Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_26_latek

Poznałem dziewczynę na necie no i

Polecane posty

Gość załamany_26_latek

potrzebuje porady gadaliśmy pare dni ze sobą codziennie po pare godzin, wkońcu wymiana fotek no i ona mi sie nie spodobała jak to teraz rozegrać aby jej nie urazić ?

Gość gość
jesli ona mysli o spotkaniu sie z toba w realu to powiedz jej prawde, a jesli interesuje ja tylko znajomosc internetowa, to wcale nie mow

Gość gość
hmm, generalnie faceci mówią wprost, to kobiety kombinują z delikatniejszymi formami. nie wiem, unikaj rozmów, naściemniaj coś o dodatkowych zajęciach, nadgodzinach, powiedz, że masz mało czasu, no wymyślisz coś. odpisuj rzadko, lakonicznie, staraj się sprawić wrażenie zajętego. z czasem przestań odpisywać w ogóle, no chyba, że laska wcześniej się pokapuje, że jej nie chcesz i sama przestanie. a jeśli jest kumata i zorientuje się, że ci nie odpowiada i o to zapyta, to już bądź szczery i powiedz, że no niestety, ale nie jest w twoim typie i trudno.

Gość załamany_26_latek
ona poprostu jest gruba ! gdyby schudła to nawet fajna dupa z niej by była, ale wam napisać wprostu to pewnie byście sie obraziły co nie ? chętnie napisałbym jej, że musi schudnąć, ale wiem że pewnie sie obrazi czy nie ?

Gość me me me nie loguje sie
napisz jej to buraku, po co owijać w bawełnę, może dzięki tobie zmieni fryzurę i makijaż i pójdzie pobiegać

Gość załamany_26_latek
no i co mi po tym i tak później nie będzie chciała mnie znać druga propozycja jest dobre będe stopniowo urywał kontakt.

Gość gość
o nieee...... to ja jestem :( dzieki wiesz... mogles od razu powiedziec a nie owijac w bawelne!!!! ;((((( zegnam

Gość me me me nie loguje sie
głupi jesteś? powiedz jej to szczerze i nie zawracaj jej głowy nawet jak schudnie!

Gość załamany_26_latek
taa jasne to napewno ty :P skąd jesteś ?

Gość Emma NuL
dlaczego w hinduizmie owija sie sztuczne fallusy w szmatki?

Gość załamany_26_latek
żeby nie były brudne ?