Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam zielonookich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Kiedy pojawil się u nich typowy zielony kolor (bo chyba wszystkie sie rodza z takim grafitem) czy ur sie juz mając zielone? I czy dwoje z was tzn rodziców miało zielone oczy czy tylko jedno?

Gość gość
Moja corka ma zielone. Urodzila sir z brazowymi, potem miala niebieskie. Ani ja ani maz zielonych nie mamy. Corka ma 4 lata I odcien caly czas jej sie zmienia.

Mój syn ma 16 miesięcy i teraz dopiero zaczęły mu się zmieniać z niebieskich na zielone

Gość gość
corka urodzila sie z niebieskimi, a ma zielone jest juz dorosla. zadne z nas nie mialo zielonych, oboje piwne ale moj ojciec ma zielone

Gość gość
to ja autorka - dzieki za odpowiedzi. Pytam z ciekawosci. Mam dwie corki, starsza 3letnia ma szare w tej chwili i takie juz zostana i ciekawa jestem czy mlodsza bedzie miala takie same (narazie ma). Ja mam zielone oczy, mąż i starsza szare. Fajnie by było, jakby mlodsza miała po mnie zielone :)

Ja mam zielone. Mama mówiła, że ostatecznie odcień ustalił się u mnie ok. 3 roku zżycia.

Gość ta co mieszka w UK
moj maz ma zielone ja niebieskiej - na poczatku corka miala takie niebiesko-szare. widac bylo od razu ze nie bedzie miala niebieskich takich typowych jak ja. a po jakims czasie ok 6 miesiecy chyba zaczelo byc coraz bardziej widac ze bedzie miala zielone po mezu

ja mam niebieskie, maż zielone- póki co córka 3.5m ma oczka niebieskie. Jest bardzo podobna do dziadka- ojca męża, który ma oczy niebieskie. Więc obstawiam, że może zostanie ten blue :D

Gość gość
Mojemu przeszły z niebieskich, przez niebiesko-szare do szarych, teraz ma szaro- zielone, chociaż jak patrzy na niebo- niebieskie. Najbardziej widać różnicę w niebieskich ubrankach, kiedyś miał od razu taki odcień oczu jak bluzeczka, teraz widać jak oczy są inne, generalnie kolor khaki z przewagą zieleni. Ale pojawiły się też brązowe plamki, więc ciekawa jestem co będzie dalej- ma 2,5 roku. Mąż ma zielone, tak jak jego rodzice i rodzeństwo- również przyrodnie, ja brązowe. Chciałabym żeby takie zielone zostały :)

Gość gość
hmm ja mam zielone,mąż szare.Córka długo miała niebieskie oczy.Teraz ma 10 lat i kolor oczu niebiesko-szary.Synek ma 16 m-cy,oczy jak na razie niebieskie.Pewnie będzie miał takie jak jego starsza siostra.Już myślałam,że odziedziczy moje.