Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość Ciekawski2013
Ja dostałem Grupiks oddał mi kasę za kupony. Jeśli chodzi o resztę kasy, jutro idę na Policję i składam stosowne zawiadomienie.

Gość gość
Mam pytanie czy ktoś z Was wie jaka komenda bądź komisariat policji będzie łączył postępowania do wspólnego prowadzenia?

Gość gość
Mam pytanie czy ktoś z Was wie jaka komenda bądź komisariat policji będzie łączył postępowania do wspólnego prowadzenia?

Gość gość
Sprawę prowadzi policja w Łodzi. Tam są przesyłane zgłoszenia z komisariatów z całej Polski. Każdy komisariat powinien przyjąć zgłoszenie. Trzeba im powiedzieć, że sprawa dotyczy oszustwa i wtedy nie ma kwoty minimalnej. Pozdrowienia

Gość gość
Hej, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Owszem dostałam takie pismo na mojego meila. Ale ja zostałam oszukana 12 października na allegro. W ogóle nie miałam pojęcia o tych gruponach. Ostatnio stwierdziłam, że zobaczę co się dzieje u niej w "hurtowni" na stronie i trafiłam na ten wątek. Proszę podać meila to zrobie printa wiadomości oraz adresu IP może komuś się przyda w poszukiwaniu przestępcy

Gość gość
a moze pozew zbiorowy przeciwko firmie Gruper ?

Gość gość
MOWIA ZE PIERWSZY MILION TRZEBA UKRASC:) Martyna wziela to sobie do serca , a ja sie dolozylam.:( kazdy zglasza to na komisiariat odpowiadajacy swojemu miejscu zamieszkania.a pozniej zajmuje sie tym prokuratura odpowiadajaca zameldowaniu firmy.

Gość gość
każdy komisariat ma obowiązek przyjąć zgłoszenie,a nie tylko odpowiadający zameldowaniu

Gość gość
Pozew zbiorowy przeciwko firmom, które, tylko i wyłącznie dawały możliwość reklamy, mija się z celem. Rozgoryczenie i bezsilność swoją drogą, ale takie działania nic nie dadzą. Onet, Interia, MyDeal, Gruper itp. były tylko "tablicami" na których zostały przyczepione afisze Martexu. Przykre to, ale prawdziwe. Nic takimi działaniami nie zdziałacie.

Gość gość
tylko,że te firmy jak gruper ma w regulaminie,że każda firma jest dokładnie sprawdzona - w tym przypadku nie dopełnili obowiązków. Jestem za pozwem zbiorowym przeciwko gruperowi.

Gość gość
Pozew zbiorowy przeciwko onet, interia czy gruper? Na głowę Wam padło... gdyby ktoś z Was pomyślał nie pisałby głupot... interia czy onet tylko wyświetlają reklamę. Oni nie polecali oferty Martexu. Ktoś kupił reklamę, a oni ją rozesłali, opublikowali. Podobnie jak Gruper, który dodatkowo twierdzi, że sprawdza partnerów przed wystawieniem oferty.. To są miejsca reklamowe, na dotarcie do takich jak wy... Poza tym, ostatnio uokik napisał o podziale odpowiedzialności za realizację usług w przypadku zakupów grupowych... poczytajcie sobie... http://ezakupy.uokik.gov.pl/o-projekcie/banery-projektu/

Gość gość23
Dziś w Dzienniku Łódzkim jest informacja o aresztowaniu, ale piszą że prokuratura postawiła zarzuty oszukania tylko 38 osób. W rzeczywistości jest ponad dwa tysiące. Czy nie można tego dojść z zawieszonej strony sklepu.

Gość gość
oszustwo to przestepstwo scigane na wniosek wiec jesli nie zlozyles zawiadomienia o popelnionym przestepstwie to nie bedzie ono scigane

Gość gość
Witam, jestem zainteresowana złożeniem dużego zamówienia na tej stronie -www.perfumeria.in , czy posiadacie jakąś opinię na temat tej strony? Posiadają tam bardzo atrakcyjne ceny, ale wole zapytać Was, czy warto tam złożyć zamówienie.

Gość gość
Dzisiaj otrzymałem pismo z prokuratury w Pabianicach iż postepowanie połączono z postepowaniem prokuratury w miescie w którym mieszkam i na razie tyle co u Was?Wszystkich Was którzy nie zgłosili sprawy do Policji zachęcam to trwa chwile.Takie nieuczciwe zachowanie nie może ujsc na sucho Pozdrawiam

Gość kolejny poszkodowany
Ja też otrzymałem takie pismo z prokuratury, że przesyłają materiały do Pabianic w celu dołączenia do sprawy. Sprawdzali też logowanie się telefonów tych oszustów. Czekam co będzie dalej.

Gość gość
Szanowni Państwo, Dostalem dzis list z prokuratury, informujacy o tymczasowym aresztowaniu Pani Martyny.

Gość Mateusz oszukany
Oooo proszę. tymczasowe aresztowanie? Czy to potwierdzona informacja? Nic takiego nie otrzymałem.. Czy jest możliwe odzyskanie pieniędzy? Pozdrawiam

Gość ja ola
teraz ma zakład kosmetologiczny w Inowrocławiu?? Gabinet Kosmetologiczny "Martyna"??

Gość szczecinman
Zostałem także oszukany przez Martex (250zł - Szczecin). Nie zgłaszałem sprawy na Policję, natomiast dzisiaj Policja sama zwróciła się do mnie. Dzielnicowy zostawił kartkę w drzwiach, że prosi o kontakt. Telefonicznie wyjaśnił mi, że chodzi o Martex, jutro idę złożyć zeznanie, wydruki z potwierdzeniami złożenia zamówienia i zapłaty noszę od grudnia, więc się przydadzą.

Gość gość
podobno pabianice