoro jesteś mądrzejszy , to po co prowokujesz? Boli cię, że ktoś ma sprecyzowane i uzasadnione poglądy?

Gość gość
"Miałem się do ciebie przejechać w okolice stolicy żeby dać ci szanse przeproszenia mojego ojca za to co pisałes przed smiercią ale nie jestem pedofilem jednak. A ty jestes żałosnym dzieciakiem. A przynajmniej tak się zachowujesz i zapewne tak również wyglądaszoczko.gif" * * * * * Za to, co "pisałem przed śmiercią"? Zaraz zaraz... czy ty mi grozisz śmiercią przez internet, ty bezczelny zwyrolu? Jeżeli tak, to jesteś jeszcze większym imbecylem, niż mogłem przypuszczać.

Ona to w ogóle ciekawe rzeczy pisała np. że jest inteligentna, a później zaprezentowała własną wersję "logiki" (dla niewtajemniczonych i nieświatłych - jej życiowe interpretacje, jedynie słuszne). Nie jechałem i nie będę personalnie, bo może i w realu to fajna osoba, jednak za te bzdury kafeteriańskie, to należałoby jej dać spory mandat.

Gość gość
"no biore przykład z najlepszych czyli z ciebie. Ty w kółko powtarzasz: "d****** debilu," itd. Tylko nie wiem czy przekonujesz do takiej opcji sam siebie czy nasusmiech.gif" * * * * * Nie przekonuję ani was ani siebie, bo nie ma takiej potrzeby - ja to po prostu wiem i tyle, a co mi szkodzi przy okazji podzielić się moją wiedzą z innymi, mniej światłymi ode mnie osobnikami?

Gość gość
"ShereKhan - skoro jesteś mądrzejszy , to po co prowokujesz? Boli cię, że ktoś ma sprecyzowane i uzasadnione poglądy?" * * * * * Hmmm, pomyślmy... może dlatego, że wcale nie jest mądrzejszy, tylko o kilka klas głupszy?

Gość gość
Dlaczego ty się nawet nie umiesz wysłowić chłopaku?

Gość gość
Bo mam wade wymowy dlatego kompensuje to sobie pisaniem na kafeterii. * * * * * Tu nikt mnie nie przegada a już tym bardziej jakaś d***** czy debil ****ajacy kozy babci

Gość gość
Przepraszam za te szlaczki: * * * * * Ale to nawyk z podstawówki, którego nie nie mogę się pozbyc może dlatego, że zawsze wzbudzało to zachwyt moich kochanych nauczycieli, którzy są oczywiście d******* i debilami :)

Gość gość
Obczaiłem fotkę tralalili i pierwsze pytanie, jakie ciśnie mi się na usta, to czy na tamtym zdjęciu widnieje jej twarz czy dupa?

Gość gość
Ahahahahahaha!! Jakiś przygłup (na 99% to ten ShereKhan, bo dziwnym zbiegiem okoliczności nagle zamilkł w tym momencie, w którym pojawił się mój pożal się Boże klon) próbuje mnie naśladować celem podszywania się pode mnie, a że nie mam żadnego własnego pseudonimu, to zaczął podobnie jak ja oddzielać swoje posty od cytowanych przez siebie wpisów przy użyciu pięciu gwiazdek tak jak ja, i przymuł jeden myśli, że mnie w ten sposób poniży albo ośmieszy. Co za upośledzony dureń.

A co byś wolał?:DWidziałeś kiedys kobiecą d**ę?Czy tak spekulujesz czysto teoretycznie?;)

Nie wiem czy zauważyłeś ale wszyscy zamilki;)Gdyby nie ja to gadałbyś sam ze soba:Dniestety nie płaca mi za opiekę nad niepełnosprawnymi umysłowo dziećmi dlatego musisz radzić sobie sam;)

ShereKhan to jednak Ty udupiasz rozwinięty przez gościa wątek w temacie. Już wyraziłeś dezaprobatę, ile jeszcze można.

Gość gość
Jaki pajac żałosny, nikt się nie śmieje z jego beznadziejnych "dowc*pów" więc sam specjalnie napisał "ahahaha" w osobnym poście aby "udowodnić" (czy raczej podjąć próbę oszukania siebie i innych), że przynajmniej jego samego bawią jego g******e "kawały", żenujący błazen.

Gość gość
"Nie wiem czy zauważyłeś ale wszyscy zamilkioczko.gif Gdyby nie ja to gadałbyś sam ze sobasmiech.gif niestety nie płaca mi za opiekę nad niepełnosprawnymi umysłowo dziećmi dlatego musisz radzić sobie samlapka.gifoczko.gif" * * * * * Zacznijmy od tego, że nikt by ciebie nie dopuścił do opieki w ogóle nad jakimikolwiek dziećmi, bo bacząc na twoje pedofilskie skłonności zaraz byś je obmacywać zaczął zboku wypaczony, a jaki rodzic by dopuścił do tego, aby jego pociechy straciły analne dziewictwo z takim zwyrolem jak ty?

Gość olsztynianin 23
ShereKhan - skoro jesteś mądrzejszy , to po co prowokujesz? Boli cię, że ktoś ma sprecyzowane i uzasadnione poglądy? ale Pawle on już przyznał mu racje pisząc ze trala to ,,zdrowa laska,, dając do zrozumienia ze jako atrakcyjna kobieta może mieć bardziej na wszystko w******** bo i tak towarzystwo ,,fajnych, ja wchłonie ''Cóż mogę ci rzec chłopcze? Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa d**a" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmiesząusmiech.gif '' rozśmiesza ja ale on ma w wielu rzeczach racje a SK zobaczył ładna buzie trali i już ja uparcie broni

Gość gość
"Miałem się do ciebie przejechać w okolice stolicy żeby dać ci szanse przeproszenia mojego ojca za to co pisałes przed smiercią ale nie jestem pedofilem jednak. A ty jestes żałosnym dzieciakiem. A przynajmniej tak się zachowujesz i zapewne tak również wyglądaszoczko.gif" * * * * * To grożenie śmiercią to się w zasadzie do prokuratury nadaje. No chyba, że ten tekst o moim "pisaniu [czegoś tam] przed śmiercią" ma jakieś ukryte, głębokie, drugie dno którego nie dostrzegłem?

Gość gość
"''Cóż mogę ci rzec chłopcze? Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa d**a" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmiesząusmiech.gif '' rozśmiesza ja ale on ma w wielu rzeczach racje a SK zobaczył ładna buzie trali i już ja uparcie broni " * * * * * Masz rację, tak ją rozśmieszam, że już parę razy (zapewne z powodu jej płaczów na kolanach adminki) blokowali mi tutaj IP oraz usuwali moje posty z różnych topików (dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze z takich, gdzie była ta pożal się Panie forumowa piękność, do której swoją drogą ślinić mogą się tylko takie pionki pokroju ShereKhana, co 25/8 na necie przesiadują).

W d***e mam prokuraturęObraziłeś mojego zmarłego ojca i to w niewybrednych słowach.Zresztą pewnie z chęcia przyjrzą sie i twoim postom:)­Co do mnie to zanim mnie zamkna to cię znajdę;):)I nie kombinuj bo i tak już wiem skąd jesteś. Czy raczej jesteście:DSpadam boś durny jak but i w dodatku tchórzliwy

Jeśli dlatego jej się podlizuje, to pięknie świadczy o jego prymitywnym oddaniu swoim instynktom. Lecz zostawcie już jego ojca w spokoju, bo nie wyrobie. Jezeli natomiast tralala dopuszczała sie takich desperackich metod jak wyrzucanie kogos z forum i kapowanie (czego? że ktos ma uzasadnione wpisy?), to jest totalnym chamidłem i dowodzić to może tylko jej fanatycznej frustracji z powodu zderzenia się z faktami.