Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bijecie swoje dzieci

Polecane posty

Gość gość
Ja swoje bije jak tylko wstanie rano,by zapamietalo ze przez caly dzien ma byc grzeczne to tak na zapas wiecie :)

Gość gość
Ja swoje bije jak tylko wstanie rano,by zapamietalo ze przez caly dzien ma byc grzeczne to tak na zapas wiecie usmiech.gif @ wiesz jak dla ciebie to jest śmieszne jesteś po podstawówce :)

Gość gość
Wiesz co na glupie pytanie,glupia odpowiedz proste,a po podstawowce owszem jestem tak jak kazdy w polsce bo to obowiazkowe nauczanie jest :) O daljeszj mojej edukacji nie musisz wiedziec bo to widac nie Twoj poziom.

jak widzę moje wypowiedzi wywołują wiele emocji ,ale moze to i dobrze . Gorzej ,że goście nie tylko nie rozumieją tego co czytaja ale jeszcze te błędy w rozumieniu interpretują po swojemu .

Gość gość
to znowu ty ..............:(

Gość gość
No, no stosujcie to tzw.bezstresowe wychowanie,a zobaczycie co za pare lat bedzie,ja mieszkam w kraju gdzie takie wychowywanie jest od X czasu i to co mlodziez wyprawia w glowie sie nie miesci,czuja sie totalnie bezkarni,robia co chca,zero szacunku dla drugiego czlowieka,o kulturze osobistej nie wspomne i nie sa to jakies jednostki ale cala masa gowniarstwa,moglabym nawet napisac ze wszytscy(no ale pewnie wyjatki sie jakies gdzies znajda) Kto kiedys pomyslal,ze dzieci w wieku 10-13 lat gangi beda zakladac,a policje beda mieli za nic. Dupa to nie szklanka jak zasluzy taki gnojek to tzreba przylozyc i gadajcie sobie co chcecie wychowujcie po swojemu,ja uwazam ze zdrowy zasluzony klaps nikomu nie zaszkodzil a wrecz przeciwnie pomogl i to nie jednemu.

Gość gość
sorry za bledy

Gość gość
Ja dziecka nie biję tylko leję, kablem. Karmiłam cycorem długo to mam prawo do lania.

Gość gość
Wiesz co na glupie pytanie,glupia odpowiedz proste,a po podstawowce owszem jestem tak jak kazdy w polsce bo to obowiazkowe nauczanie jest usmiech.gif O daljeszj mojej edukacji nie musisz wiedziec bo to widac nie Twoj poziom. @ no na pewno nie mój poziom ;)

Gość gość
""Ja dziecka nie biję tylko leję, kablem. Karmiłam cycorem długo to mam prawo do lania" aliiuum taki tchorz jestes ze z goscia dajesz?hahhaa

dzieciaku ..........z jakiego powodu miałabym pisać jako gość i jeszcze takie bzdury ?:D Swojego zdania na temat bycia rodzicem nie u ukrywam - dlaczego miałabym pisać takie głupoty ?

Gość gość
bo wlasnie takie teksty sa do ciebie bardzo podobne jak do nikogo innego Karmilas cycem wiec mozesz kablami i pasami lac dzieciaki .Twoje slowa aluminium

Gość gość
a zwlaszcza takie zdania "ja dziecka nie bilam ale lalam pasem." Ile razy sie tym wychwalalas to zliczyc nie mozna ,ze lanie pasem ,kablem nie uwazasz za bicie

Gość gość
no na pewno nie mój poziom __ Dobrze chociaz,ze to potwierdzasz :P

Gość gość
twoje dziec***owinny w kolejce dopsychjiatry sie ustawiac, zanim oni nie zacznbą tluc zony i dzieci ,bo takie wzorce z domu wyniesli Czy mam problem z przemocą? haah,przeciez dla ciebie tluiczenie dzieciaka pasem i kablem to nie przemoc ani bicie wiec po twojemu dramatyzuje Jestem juz od dawna pelnoletnia., zaden dzieciak

czytałaś kiedykolwiek moje wypowiedzi dotycżące kar cielesnych bez popadania w histerię i przesadę ?

Gość gość
zaś TYYY czytalas, STARY TESTAMENT, to jest dla ciebie poradnik lania dzieci i wszelkie tam SADYZMY wnim zawarte. To jest twoj wzor zycia tak jakj S.T. i znecania sie nad dziecmi jak mozna wyczytac Co ja bede pisac, jak ty nawet popierasz kiedy cie twoj mąż nie raz walnął, uwazasz ze ma prawo ,wiec az strach na jakich twoi synolwi wyrosna Nie od dzisi slyszymy jak dziec***obite i zony trafiają do szpitali

Gość gość
To ze ty sie dawalas Lac mezowi i sama lalas dzieciaki to nie znaczy ,ze jest to poprawne zachowanie.No tak,kto sie temu sprzeciwa ten beee wg ciebie

Gość gość
gość no na pewno nie mój poziom __ Dobrze chociaz,ze to potwierdzasz jezyk.gif @ w 100 % od debili z dala ;)

Gość gość
a co? pobilabys mnie jakbysmy sie oko w oko spotkali, za to ze mam inne zdaniue od ciebie? wole sie od agresorek z dala trzymac

Gość gość
Mnie rodzice tłukli czym popadnie to i ja swoj****chory leję, aż miło.

Gość gość
Moja córka ma 7 lat. Ja nie biję i nigdy nie uderzyłam, nawet klapsa nie dałam, bo zwyczajnie nigdy! nie miałam ku temu powodów. Gdybym miała, nie wiem co bym zrobiła.

być może nigdy nie będzie takiej potrzeby :) to nie jest tak ,ze wszystko jest dobre dla wszystkich i wszyscy potrzebują tego samego . Jednak jako matka iwem ,ze nawet pozory , byle prawdopodobne - bardzo dobrze oddziaływają na dizeci .

Gość gość
Mojej kolezanki syn ma kuratora na karku,ma zaledwie 15 lat wychowywany wlasnie bezstresowo,zero przemocy w domu same tlumaczenia,ewentualnie jakies kary typu zabranie kom.wylaczenie internetu i wlasnie przy okazji ktorejs klotni (ktore byly kilka razy dziennie) On uderzyl matke w twarz ona sie przewrocila uderzyla glowa o kant szafki w kuchni wyladowala w szpitalu z wstrzasnieniem mozgu.Niby mlody ma wyrzuty i zaluje tego co zrobil,ale to nie zmienia faktu ze jednak to zrobil i kto mi powie skad przyklad? W domu nigdy nikt na niego nawet reki nie podniosl.I co taki smarkacz swojej zony pod wplywem emocji nie uderzy w przyszlosci? Daje sobie reke uciac ze bedzie ja lal!

Gość gość
w 100 % od debili z dala _________ Czyli z rodzina nie trzymasz? Wspolczuje,no ale rodziny sie nie wybiera skad moglas wiedziec,ze na debili trafisz.Pomodle sie za Ciebie i o Twoja rodzine :P

Gość gość
a mojego meza brat byl lany w dziecinstwie i lal zone jak i dzieci, wiec to nie jest wina tego,.ze chlopak nie byl bity. Moj szwagier byl bity i bil

Gość gość
Bachory trzeba tłuc, póki nie padną. Wcale nie jestem allium tylko inna osobą.