Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z becikowym

Polecane posty

Gość gość
Hehe gorzej jak mężowi sie znudzi Cie utrzymywać.

Gość goscautor
ty jestes jakas nie normalna ! a komu ty nogi rozlozylas ?? co bogatego fagasa na dziecko wzięłaś i teraz sie tu szczucisz jakas ty bogata?? a jakim prawem ty mnie oceniasz i obrażasz ze jestem biedotą na mopsie?? kretynko dla twojej wadomosc**pracowalam w zakladzie 2 lata i stracilam prace bo sama odeszlam z powodow osobistych. I MOJEJ DZIECKO BEDZIE MIAŁO ZAPEWNIONE WSZYSTKO i nie musi mniec wozka za 4 tysiace i lekarzy za 600 . widac jeszcze sie zycia nie nauczylas dziewucho .

Gość gość
Autorko masz racje. Nie przejmuj sie tą kobietą!!! Mysli ze mężus ja utrzymuje i taka fajna jest. Żałosne są te kobiety co tylko krytykować potrafią.

Gość gość
mi po porodzie lekarz wystawia zaswiadczenie na druku ustawowym, a w nim wypisal tylko 3 glowne wizyty (mimo iz bylam czesciej ) na ktorych robil badania ok 10 tyg, ok 23 i 35tyg. , do tego trzeba dodac pesel dziecka, wysokosc dochodow za poprzedni rok oraz wysokosc skladki placonej do ZUS, oswiadczenie o posiadaniu badz nie posadaniu ziemi (daja na miejscu by wypelnic)i to chyba wszystko do becikowego :)

Gość gość
Kochana maz mnie nie utrzymuje czytaj ze zrozumieniem patalachu:-) Mam spore oszczędności a będąc na maviezynskim maz sam zaproponował ze nie muszę ruszać kasy z konta bostac go żeby utrzymać kochana zone i córeczkę:-) Cóż w waszych patologicznych rodzinach może i mężowie budzą się wami siedzącymi w domu bez kasy z odrtostami w wynaciaganym dresie mi to nie grozi:-) Ach tak twoje dziecko będzie miało wszystko??? Tak tak przecież na badania niemasz 20 zzł ale dziecku zapewnisz wszystko buhahaha

Gość gość
Ja rozumiem ze wy tutaj pewnie po podstawówce jesteście ale czytanie ze zrozxumienierm chyba było w pierwszej klasie:-) Maz mnie nie utrzymuje podkreslilam ze będąc na maciezynskim maz zarabia tyle ze nawet brak mojhej pensji czy mniejsza kwota nie zrobi nam różnicy bo jest odpowiedzialnym mezemi potrafi zapewnić byt rodzinie:-)

Gość gość
Trzeba widzieć przed kim nogi rozkadasz !!! A nie skazywać maluszka na takie życie ech # :( BEE

Gość gość
Kobieto piszesz ze Cie nie utrzymuje a jednak że Cie utrzymuje. Troche kultury kto dał C**prawo obrażac tu kobiety???? Wogóle co robisz na tym temacie?? Wyżywasz sie?? Bo nie rozumiem??? Piszesz jak to fajnie masz a kogo to tu obchodzi? Rany boskie jaka Ty musisz być nieszczesliwa ze takie rzeczy tu piszesz o kobietach?? Może sama jestes w wyciagnietym dresie z odrostami. Kobieto ogarnij sie.

Gość goscautor
jakie 20 zl??? co ty pierdzielisz co dzieciaa masz i wielce sie kasa szczycisz a nie wiesz ile badania prywatnie kosztuja??? puknij sie w łeb pewnie twoj kochany bogaty mężulek puka nie jedna taka pusta lampucere jak ty a ty zadowolona z zycia bogaczka w szpilkach penie teraz siedzaca z pelnym makijazem a dzieciakiem sie nianka zajmuje bo sie pani bogatej raczek brudzic nie chce ah bo mezulek pozwolil mi nic nie robic tylko wygladac i wydawac jego kase

Gość gość
Ja robilam podstawowe badania za 60 zł ale jakaś mopsiara tam pisze ze kosztują 13.50 to zeszlam do waszego poziomu i w dwóch dychach się wyrobicie:-) Oj maz cie zdradza??? Moj ma wszystko we mnie wiec nie szuka innych nie martw się :-)

Gość goscautor
nogi to rozlosylas ty pustaku ! a ja sie kochalam z moim narzeczonym ktory mnie wspiera i pomaga i ktory mnie kocha i robi wszystko zeby naszej rodzinie zapewnic byc a pieniadze i wyglad lafiryndy bogatej to nie wszystko .

Gość gość
Tak napewno jest szczęśliwy że ma żonę co innych kobiet nie szanuje. Brawo!!!

Gość goscautor
no penie ze ma wszystko bo taka osoba jak ty to zrobi wszystko zeby sie tylko bogate zycie luksusowego pustaka nie skonczylo . zobaczysz jeszcze bedziesz kiedys ulice zamiatac i w tego se przypomnisz co mowilas o normalnych kobietach penie sama jestes z patogicznej rodziny co dala bogatemu fagasowi i sie ustawila i teraz sie szczyci kasa co nawet nie jest TWOJA!

Gość gość
aotorko nie martw sie :* ta kobieta musi miec jakies kompleksy ze tak sie wywyższa i wyżywa na normalnych kobietach.

Gość gość
gość Ja robilam podstawowe badania za 60 zł ale jakaś mopsiara tam pisze ze kosztują 13.50 to zeszlam do waszego poziomu i w dwóch dychach się wyrobicieusmiech.gif Oj maz cie zdradza??? Moj ma wszystko we mnie wiec nie szuka innych nie martw się @ :( rany normalnie jak z pod budki z piwem

Gość goscautor
i koncze te pisanie bo nie bede sie zniżać do twojego poziomu pustaku glupi! a reszcie dziewczyn dziekuje wam za pomoc :)

Gość gość
Masz racje końca to pisanie i biegiem do mopsu do kolejki a nóż jakiś zasiłek dostaniesz:-) Och narzeczony to nawet nie maz poczekaj trochę szybko Żmudzi mu się utrzymywanie ciebie i dziecka zwieje szybciej niż myślisz:-) AA i nie rozsmieszaj mnie ze narzeczony robi wszystko by zapewnić wam byt haha ach te starania jego nawet na badania nie masz:-) Nie bojcie się o mnie ulic zamiatac nie będę :-) Ale zazdrość z was AZ kipi :-) :-) :-) Papa:-)

Gość gość
nie moge sie powstrzymac od nie skomentowania tego. wielka bogaczka sie znalazła ! hahaha , sama mam taką koleżankę co Ty wielka Pani z wyzszych sfer , ustawiona bo złapała chlopaka na dziecko zapewne jak i Ty a wczesniej sama groszem nie smierdziała hahahaha widac po Tobie ze z pleblsu sie wyrwałas do bogactwa. ale uwierz ze dlugo nie pociagniesz takim zachowaniem i załoze sie ze pedzej czy pozniej skonczy sie dobrobycik. jak jestes tak zarozumiała w rzeczywistosci jak na forum o wspołczuej uwierz ze mezulek pojdzie do takiej z odrostami w dresie, bo bedzie miał dosc takich jak ty :)