Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alanek2012

Do dziewczyn które robiły betę HCG we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość alanek2012

podzielcie się prosze waszymi wynikami z bety hcg we wczesnej ciazy ja miałam 175.8 a na drugi dzień 288.1

Gość alanek2012
Tyle ile będę chciała a ty nie masz co robić,że stale na kafeteri siedzisz! Potem do każdego wypisujesz bzdury!Zajmij się swoim życiem a nie czyimś

Gość gość
nie, na szczęście mam co robić i nie siedzę non stop na kafe, nikogo nie obrażam, ale jak wchodzę i po raz kolejny widzę Twój temat, to juz wkurza, bo ludzie odpisywali Ci w 3 poprzednich, a Ty znów zakładasz kolejny i czego oczekujesz? szanuj to, że nie jesteś tu sama

Gość gość
a który tydzień ciąży jesteś? ja w 3-4 tygodniu miałam 756,4 a 48 h później powinno się podwoić i miałam 1480 . tzn ze ciąża rozwija się prawidłowo

Gość gość
robilam 4 dni przed okresem i już wyszła wczesna ciąża 5tydzien.

Gość gość
A ty nie wtykaj nosa tam gdzie nie masz. Jak masz dziecko to idz z nim na spacer dotlenić się a nie co ja pisze to ty jesteś wstrętna babo! Nie powinno cię interesować co kto pisze bo i tak nikomu nie pomagasz tylko dogryzasz,takich jak ty czepialskich jest dużo ale ty to jesteś natrętna na maksa! Nie zaśmiecaj mi mojego wątku!!!!!

Gość gość
nie wiem w którym tygodniu bo ostanią @ miałam 4 listopada a ginek jeszcze nic nie widzi

Gość gość
Kiedy mam się wybrać do tego ginekologa by coś było już widać sama nie wiem który to tydzień ciąży z moim pierwszym synkiem betę hcg w 6 tyg miałam ponad 9 tys