Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość prawdziwy gość
No dobra, już Was nie dołuję i odpuszczam sobie ten wątek. Zapamietajcie tylko jedno: Jeśli w internecie nie ma opinii o sklepie internetowym, to coś jest nie tak. Nie dziwiło Was, że nikt nigdy nie pytał na żadnym forum o jakość obsługi, albo jakość perfum? A to że firma jest zarejestrowana, uwzględniona w statystykach GUS o niczym nie świadczy. Amber Gold też było legalnie działąjącą firmą. Byli nawet pod nadzorem KNF...

Gość kolejny poszkodowany
Apeluję do wszystkich poszkodowanych, zgłoście się z kompletem dokumentów do najbliższego komisariatu Policji i złóżcie doniesienie na tych oszustów. To jest jedyna droga aby dobrali się im do d...y. Nie można tego podarować i nie można przechodzić obojętnie bez względu na to jaką kwotę utopiliście. Każde oszustwo jest karane bez względu na kwotę.

Gość gość b
witam dyskusja jest bardzo dynamiczna -ale czy mamy szanse odzyskać kasę?

Gość gość
oto mamy odpowiedź grupera: Szanowni Państwo, w dniu dzisiejszym zostały przekazane do zwrotu środki tytułem anulowania noty księgowej o numerze dotyczącej oferty: Produkty: www.perfumeriamartex.pl - kupon zniżkowy o wartości 119 zł na zakup dowolnych perfum damskich albo męskich (link do oferty: https://gruper.pl/x.php/1,54904/Produkty-www.perfumeriamartex.pl-kupon-znizkowy-o-wartosci-119-zl-na-zakup-dowolnych-perfum-damskich-albo-meskich.html). Kwota do zwrotu w wysokości 19 zł trafi do Państwa w terminie maksymalnie do 3 dni roboczych w przypadku uprzedniej zapłaty przelewem lub maksymalnie do 30 dni roboczych w przypadku uprzedniej zapłaty kartą kredytową (licząc od dnia wykonania zwrotu).

Gość kolejny poszkodowany
Gruper zwraca tyle, ile jemu zapłaciliście. Większe pieniądze zostały przez nas utopione u oszustów Perfumerii Martex, dlatego każdy oszukany przez Martynę Pawłowską powinien jak najszybciej zgłosić się na Policję do najbliższego komisariatu z kompletem dokumentów i złożyć zawiadomienie o oszustwie. Ja już to zrobiłem więc postępowanie trwa. Bardzo Was proszę zróbcie tak samo.

Gość gość
piszcie do TVN UWAGA i ciekawe co zrobi gruper jak im telewizja smrodu narobi

Gość Kolejny poszkodowany
A no zobaczymy. Ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wreszcie dobiorą im się do d.py. To im się należy.

Gość gość
kupony były nie tylko na gruper, ja kupiłam na kupbon.pl i też mają zwrócić pieniądze. Sprawę już zgłosiłam, ciekawe co z tego wyjdzie .

Gość BARBARA GLIWICE
Też wtopiłam na 137zł! Chciałam sobie zrobić prezent na Imieniny. Adres przysłał mi Onet.Ta BABA będzie za NAS wszystkich cierpiała,bo zło wraca złem, wierzcie to działa. Wyrafinowana S...a wykorzystała" magiczny "czas i Naszą czujność. Bezczelnie,po moim monicie mail-em,uspakajali mnie opieszałością Poczty.Oczywiście pójdę na Policję . Dobry jest też pomysł ,zainteresowania tematem TVN UWAGA, Oni lubią takie tematy-napisze do Nich.

Gość dziad44
Witam serdecznie ! Niestety i ja zostałem oszukany na kwotę 242 zł. Straciłem czujność, ale to normalne w takim świątecznym zamęcie. Pocieszę Was- sami pracownicy grupera się nacięli... Ale do rzeczy: Część z was pisze o tym że gdzieś im się udało dodzwonić i rozmawiać o wysyłce, ktoś otrzymywał zwrotnie jakieś emaile... Moja prośba jest taka- prześlijcie mi proszę dane- nr tel., datę i godzinę kiedy dzwoniliście , kiedy wysyłaliscie sms.. sprawdzcie z jakiego ip otrzymywaliscie korespondencję z martex, sprawdzcie na swoim rachunku bankowym jakiedokladniedane widnialy jako odbiorca- dane, adres, nr rachunku. Wszystko comacie przeslijcie mi na email. Nie pytajcie po co mi to, zobowiązuje się pomóc.. :) Piszcie na email dziad@onet.eu

Gość gość
Wszystkim zajmuje sie polcija... Takze lepiej do nich kierowac wszystkie informacje.

Gość dziad44
Strona założona w listopadzie 2013 r. celowo pod oszustwo sprzedaży internetowej perfum na domenie spółki z Krakowa.. opłacona na rok do listopada 2014, IP- Proxy. Poza sklepem perfumeriamartex.pl, babka sprzedaje tez na allegro i fukcjonuje tez jej inna perfumeria. Ja oczekuję na zwrot kasy a pozniej nią się osobiscie zajmę.. Proszę o informację jaka jednostka policji prowadzi tę sprawę ? Wiem doskonale że mogę złosić wszędzie, jednak interesuje mnie kto ciągnie głowny wątek, bo zgłaszając sprawę w Koziej Dziurce i tak c**prześlą sprawę do jednostki prowadzącej głowny wątek.

Gość gość
Wszystkie informacje co napisał użytkownik dziad podawajcie Policji. Nikomu innemu. Żadnych numerów kont, żadnych ip.

Gość rob roy
@ dziad44 : nie możesz zgłosić wszędzie, zgłoszenie zostanie przyjęte tylko na posterunku, któremu podlegasz terytorialnie. Sprawę prowadzi prawdopodobnie pierwszy komisariat, który otrzymał zgłoszenie.

Gość enertp
Ja tez zostalem oszukany na 340zl. Niestety przedswiateczny brak czujnosci , jak mowi moj znajomy podstawa sprawdzenia firmy jest to czy jest wysylka za pobraniem no i oczywiscie opinie o firmie. Zglosilem dzisial na komisariacie policji , mozna zglaszac w dowolnym miejscu na komisariacie

Gość gość
@ dziad44 : nie możesz zgłosić wszędzie, zgłoszenie zostanie przyjęte tylko na posterunku, któremu podlegasz terytorialnie. Sprawę prowadzi prawdopodobnie pierwszy komisariat, który otrzymał zgłoszeni NIEPRAWDA sprawę można zgłosić wszędzie, na każdym dowolnym posterunku,komisariacie czy komendzie policji. informacja sprawdzona

Gość rob roy
Jak ja składałem swoje zgłoszenie to na początek zadzwoniłem do komendy głównej w moim mieście i tam od oficera dyżurnego otrzymałem taką informację, że zgłaszać trzeba na komisariacie podległym terytorialnie. Tak też zrobiłem, ale widać, że w innych miejscach też przyjmują zgłoszenia. W sumie to jeszcze lepiej - ważne , żeby zgłaszać.

Gość gość
Każdy z adresów w Łodzi jest fałszywy!!! Nie ma nawet takiej ulicy jak Fabryczna (jest dzielnica, ale ulicy nie ma) więc jakim cudem ktoś taki mógł założyć konto w banku? Wojska Polskiego (jest działka bez budynku). Tu trzeba się interesować bardziej właścicielami tej firmy. i Jak w ogóle można założyć działalność bez sprawdzonych danych ? (fałszywe dowody osobiste?) Według mnie osoby za to odpowiedzialne w ogóle nie pochodzą z Łodzi- to są pewnie tylko kozły ofiarne .... ktoś na kim skupi się uwaga a prawdziwi winni nie zostaną ustaleni. Jeśli biuro było w Pabianicach a magazyn niby w Poznaniu to tak na prawdę pracownicy którzy odpisywali na maile i odbierali telefony nigdy nie widzieli zapasów i polegali wyłącznie na zapewnieniach "góry". Nikt nie pyta szefa "kiedy szef to wyśle, niech szef pokaże mi książkę nadawczą" - więc obsługa do samego końca mogła nic nie wiedzieć

Gość gość
W Łodzi jest ulica Fabryczna. Można to sprawdzić na Targeo.pl lub Google earth. Na Fabrycznej 7 jest budynek, który wygląda na budynek mieszkalny.

Gość gość
nadal nie mogę zrozumieć. Allegro w takich sytuacjach oddaje pieniądze i wypłaca to z ubezpieczenia, a gruper jest świętą krową która ma nas głęboko gdzieś. Dlaczego gruper nie oddaje tej kasy skoro tak dokładnie sprawdził tą firmę

Gość gość
Ja dostałąm takiego meila od niej. Więcej napisałam na stro oszukanimartex którą podaliście wcześniej. Witam Miałam ciężki wypadek i przeszłam operację. Wczoraj wyszłam ze szpitala. Od dziś zaczynam odpisywać ludziom na maile i próbować nadrobić zaległości. W związku że sprawa dotyczy około 300 osób proszę o wyrozumiałość. W ciągu 2 tygodni odeślę pieniądzę lub wyślę towar. Proszę podanie w mailu zwrotnym czy intresuje Panią/ Pana zwrot pieniędzy czy wysyłka towaru. Jeżeli zwrot pieniędzy proszę o dane i kwotę do zwrotu, natomiast jeżeli interesuje towar to proszę o dane do wysyłki a także nazwy zamówionych produktów. Oświadczam że do 13 grudnia wszystko zostanie wysłane lub zwrócone. Przepraszam za sytuację życiową która nie była z mojej winy. Martyna Pawłowska

Gość gość
Ściema, lewe adresy też z powodu wypadku?

Gość gość
Witam, Firma Martex podejmowała sie również przygotowywania paczek okazjonalnych, swoje ogłoszenia zamieszczała na oferteo. podejrzewam że tam jest sporo oszukanych na spore kwoty!!!! ja się nie dałam oszukać zorientowałam się w porę. Dlaczego takich nie eliminują nie potrafię tego zrozumieć.

Gość gość
wszelkie próby kontaktu z ich strony (jeśli takowe zaistnieją) powinny być od razu zgłaszane na policji, takie zalecenia. Poczytajcie na forum podanym wyżej, Martyna Pawłowska jest tylko słupem, odpowiedzialne osoby w ogóle nie są z Łodzi.

Gość Ciekawski2013
Mam pytanie do Gościa co napisał o 07.01.14 Którego dnia (dokładnie) dostałeś taką wiadomość. W treśc***ani ze sklepu podaje, że wszystko załatwi do 13 grudnia, a Ty wklejasz ją 7 stycznia..... Dodatkowo, ich adres mailowy NIE ISTNIEJE, jakby się zapchał byłby inny komunikat. Podsumowując, po cholerę wrzucasz takie info. tak późno.

Gość Anett767676
Ciekawski- mysle ze ktos sobie jaja zrobil i nie dostal wcale takiej wiadomosci, jesli by tak bylo dostalyby ja tez inne osoby a nikt o tym wczesniej nie pisal...

Gość gośćSK
Witam, czy ktos dostał taka wiadomosc? informujemy, iż z przyczyn niezależnych od serwisu G***er usługodawca nie wywiąże się z zobowiązań zawartych w ofercie. Dokonaliśmy zwrotu kosztów poniesionych na poczet zakupu kuponu, pozostała kwota będzie egzekwowana na podstawie przepisów prawa przez organy ścigania, które skontaktują się z Państwem w najbliższym czasie.