Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Gość marcin3k
FORUM: http ://www.oszukanimartex.pun.pl/ usuń 2x spacja

Gość milwoki
Dzisiaj byłem na dw-ce na warszawskiej w Białym, zgłoszenie przyjęte i jak powiedział policeman 30 dni potem będzie widać..............bez komentarza..... za 30 dni to można być już bardzo daleko i otwierać następny interes, ale wiadomo musicie zgłosić oszustwo. Myślę że z kasą trzeba się pożegnać. Jestem zaskoczony, że stronę martexu zamknięto-chodzi oczywiście o perfumy bo eko-groszek i znicze dalej działają, czyli ktoś zadziałał i były do tego podstawy. Także wszyscy do komisariatów

Gość milwoki
Ups......ekogroszek i znicze też nie działają

Gość gość
słuchajcie przenieśmy się na forum tam będzie wygodniej wszystko ustalać

Gość marcin3k
Zapraszam wszystkich zainteresowanych sprawą na forum. Zbierzmy się i a później podejmijmy wspólnie jakieś decyzje,kroki. Zapraszam Admin.

Gość Aneta M
Znam sprawę podobną do naszej i znajomy odzyskał 50% wartości wtedy telefonu komórkowego więc może jednak jest o co walczyć :) Szczególnie Ci którzy zakupili perfumy na większą wartość, ja na pewno idę jutro na Policję złożyć zawiadomienie.

Gość Michał1984
Byłem uczestnikiem zlikwidowanego przez kafeterie forum. Zawiązliśmy grupę poszkodowanych osób, wciąż zbieramy osoby oszukane. Ona_ona1 założyła e-maila oszukaniprzezmartex@wp.pl , gdzie zbierane są dane osób oszukanych i zgłoszone to zostanie na policję. Ujawnianie waszych publicznych danych na forum jest niedokońca ok. Zapraszam również indywidualnie zgłaszać doniesienia na najbliższe komisariaty. Na forum dzielmy sie ogólnymi informacjami. Wiele osób złożyło doniesienia sprawe prowadzi Komisariat Powiatowy w Pabianicach, oraz prokuratura. Zbieramy nadal osoby oszukane prosimy o wysyłanie e-maili na podany wyżej adres z nr zamówienia, kwotą i miastem. Postaramy się wszystkich informować o stanie sprawy. Wszyscy razem chcemy dochodzić swoich praw!

http ://www.oszukani.org/news/66procent-pl-naciagnal-tysiace-klientow-i-przestal-dzialac/ hmmm... coś mi to przypomina. Ciekawa jestem ile osób zostało tym razem naciągniętych...

Gość Aneta M
Pewnie też może być z tysiąc skoro na samym gruperze zostało zakupionych ponad 700 ofert nie mówiąc już o innych stronach i promocjach w indywidualnych pocztach elektronicznych

Gość jolcia73
Proszę o podpowiedź czy jest sens zgłaszania na policję oszustwa w mojej sytuacji. Ja zakupiłam perfumy na łączną kwotę 137zł, wiec nie jest to jakaś wielka kwota, ale jak dla mnie - to sporo. Pozwoliłam sobie na lepsze perfumy przy okazji świąt.

Gość gość
strona zawieszona od wczoraj a przychodzą ponaglenia do zapłaty wysłane w dniu dzisiejszym! sygnowane perfumeria MARTEX! Kto je wysyła?

Gość bstola
Witam Zostałam również oszukana. Podpisuję się pod każdą sprawą aby ich ukarać. Pozdrawiam

Gość gość
witam ja wtopiłem 275zł , kurde nie wim czy reklama w interi, onecie na gruponie tak mnie przyćmiło ze zaufałem, nie powinno tak byc inaczej grupon nakłaniał do oszustwa w/g mnie

Gość m11
Milwoki ja tez dzis ide na 2 komisariat w bialym powiedz mi tylko jak dlugo to trwalo? W sensie ile czasu trwalo skladanie zeznan itd.

Gość gość
Może tak napisać do TVN do programu UWAGA o całej tej firmie..

Gość uzi81
Szanowni, najlepsze jest to że perfumeria wciąż wysyła do mnie wezwania do zapłaty na drugie zamówienie, masakra!!!

Gość gość
Oszukanych jest dużo więcej na stronie Martexu było ponad 2700 zamówień :(, ja dziś złożyłam doniesienie na policji ( oszukano mnie na niecałe 250zł) i wam też tak radze - nie musimy czekać tych 14 dni skoro sprawę prowadzi już prokuratura. Piszcie na : oszukaniprzezmartex@wp.pl

Gość nabity w butelkę
WItam Wszystkich. Ja z kolei zapłaciłem 430 zł. Dzisiaj wszystko zgłosiłem na Policji w Nowym Sączu. Miałem wydruki jeszcze z ich strony zanim zamknęli. Powiedzieli, że pewnie sprawa trafi do lokalnej prokuratury - w tym przypadku chyba w Łodzi która poprowadzi sprawę? Zgłaszajcie się na Policję wszystko teraz w ich rękach. Nie liczę na zwrot kasy ale może ich dorwą tym bardziej że to temat szerszy - ogólnopolski. pozdrawiam

Gość cde21
ja dzisiaj ide na policję 1120 zł

Gość gość
witam ja również jestem ofiarą :( zgłosiłam reklamacje do grupera Przeciez oni sprawdzają firmy i sa za to odpowiedzialni. To oni promowali te perfumerie i zachęcali do zakupu

Gość MoNiKa____24
Ja dzisiaj dzwoniłam na komisariat się zorientować czy musze czekać 14 dni jak tam miałam wpisane przy zamówieniu i powiedział że mogę poczekać ale wcale nie musze także dzisiaj idę to również zgłosić nawet 260zł przed świętami drogą nie chodziło:/

Gość kaja804
a co trzeba zabrac ze sobą do zgłoszenia na policje ? grupon - przelew , e-maile z ta perfumeria ..?

Gość również oszukana
Czy portal interia.pl ponosi odpowiedzialność za to, że rozsyłał do skrzynek e-mail swoich użytkowników reklamę perfumerii MARTEX?

Gość Mateusz oszukany
Witam. Już wcześniej wypowiadałem się na tym forum. Dzisiaj idę także zgłosić przestępstwo na policję. Wezmę potwierdzenie przelewu, screen z wiadomości email i screen z połączeń. Miejmy nadzieję że to coś da... Zamawiałem perfumy 6 grudnia także czas już minął. A powiedzcie mi jak z kurierem K-EX? WIe coś na ten temat?

Gość MoNiKa____24
firma K EX podobno nie miała z nimi wogule umowy podpisanej tak pisali inni .

Gość kaja804
takie świństwo przed świetami - nieładnie . Ja tez oczywiscie zgłoszę - ale pewnie pieniędzy nie odzyskamy :(- kupiłam na gruponie - ciekawe jak oni sprawdzali tego sprzedawcę ...?Grupon do dzis dnia się nie odezwał do mnie w sparwei zgłoszonej reklamacji

Gość gość
Ktoś już wcześniej pisał na forum, że udało mu się wyciągnąć informację od k-ex. Podobno nawet nic nie wiedzieli o firmie Martex...

Gość kaja804
rozmawiałam z gruponem - oni maja rozłożone rece - maja setki reklamacje w tej sprawie - sprawdzali tę firmę ale na zasadzie czy istnieje - że jest nowa ( a najczęsciej takie biorą - żeby się reklamowały u niech ) sprawdzaja NIP i REGON - nic więcej Aalizuja sytuację - ponoc wysyłac bedą e-maile do osób które zakupiły u nich kupony - Mozna z gruponu odzyskać19 zł - bo tyle kosztował kupon

Gość Aman82
A ja właśnie wróciłam z komisariatu, złożyłam zeznania i zobaczymy...na zwrot kasy nawet nie liczę ale mam nadzieję, że znajdą tych oszustów

Gość gość
Ja też dałam się oszukać. 212 zł zapłacone a zamówionych perfum jak nie ma tak nie ma