Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Kolejna definicja.Znaczy, że jak nie lubie pustych i głupich lal to nie jestem facetem?Tralalinka co robisz w sylwka?:)

Gość gość
''Sa w jakis sposob pociagajacy, to fakt. Czy to oznacza ze bede dazyc do tego by byc z draniem? '' 1.czyli tacy naturalnie cię pociągają 2.ale na związek wybierzesz z wyrachowania spokojnego faceta, a nadal będziesz wzdychać do drani

Gość gość
''Dlatego trzeba celowac w swoje pole. Bo kiedy "grzeczne" dziewczynki celuja w drani, to wychodzą z tego poobijane. oczko.gif'' ale taki drań kreci każdą panią

Z każda? Czy ja wiem... To zależy od osobnika. Ten co kręci z każda (bez wzgledu na wszystko) to w mojej definicji k*******n. Taki, który kręci z kilkoma, ale sa dla niego wyzwaniem, to dran. Taki, który zdobywa swoja kobietę i z nią buduje związek, to mężczyzna.

Gość tralalilalila
Jesli 50% mezczyzn to dranie a drugie 50% to porzadni, to w istocie nie mogles tego lepiej ujac. Hheheh

czekajcie zaraz przyjdzie nasza blondi fikumiku i wywali wam wszystkie definicje... :D hehehehe

Gość tralalilalila
ShereKhan jak nie lubisz pustych lal to jestes mezczyzna moich marzen. Ale nie mysl ze to tak latwo. Prosze zalaczyc do podania stosowne dokumenty: zdjecie twarzy i sylwetki, rodowod, swiadectwo prawa do nieeuchomosci min 100 m, dowod zakupu Porsche I wyciag z banku. Nie, kto tu mowi o wyrachowaniu? Licze na prawdziwa love hahaha

dawaj tralalila, to bedzie twoj wymarzony ksiaze! :D mowie ci... :P ciagnie was do siebie... :D juz widze cie przy tym bialym plotku ktory sharekhan ci zbuduje... :D hahahaha

Gość tralalilalila
To tym lepiej, wiesz jak napisac skuteczne podanie.

zapomnij.jedyne podania jakie pisze to o umorzenie grzywny i zamiane kary aresztu na pracę społecznie pozyteczna i niestety zajmuje mi to większośc czasu przeznaczonego na pisanie podań:)

zmysle ze odchodzimy od tematu a ten byl nadwyraz ciekawy.. .:D kolejny d**ek... :P piszczie w temacie, prosze was... :D:P

Gość tralalilalila
Ja :-) ShereKhan zawsze dostrzegam posty w ktorych nie ma twierdzen ogolnikowych :-p poza tym Twoj nick kojarzy mi sie z wezem i z wladza i z egzotyka. Same plusy heh

Gość tralalilalila
Tak, z tym wezem z Ksiegi Dzungli. A jestes pociagajacym draniem czy porzadnym odpychajacym nudziarzem? Bo nie wiem czy mam planowac seks czy malzenstwo

ale ShereKhan to był tygrys akurat:PCo do tego jaki jestem to proponuje konfrontację na skypie.