Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma tak jak ja

jade na swieta do tesciow i juz mi niedobrze na sama mysl

Polecane posty

Gość kto ma tak jak ja

ze bede musiala ogladac te mordy teraz udaja ze sa kochani a tak to nas potraktowali jak s****wa jade tam tylko dlatego bo wiem ze synowi kupili tablet pod choinke

Gość gość
Mam tak samo, niestety :(

Gość kto ma tak jak ja
mieszkalismy z nimi przez 6 lat i wszystko bylo super az ktoregos dnia stwierdzili ze maja nas dosyc i wyrzucili nas na zbity pysk do klitki ktora laskawie nam podarowali na odczepnego. a szwagierka z mezem mieszkaja sobie w najlepsze i sa traktowani po krolewsku czy to jest sprawiedliwe? mieszkamy w kawalerce w 3 z synem...

Gość gość
wiecie co może to jest wredne ale cieszę się że muszę leżeć bo szyjka się skraca więc z wyjazdu nici nigdzie ja Mąż dzieciaki w domu sami no super super :) awam no cóż współczuję :(

Gość kto ma tak jak ja
wspolczuje wszystkim ktorzy sa w podobnej sytuacji... rzygac mi sie chce na sama mysl ze bede musiala ich ogladac

Gość kto ma tak jak ja
ja tez bym najchetniej zostala w domu chociaz za kazdym razem jak do niego wracam to sobie przypominam wszystko co najgorsze ale wole juz tu byc sama niz tam z nimi z tymi falszywymi twarzami

Gość gość
A ty nie masz mózgu??? Nie masz gęby zęby powiedzieć nie jade bo nie mam ochoty_? Po co narzekasz głupia pipo jedziesz bo chcesz tablet chciwa mopsiaro bo ciebie nie stać na taki prezent haha

Gość kto ma tak jak ja
tak zebys wiedziala jade tam bo chce synowi sie nalezy ten tablet i mam nadzieje od nich wysepic jak najwiecej za te wszystkie krzywdy jakie nam wyrzadzili za te upokorzenia cos sie nam nalezy

Gość gość
nie mowie ze powinnas ich kochac ale przynajmniej szanowac za kawalerke. ja bym byla wdzieczna za kawalerke,bo nic nie dostalismy na samodzielny start. a teraz co miesiac musze placic 1500zl za kredyt hipoteczny.

Gość gość
To nie jecz na kafe ze nie chcesz jechać bo chcesz bo ciebie na nic nie stać to chcesz wysepic od innych Ps rozbawilas mnie synowi się należy ten tablet hsha to twój dzieciak nie dziadków i to twój z****** obowiązek sponsorować gowniarza!!

Gość kto ma tak jak ja
mam byc wdzieczna za to ze z laska nam dali mieszkanie w takim stanie ze szkoda gadac?? bez ogrzewania, bez podlog zrobionych... wszystko tam sami musielismy robic nikt nam nie pomogl podczas gdy szwagierka z mezem sie opalali na wakacjach za pieniadze tesciow a teraz mieszkaja z nimi i nikt ich stamtad nie wyrzuci tak jak nas

Gość kto ma tak jak ja
jak ci cos nie pasuje to nie czytaj pisze tutaj to co mysle i nikt mi tego nie zabroni a co do tego czy mu sie nalezy - to dziadkowie tez maja jakies obowiazki wobec wnukow a nie tylko rodzice nie?

Serio? Dostałaś coś za darmo bo sami jesteście takimi nieudacznikami, że nie mielibyście nawet tej kawalerki za swoje i jeszcze nosem kręcisz? Przez 6 lat znosili taką roszczeniową kobietę pod swoim dachem i w końcu powiedzieli dość, co w tym dziwnego? Czas dorosnąć! Skoro byliście na tyle dorośli by robić dziecko to bądźcie na tyle dorośli żeby zapewnić mu byt bez pomocy teściów/rodziców...

Gość gość
Zarób sobie na mieszkanie i tablet dla syna.Bo jak narazie to patrzysz na teściów by ci dali.Słusznie zrobili że w**********i z chaty ludzi bez ambicji.

Gość gość
autorko sama jesteś strasznie fałszywa, nie mogli z tobą mieszkac to cie wywalili , myslalas ze wszystko ci sie nalezy, twoj topik podobny jest DO -TESCIOWA TO SWINIA, autorka to pasozyt, zerujacy na innych, dobrze ze ci dali te kawalerka bo ty powinnas mieszkac pod mostem pasozycie, swieta powinnas spedzic w rynsztoku

zawsze mogli was wyrzucić na zbity pysk i nic nie dać. jedno wielkie NIC :D

Gość kto ma tak jak ja
nie nie patrze na tesciow zeby mi dali ale zeby potraktowali na czlowieka a jak juz cos daja to niech sie nie osmieszaja tylko daja cos porzadnego... i chodzi mi o to zeby rowno traktowali corke i syna bo narazie to tak nie jest

Gość gość
autorko sama jesteś strasznie fałszywa, nie mogli z tobą mieszkac to cie wywalili , myslalas ze wszystko ci sie nalezy, twoj topik podobny jest DO -TESCIOWA TO SWINIA, autorka to pasozyt, zerujacy na innych, dobrze ze ci dali te kawalerka bo ty powinnas mieszkac pod mostem pasozycie, swieta powinnas spedzic w rynsztoku

Gość kto ma tak jak ja
nie ja nie napisalam ze wszystko mi sie nalezy po prostu chce byc traktowana z szacunkiem

Gość gość
ciebie pasozycie nikt nie bedzie serio traktowal ani równo z corką bo ich corka nie jestes, to co corka gdzie ma mieszkac pod mostem,

autorko, a ty z choinki spadłaś czy co? przecież nie od dziś wiadomo, że sprawiedliwości na tym świecie nie ma, a jak umiesz liczyć to LICZ NA SIEBIE

Gość kto ma tak jak ja
chodzi mi o to zeby traktowali po rowno syna i corke czyli mojego meza i szwagierke ciemnoto

Gość gość
Widać męża siostry da się znieść pod dachem a Ciebie nie. Nie dziwię się, tez takiej idiotki bym nie chciała mieć pod swoim dachem.

Gość gość
Haha dziadkowie maja obowiązki wobec wnuka taaa ciekawe jakie haha Wystarczy ze swoje dzieci wychowali A ty masz Meza nieudacznika ty tez lepsza nie jesteś dobrze ze wam kawalerię dali bo byś nie miała gdzie mieszkać pustaku Ja bym cie po tyg z domu wywalila :-) Ale zazdrtoscisz szwagierce haha ona mireszka luksusowo wakacje i wszystko za free a ty mielonke z biedronki i parówki wpieprzasz i żyjesz w kawalerce którakktoś wam dal z laski bo szkoda dziadkom było takich nieudaczników bez ambicji:-)

Gość kto ma tak jak ja
licz na siebie latwo ci mowic w dzisiejszych czasach... ja nie rozumiem tego jaki to byl problem tyle czasu z nimi mieszkalismy i wszystko bylo dobrze a tu nagle z dnia na dzien okazalo sie ze nie mamy gdzie mieszkac wiecie jakie to uczucie?

Gość gość
po twoich wypowiedziach widac ,,,,,,,,ze tobie sie szacunek nie nalezy ciemnoto, pasozycie

Gość gość
bo nie mogli nierobie juz z toba wytrzymac

Gość gość
do kto ma itd-traktuja tak wlasnego syna bo ma p.i.z.de za zone,nieroba i nieudacznika zyciowego.dlaczegomieli by tobie cos dawac?dali swojej corce bo widocznie jest im o wiele blizsza,moze jej maz im pomaga,jest mily a ty tylko jadem siejesz to masz na co zasluzylas.chociaz jak dla mnie to i takza wiele dostalas. kopa w d.u.p..ee i sruuu pod most

łatwo mi mówić? a właśnie,że łatwo- bo sama na nikogo nie liczyłam, poszłam do pracy, za swoje się wykształciłam, za swoje spłacamy mieszkanie i od nikogo nic nie oczekujemy. A jakby mi ktoś podarował mieszkanie to bym go po nogach całowała :D

i weź się lepiej dobrze zastanów, dlaczego mieli was "dosyć " :D