Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość gość
jak potrzebujecie perfumy w bardzo dobrej cenie to polecam www.perfumeria.in mają wszystkie markowe po 65 zł niczym nie różnią się od ogryginały można jeszcze uratować sytuacje prezentów świątecznych niewielkim kosztem

Gość Aman82
"Wszystkie markowe niczym nie różnią się od oryginałów " czyli podróby.....nie wiem po co to mydlenie oczu ludziom którzy już raz zostali oszukani na perfumach.

KTO USUWA MOJE POSTY???? uczestniczyłam w forum zalogowana jako SIAI tu akurat od 2 strony, na poprzednim forum, które dotyczyło tego problemu od początku, również z pozycji osoby poszkodowanej przez tą firmę, nie pisałam wulgaryzmów, nawoływałam do rejestrowania swoich nicków i -jak większość -do udania się na komisariat, więc DLACZEGO ADMIN USUNĄŁ WSZYSTKIE MOJE WIADOMOŚCI???????

Gość gość
ogolnie to dziwne troche ze tamten temat zostal usuniety, komu on przeszkadzal, najbardziej pani martynie....

Gość kaja804
a jeszcze ciekawa rzecz - płaciłam za grupon - obnizając wartosc perfum - dzis z gruponu powiedzieli że koszt kuponu czyli 19 zł było przelewane na konto gruponu- ciekwe co bank na to - czy ktos moze zablokowac te konto perfumerii...?

Gość cemapika
czy ktoś pytał admina dlaczego zostało usunięte poprzednie forum?

Gość kaja804
jak sprawdzic kto był administratorem tego e-sklepu..?

Gość madzia2340
witam ponownie, byłam na policji zloźyłam zeznania, dałam wszystkie dane, oraz korespondencje mailową, mam nadzieje że pomoże. W głowie mi sie to nie mieści wszystko ;(

Gość derek84
Witam, ja niestety utopiłem aż 600 zł. Strasznie wkurzony jestem na grupera bo pytając w jaki sposób weryfikują osobę której ofertę wystawiają Pani zasłoniła się tajemnicą firmy. Dla mnie jest to RAŻĄCE zaniedbanie ze strony grupera/ mydeal czy innych i uważam, że trzeba ich pociągnąć do odpowiedzialności. Kiedyś podobną sprawę miałem na allegro, ale ONI brali całkowitą odpowiedzialność za transakcję. Na policję idę po świętach, ale namawiam WAS napiszcie co sądzicie o tym, aby obciążyć za to firmę wystawiającą kupony. Nie może ograniczać się ich "praca" do tego, że będą pośredniczyć w transakcjach, bo to oni oferują je nam.

Gość madzia2340
ja kupiłam bezpośrednio przez perfumerię więc nie mogę miec do nikogo pretensji, tylko do siebie. Ale musimy zrobić wszystko żeby zostali zatrzymani. faktycznie czy im nie można zablokować tego konta????

Gość madzia2340
nie wiem skąd mieli mojego maila, gdyby nie napisali nawet bym o nich nie wiedziala....... masakra nie wybacze sobie chyba tego :(

Gość gość
W pierwszej kolejności ludzie zgłaszajcie sprawę na Policję! Zawiadomień dzisiaj w całej Polsce złożono tysiące. Im więcej osób tym szybsze działanie ich. Był ktoś pod tym adresem Słowiańskiej?

Gość madzia2340
niestety nie jestem z łodzi :(, już by były wszystkie miejsca sprawdzone i to z "odpowiednim towarzystwem"

Gość gość
Sprawdziłam na google maps, że wszystkie miejsca podane tej firmy tj. Fabryczna, Wojska Polskiego i Słowiańska są blisko siebie... Ciekawe...

Gość lola129
ja też skusiłam się na gwiazdkowe perfumy, po świętach idę na policję czy ktoś jeszcze z okolic Bochni też zakupił tak drogocenne perfumy wszystkim życzę Wesołych i pachnących niekoniecznie perfumami Martex Świąt

Gość Aman82
Ja po zakupach dostałam maila z podanym numerem rachunku do przelewu i taki adres szanownej pani Martyny: Martyna Pawłowska ul. Fabryczna 7 m.11 90-325 Łódź Na policji podałam ten adres.Powiedzieli, że skoro są dane firmy, numer konta bankowego to raczej powinni złapać tych oszustów ale wiadomo teoria czasem mija się z praktyką.

Gość madzia2340
podobno pod tym adresem jest przychodnia, a dane moga byc fikcyjne

Gość Tyszanin
Witam Czy wśród oszukanych jest ktoś z Tych?

Gość madzia2340
a z Radomia jest ktoś?

Gość prawdziwy gość
Ludzie, ogarnijcie się w końcu! Ciągle pytacie o to samo, chociaż odpowiedzi padły już wiele razy. Robi się tu niezły syf i ciężko znaleźć przydatne informacje. Tak trudno przeczytać te kilka stron postów? Mi to zajęło jakieś 5min. To może jeszcze raz, powoli, wielkimi literami: SPRAWĘ NALEŻY ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ. ZABRAĆ ZE SOBĄ WYDRUKOWANE MAILE OD PERFUMERII, WYDRUKOWANE POTWIERDZENIE PRZELEWU Z BANKU, DOWÓD OSOBISTY, MOŻE BYĆ TEŻ WYDRUKOWANE POTWIERDZENIE ZAKUPIENIA KUPONU Z GRUPONA. SKŁADAMY ZEZNANIA I CZEKAMY. SZANSA NA ODZYSKANIE KASY - ZNIKOMA (PISZĘ TO NA PODSTAWIE INNYCH TEGO TYPU PRZEKRĘTÓW, O KTÓRYCH INFORMACJE MOŻNA ŁATWO ZNALEŹĆ W NECIE). GRUPON, NETIA, ONET W ŻADEN SPOSÓB NIE PONOSZĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ. I NIE PRÓBUJCIE NA SIŁĘ UDOWADNIAĆ, ŻE JEST INACZEJ :) A TWIERDZENIE, ŻE GRUPON NAMAWIAŁ DO OSZUSTWA, TO JUŻ JAKAŚ PARANOJA. Sam chciałem kupić perfum za 180zł (czyli 90 po obniżce), ale że to sporo pieniędzy, to chciałem sprawdzić opinie o nich w necie... nic nie znalazłem, więc zrezygnowałem. A jeśli ktoś wpłacił ponad 1000zł firmie, o której nikt wcześniej nie słyszał, to niestety, ale można go najdelikatniej nazwać "łatwowiernym". No i ciekawi mnie, że wcześniej nikt nie szukał opinii o nich, a teraz jakoś bardzo dużo osób tutaj trafia.... czyli jednak się da, jak się chce...

Gość Pawloo_1
Moi drodzy, Prawdopodobnie można pociągnąć do odpowiedzialności za straty gruper. Wiem, wiem, tak jak i ja przeczytaliście regulamin i gruper w par 9.5 i 9.6 wyłącza swoją odpowiedzialność. Na nieszczęście Grupera, jesteśmy konsumentami i chroni nas Prawo Konsumenckie więc moja rada - zgłosić sprawę do UOKiK. Więc czy Gruper dokonał należytej staranności w weryfikacji kontrahenta? Wystarczy wejść na zakładkę bezpieczeństwo na stronie gruper.pl a tam są podane 4 kroki sprawdzania kontrahenta, czy należycie dokonał tej weryfikacji ? Moim zdaniem nie w pkt. 2 3 i 4 przez co wprowadził nas w błąd. Postaram się naskrobać pismo do UOKiK i je udostępnię. Co Wy na to ? Pozdrawiam Pawloo

Gość gość
jestem za i czekam :)

Gość gość
Skorzystałam z oferty grupera oferującego kupon zniżkowy na zakupy w perfumerii martex, ponieważ wielokrotnie u nich korzystałam z oferty i nigdy nie było takiej sytuacji! Po "przeczesaniu" internetu znalazłam informację, że mieli już podobną sprawę : "Gruper.pl Post joanna » Pią Lut 24, 2012 2:56 pm Dwa miesiące temu zamówiłam przez Gruper perfumy, do dzisiaj ich nie otrzymałam, nie odpowiadają na maile, i nic nie robią w tej sprawie. Sklep Galeria Zapachów , w kt. zamówiłam perfumy nie istnieje już, nie odbierają w nim telefonów i nie odpisują na maile, szkoda czasu i pieniędzy, nie dajcie się zwieść Gruperowi. Odradzam, szkoda pieniędzy i czasu joanna" Ciekawa jestem w jaki sposób załatwiono poprzednią sprawę...

Gość gość
Pawloo_1 świetny pomysł :)

Gość kaja804
znalazłam na FB takie imie i nazwisko - włascicielki frimy - byc może to ta sama osoba - zerknijcie

Gość gość
A może tak zamiast tych propozycji straszących ZUS-em, Urzędem Skarbowym, Policją i Prokuraturą, które im zrobią figę pomyślmy o innym sposobie rozwiązania problemu. Być może wystarczy zrobić zrzutkę i zatrudnić firmę "windykacyjną" zza wschodniej granicy. Pewnie by sobie szybciutko poradzili z tym "kłopotem"

Gość kaja804
troche w tym racji - ja nie moge odzyskac kasy od firm dwa lata - bo sądy sobie umarzają - niewypłacalnosc a prezesi i dyrektorzy sobie nieźle żyją

Gość gość
Ktoś pamięta jaki mieli nick na allegro gdzie ich zablokowali?

Szukałam i chyba jest to Sokall91 (pod licytacją jest internetowy adres perfumerii). Zastanawia mnie tylko to, że podana tu lokalizacja to Warszawa. Myślałam również o tym, żeby skontaktować się z kimś, od kogo np. kupowała ta osoba i zapytać o dane

Gość gość
Na allegro byli pod nickiem - allegromartex konto już zawieszone.