Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma tak jak ja

jade na swieta do tesciow i juz mi niedobrze na sama mysl

Polecane posty

Gość kto ma tak jak ja
mielismy dach nad glowa dopoki nas nie wywalili stamtad na zimno i glodno

Gość Mimoza 26
Nie, nie mieliście dachu nad głową. Tak naprawdę nigdy nie mieliście. Byliście na cudzym. Więc ciesz się, że Was pod most nie wywalili.

Gość kto ma tak jak ja
a co mielismy zrobic?? skoro nas wyrzucli z dotychczasowego mieszkania?? isc pod most czy gdzie?

Gość gość
a co dostaliście od twoich rodziców autorko???

Gość kto ma tak jak ja
nie bylismy na cudzym tylko na swoim tzn u tesciow ale ciagle nam mowili ze mamy sie czuc jak u siebie a potem z dnia na dzien zdanie zmienili chyba nie powiecie ze to jest normalne?? wedlug mnie nie

Gość Mimoza 26
Skoro nie mieliście nic swojego to ciesz się, że cokolwiek dostałaś za darmo bo nikt nie ma obowiązku Wam dachu nad głową zapewniać. Dorośli jesteście. A Ty jeszcze kretynko nosem kręcisz, że nie wyremontowane. Żałosna jesteś. Swoją drogą co Ty teściom dałaś? Poza wnukiem? Którego wychowasz na takiego samego roszczeniowego, ssącego z innych kasę, pasożyta?

Gość gość
debile to prowo a wy przeżywacie :P

Gość kto ma tak jak ja
to nie jest temat o moich rodzicach wiec nie mieszaj ich w to bo to jest osobna historia w ogole

Gość gość
"dotychczasowe mieszkanie" było ICH WŁASNYM MIESZKANIEM - całuj ich po rękach, że pozwolili cie tam mieszkać i odchować dziecko!!!

Gość Mimoza 26
Nie, nie byliście na swoim. Byliście na cudzym. Niech to do Twojego móżdżka dotrze, że gdyby nie jałmużna i litość teściów to właśnie pod mostem byście mieszkali. Więc trochę wdzięczności nieudaczniku życiowy.

Gość gość
no nie wiem ale wydaje mi sie ze jesli juz sie komus cos daje to raczej uzywanych albo zepsutych rzeczy nie nadajacych sie do uzytku sie nie daje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nie dostali starych butów tylko mieszkanie do remontu, a to jest różnica, wreszcie muszą na siebie trochę popracować, i źle ci się wydaje

Gość kto ma tak jak ja
a co ja mialam im dac przepraszam bardzo?

Gość gość
czyli twoi rodzice dali ci tylko kopa na rozpęd? a jego mają cię sponsorować do śmierci, tak?

Gość kto ma tak jak ja
wdziecznosci ciekawe za co?? za potraktowanie nas jak ostatnie s****wa??

Gość kto ma tak jak ja
wyobrazcie sobie ze stac ich na to zeby nawet kupic nam porzadne nowe mieszkanie wiec tym bardziej byloby ich stac zeby wyremontowac ta kawalerke tak zeby sie w niej dalo mieszkac ale nie oczywiscie lepiej dac coreczce i jej mezusiowi debilowi na kolejne wakacje za granica

Gość gość
zwykłą roszczeniową świnią to jesteś ty autorko - ja na miejscu twojej teściowej dałabym ci to, co dała ci twoja mamusia - kopa w tyłek!!!

Gość gość
biedna jestes ;( naprawde ci wspolczuje tacy zli ludzie ci tesciowie,na urlop nie dadza i kawalerke do remontu nie dali,no wstyd wielki wstyd............. ty glupia egoistko nic ci sie nalezalo duzo osob musi sobie radzic,skad ta postawa roszczeniowa,jak bym miala taka synowa to pogonilabym w diably i za prog nie wpuscila,jak ty mozesz miec pretensje? to ich pieniadze i daja komu i kiedy chca

Gość Mimoza 26
Za to, że przez 6 lat gościli Was pod swoim dachem a potem dali Wam mieszkanie tylko do remontu (to dużo mniejsze koszta niż kupienie własnego na co nigdy nie byłoby Was stać). Za to kretynko wdzięczność. Co im miałaś dać? Szacunek, wdzięczność, pomoc. To im miałaś dać. A nie brałaś za pewnik, że zawsze będą Ci zapewniać dach nad głową. Brałaś za pewnik to i masz.

Gość gość
widocznie nic innego wam się nie należało

Gość gość
teściowa daje SWOJE pieniądze komu chce - bo to są JEJ pieniądze! a ty sobie zarób pasożycie!

Gość Mimoza 26
Stać ich bo są zaradni a nie są takimi nieudacznikami jak Ty. To, że mają pieniądze nie znaczy, że mają prezentować wszystko pasożytom. Niby z jakiej racji?

Gość gość
bo tak chce gówniara!

Gość kto ma tak jak ja
ale jakim pasozytom?? pasozytami to sa tylko i wylacznie jej coreczka i jej maz

Gość gość
lecz się idiotko!

Gość gość
PROWOKACJA

Gość Mimoza 26
Nie będziemy oceniać człowieka na podstawie Twojej oceny. Z tego co widzimy Ty jesteś największym pasożytem. I to jeszcze roszczeniowym z wielkimi pretensjami. Myślała idiotka (czyli Ty), że wyjdzie za chłopa z bogatymi rodzicami i będzie żyła jak pani... a tu niespodzianka :D Rodzice nie chcą być dojnymi krowami i bieda aż piszczy. Ah, ah a mogło być tak pięknie :D

Gość kto ma tak jak ja
tak jasne tak bralam to za pewnik bo to jest ich psi obowiazek zajac sie swoim wnukiem maja chyba wobec niego obowiazki?? ciagle mi wyskakuje ze tresc uznana za spam

Gość kwiatoooooooooo
ale okropna idiotka z tej autorki, padam ze śmiechu.... to na bank prowo!!! nie wierze że tacy puści ludzie jak autorka chodza po tym świecie

Gość kto ma tak jak ja
wyobraz sobie ze jak poznalam mojego meza to nie wiedzialam z jakiej rodziny pochodzi i nie ozenilam sie z nim dla pieniedzy... ale ty oczywiscie wiesz lepiej... wedlug mnie takie sa prawa natury ze jak ktos ma wiecej to powinien sie dzielic z tymi co maja mniej a tym bardziej z rodzina.

Gość Mimoza 26
Nie. Obowiązek to się ma wobec niepełnoletniego dziecka. I tylko tyle. Wobec wnuków to już wolna wola i chęci.