Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma tak jak ja

jade na swieta do tesciow i juz mi niedobrze na sama mysl

Polecane posty

Gość gość
jeszcze byście się zdziwili ile takich pustych idiotek mieszka w Polsce!!! każdy ma jej dawać bo nogi rozkładała i wpadła!

Gość Mimoza 26
ożeniłaś się? HAHAHAH Za mąż wyszłaś a nie ożeniłaś się. I nie, nie ma takich "praw natury". Bo natura okrutna jest i nic Ci nie powinni dać, tylko zagryźć żeby takie ułomne jednostki po świecie nie chodziły :D

Gość gość
wedlug mnie takie sa prawa natury ze jak ktos ma wiecej to powinien sie dzielic z tymi co maja mniej a tym bardziej z rodzina. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha!!! gdzie takie "prawa" wyczytałaś???

Gość gość
autorko sama jesteś strasznie fałszywa, nie mogli z tobą mieszkac to cie wywalili , myslalas ze wszystko ci sie nalezy, twoj topik podobny jest DO -TESCIOWA TO SWINIA, autorka to pasozyt, zerujacy na innych, dobrze ze ci dali te kawalerka bo ty powinnas mieszkac pod mostem pasozycie, swieta powinnas spedzic w rynsztoku

Gość gość
autorka jest roszczeniowa - to fakt. ale jej tesciowie troche wredni, nie uwazacie? ja tez bym sie dziwnie czula, gdyby rodzice dali mojej siostrze na wakacje i pozwolili mieszkac u siebie w luksusowych warnukach, a mnie kazali przeniesc sie do kawalerki i to do generalnego remontu. troche to chamskie dac komus na wakacje, a drugiemu nie dac grosza na remont. bo jednak mieszkanie to wazniejsza potrzeba niz wakacje.

Gość Mimoza 26
autorka jest roszczeniowa - to fakt. ale jej tesciowie troche wredni, nie uwazacie? ja tez bym sie dziwnie czula, gdyby rodzice dali mojej siostrze na wakacje i pozwolili mieszkac u siebie w luksusowych warnukach, a mnie kazali przeniesc sie do kawalerki i to do generalnego remontu. troche to chamskie dac komus na wakacje, a drugiemu nie dac grosza na remont. bo jednak mieszkanie to wazniejsza potrzeba niz wakacje. ____ A ja sądzę, że były ku temu powody. I tego z topiku się nie dowiemy bo autorka jest bardzo stronnicza (ona i mąż anioły, teściowie i siostra męża diabły).

Gość kto ma tak jak ja
no widze w koncu sie znalazl ktos kto mnie rozumie

Gość gość
ciebie pasozycie nikt nie bedzie serio traktowal ani równo z corką bo ich corka nie jestes, to co corka gdzie ma mieszkac pod mostem,

Gość gość
mimoza ale rodzice olali wlasnego syna! to co niby takiego im zrobil? bo synowa to de facto obca osoba.

Gość gość
tak mieli powod by ja wywalic, i tak ze wytrzymali z nia 6 lat, widzicie jak ona pisze o tesciach, jak ona sie wyraza jak chce by tescie jej na wszystko dali,nie mogli z tak konfliktowa osoba wytrzymac ,i dziecko uczy tego samego ze jada tylko po tablet

Gość gość
może mieli powód żeby go olać - ja synowi nierobowi z chciwą żoną nie dałabym ani grosza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mimoza 26
Widać coś zrobił. Zresztą... nie od dziś wiadomo, że spra.wiedliwości nie ma na tym świecie i nie ma co się na innych oglądać. I niczego nie wolno żądać "jako należnego" chyba, że się ma umowę i się na to zapracowało. Sorry. Nie ma nigdzie obowiązku, żeby dorosłe dzieci traktować jednakowo.

Gość kto ma tak jak ja
ale jakie niby powody mogly byc?? powody byly takie ze to sa falszywe zaklamane swinie..... nic wiecej

Gość Mimoza 26
Ba żeby niepełnoletnie traktować jednakowo też nie ma. Jest tylko żeby zapewniać potrzeby podstawowe.

Gość gość
przec iez nigdzie nie ma takiego obowiazku by tescie utrzymywali synowa pasozyta, corka zawsze blizsza , oj ci tescie mioeli powod, synos nie lepszy niz ta synowa, nikt normalny by z autorka nie wytrzymal ,dwa nieroby ,pasozyty

Gość kto ma tak jak ja
ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji ja bym sie na pewno tak nie zachowala dlatego nie mam do nich zadnego szacunku i nigdy juz im w niczym nie pomoge nigdy a w swieta wysepie ile sie da

Gość gość
już za samo to, że ciebie sprowadził pod rodzinny dach - powinien zostać wydziedziczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kto ma tak jak ja
moj maz sam powiedzial ze jedzie tam z przymusu a nie z ochoty i mu sie nie dziwie jak musi patrzec na te zaklamane mordy

Gość gość
kto ma tak jak ja ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji ja bym sie na pewno tak nie zachowala dlatego nie mam do nich zadnego szacunku i nigdy juz im w niczym nie pomoge nigdy a w swieta wysepie ile sie da xxxxxxxxxxxxxxxxx jak będą jedli kolację idź po cichu do przedpokoju i powyciągaj im jeszcze pieniądze z portfeli - należą cię przecież, prawda?

Gość gość
może mieli powód żeby go olać - ja synowi nierobowi z chciwą żoną nie dałabym ani grosza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------------------- a szwagierka z mezem taka pracowita, skoro mieszka u rodzicow i daja jej na wakacje :D? jak dla mnie dokladanie tak samo. owszem, nie trzeba traktowac dzieci tak samo, ale nie mozna wtedy oczekiwac od nich wielkiej milosci. ja sie nie dziwie, ze w takiej sytuacji autorka uwaza tesciow za wrednych.

Gość gość
skąd wiesz kto dał na te wakacje? byłaś przy tym?

Gość kto ma tak jak ja
nie jestem zlodziejka i nie bede ich okradac w przeciwienstwie do nich ktorzy okradli nas z porzadnego mieszkania i dachu nad glowa

Gość Mimoza 26
a szwagierka z mezem taka pracowita, skoro mieszka u rodzicow i daja jej na wakacje smiech.gif ? jak dla mnie dokladanie tak samo. owszem, nie trzeba traktowac dzieci tak samo, ale nie mozna wtedy oczekiwac od nich wielkiej milosci. ja sie nie dziwie, ze w takiej sytuacji autorka uwaza tesciow za wrednych. ____ Niekoniecznie. Po pierwsze może jest jeszcze szansa, że sami staną na nogi. Może nie mieszkają tam 6 lat tylko krócej? Albo są wdzięczni, pomagają w domu, w ramach mozliwości się dokładają? A nie tylko: daj, daj, daj.

Gość gość
A kto ci każe żyć w mieszkaniu które od świń dostałaś.Kupcie sobie luksusowe mieszkanie a starym pieprznijcie klucze na stół i tyle.Jaki problem wrednej teściowej nie musisz oglądać na oczy.

Gość kto ma tak jak ja
wiem bo szwagierka sama mi sie chwalila

Gość gość
tez w zyciu nie utrzymywalabym synowej ,zwlaszcza takiej zlodziekji

Gość Mimoza 26
nie jestem zlodziejka i nie bede ich okradac w przeciwienstwie do nich ktorzy okradli nas z porzadnego mieszkania i dachu nad glowa ____ Oni Was z niczego nie okradli. Oni po prostu zabrali swoje. Bo to oni zapracowali na ten porządny dom. Nie Ty i nie Twój mąż. Dokładaliście się chociaż do rachunków? Pomogłaś chociaż kartofle obrać?

Gość gość
MARNE PROWO

Gość gość
autorko ale z ciebie pustak :-) och mam nadzieję, ze tesciowie na swieta wam oznajmia ze teraz macie oddac kawalerke i dojsc wreszcie saamemu do czegos PASOŻYTY!

Gość gość
I nie bierz tabletu od świń. Zapewne stać cię żeby kupić go synowi, prawda?