Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2013

życie mi się wali

Polecane posty

Gość gość2013

pracuję z mężem, spędzamy ze sobą 24 g na dobę. W pracy się dogadujemy w domu już gorzej ciągle się kłócimy. Mamy córeczkę czteroletnią. Przestałam o siebie dbać, przytyłam, ciągle jestem zła na nic nie mam czasu. Z pracy do domu obiad potem gotuję obiad na następny dzień prasuje sprzątam i wieczorem jestem już taka zmęczona że padam nic mi się nie chce . nie mam żadnego celu żadnego hobby. brak mi silnej woli żeby się odchudzić. Poradźcie jak mam odzyskać radość życia

Gość luzne gacie
czyli tzo? w pracy z***********e rowno, a w domciu ty masz drugi etat sama?

Gość gość
Do psychoterapeuty marsz i to z mezem

Gość gość
nie masz żadnego celu ? przecież masz dom, rodzinę, męża, dziecko chyba o tym marzy każda kobieta jesteś po prostu przemęczona, pora zatrudnić męża do pomocy przy domowych obowiązkach i dziecku gdy będziesz bardziej wypoczęta rzadziej będziesz kłócić się z mężem

Gość gość
Tego nie wiemy czy akurat ta kobieta o tym marzyła

Gość gość
Jesteś przemeczona, za dużo na siebie wzięłas. Zacznij od odpoczynku,urlopu i pomyślenia o sobie.

Gość luzne gacie
zadna kobieta nie marzy natomiast o z********aniu na dwoch etatach bez pomocy to chyba jest jasne?

Gość gość2013
mój mąż to raczej w domu mi w niczym nie pomaga, nie sprząta muszę za nim chodzić i zbierać wszystko masakra i dlatego się kłócimy jedyną rzeczą którą robi to zmywanie naczyń. Praca do bani cały czas siedzenie przed komputerem. Nie mam żadnego ruchu i nawet zacząć ćwiczyć mi się nie chce. Potrzebuję pomocy bo sama nie potrafię się zmienić, kiedyś bylam wesolą i szczęśliwą dzewczyną a teraz :(

Gość luzne gacie
to zainwestujcie w zmywarke i nich przejmie inny domowy obowiazek :classic_cool:

Gość gość
no i tak jak myślałam radzenie lasce nic nie pomoże bo problemem jest jej partner nic dziwnego że ona gruba i zaniedbana skoro jest przemęczona i neiszczęśliwa

Gość luzne gacie
jednym slowem nalezy doradzic partnerowi :classic_cool:

Gość gość
raczej trzeba partnerem potrząsnąć i skarżyć się powinna nie nam ale jemu a raczej zrobić coś by on się zmienił pewnei jak 3/4 kobiet przyzwyczaiła faceta że będzie zapieprzała w chacie póki nie padnie na pysk a potem i tak wstanie o 5 rano by ze wszystkim zdążyć

Gość gość
tak ja te laski które chwalą się że są superzorganizowane, śpią 3 godziny na dobę a ze wszystkim się wyrabiają i nawet mają czas się umalować, zjeść śniadanie i wziąć prysznic...nieważne że wstają 3 godziny przed mężem by uprasować mu ciuchy i przygotować kanapki do pracy ;-(

Gość gość
potrzasac to se mozna sakiewka a normalny czlowiek po to ma oczy i uszy zeby sluchac co sie do niego mowi i widziec co sie dzieje w rodzinie ktora zalozyl

Gość gość
No i co tam sie u was dzieje???

Gość gość2013
ja wstaje zawsze pierwsza godzinę przed mężem do niego nic nie dociera co mu mowię, on mnie tylko wyśmiewa i mówi mi że jaka to biedna jestem a że czasu nie mam bo nie umiem się zorganizować, on za to ma czas na wszystko silownia odpoczynek po pracy, a ja zrobilam się okropna krzyczę i przeklinam wydaje mi się że jestem niedobra i zgryźliwa dla wszystkich

Gość gość
Bo kumulujesz w sobie złe emocje,a one musza w jakis sposób znalezc ujscie

Gość gość
Ulla la,bidulka.Faktycznie miec jedno dziecko i narzekac to brak organizacji.Albo jestes Trollem albo nieudacznicą. Nikt nie powiedział ze jest łatwo.Jesli myslałas ze małzenstwo to droga usłana kwiatami to sie mylisz.Poza tym coz to za praca w domu gdzie sa dwie dorosle osoby i jedno dziecko.Nie przesadzasz???Wiele kobiet to robi majac wieksza rodzinę a Ty porozmawiaj z mężem by pomagał bo na forum nie dostaniesz gotowej rady. Praca przy kompie nie odpowiada bo za mał ruchu?zatrudnijh sie w miejsciej zieleni tam ruchu będzie skolko godno i waga zleci.