Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggg83

ktora z was zaluje ze poslala 6 latka do 1 klasy

Polecane posty

Gość gość
We wrześniu 2014 idą obowiązkowo dzieci z pierwszej połowy 2008. We wrześniu 2015 - wszystkie z rocznika 2009. Na dzień dzisiejszy...a czy do 2015 coś się nie zmieni, tego nie wie nikt...

Gość gość
Dobrze któraś mamuśka zauważyła że do GIMNAZJUM jej pociecha trafi mając ledwie 12 lat ! spotka tam wyrośniętych 16 latków z całą patologią .Do matury też rok wcześniej i rok dłużej do roboty...

Gość bibggie
Mamuśki, czemu wy tak nie wierzycie we własne dzieci?... A może warto po prostu poszukać szkoły, w której dziecko będzie bezpieczne, nawet takie malutkie. Ja właśnie złożyłam Karolc***apiery tutaj http://www.szkolapromyk.szczecin.pl i staram się być dobrej myśli.

Gość gość
ja posłałam swoje dziecko jako 6 latek do szkoły. Teraz pójdzie do 4 klasy. Jest w czołówce najlepszych dzieci. Startuje w konkursach. Czy żałuję czy nie odpowiem sobie na to pytanie gdy córka będzie dorosła i skończy szkołę. Kazdy pisze, że zmarnowałam dziecku rok dzieciństwa. Myślę, że nie należy wszystkich dzieci brać do jednego worka. Każdy z Nas jest indywidualistą- po prostu inne. Moje dziecko w przedszkolu nie bawiło się na sali z innymi dziećmi, ale siedziało przy stoliku i uczyło się, gdyż to ją fascynowało. Czy będę kiedyś żałowała mojej decyzji..nie wiem. Wiem jednak, że była to decyzja przemyślana dogłębnie razem z mężem. Rozmawialiśmy również z córką, gdy miała 6 lat. Poza tym piszecie, że dłużej będzie pracowała. Może i tak będzie, a może urodzi dziecko i zawsze będzie rok młodsza, aby wrócić do pracy. Każdy już przeiwduje los każdego dziecka i zawsze jest on taki sam : dłuższa praca, krótkie dzieciństwo. Takie przekonania nikt nie może mieć, a co dopiero ktoś kto nie zna dziecka ani rodziny!

Gość gość
ja nie żałuję. Moja córka chodzi tu do szkoły http://www.maturamiedzynarodowa.pl/ bardzo dobrze sobie radzi. Jestem zadowolona, że przełamałam strach i pozwoliłam jej pójść do szkoły jako 6 latka.

Gość gość
Dyktando w 1 klasie szkoły podstawowej? Nie rozśmieszajcie mnie, uczę w szkole i w 1 klasie dzieci dopiero co uczą się pisać literki.

Gość gość
Bardzo żałuję o ostrzegam wszystkich rodziców pięciolatków!Sześciolatek w grupie z siedmiolatkami to nie jest dobry pomysł:oceny w stylu

Gość gość
Dziecko nauczylo sie zwrotów nie umiem i nie dam rady!dziękuję polska szkolo!