Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma tak jak ja

jade na swieta do tesciow i juz mi niedobrze na sama mysl

Polecane posty

Gość gość
Autkorko ale kawalerka to juz jest coś w dzisiejszych czasach . Nie powinnaś narzekać

Gość gość
Zarób sobie na mieszkanie i tablet dla syna.Bo jak narazie to patrzysz na teściów by ci dali.Słusznie zrobili że w**********i z chaty ludzi bez ambicji.

Gość gość
Dla wielu osob kawalerka jest marzeniem a wy dostaliscie ja w prezencie i zamiast sie cieszyc, jestes obrazona ze taka mala. Jak ci niewygodnie to zarob na inne mieszkanie i sobie zamien na ten wiekszy metraz.

Gość gość
Zarób sobie na mieszkanie i tablet dla syna.Bo jak narazie to patrzysz na teściów by ci dali.Słusznie zrobili że w**********i z chaty ludzi bez ambicji.

Gość gość
co autorko zakładając wątek myślałaś ze wszyscy cie pochwalą.......................

Gość kto ma tak jak ja
myslalam ze znajdzie sie ktos w podobnej sytuacji ale widze ze tutaj same bogaczki siedza

Gość gość
a na kogo chcesz liczyć, jakoś o swojej matce nic nie mówisz tylko teściowie maja wam wszystko zapewnić, pewnie nic żeście się nie starali tylko chcieliście brać, syn fajtłapa i leń, synowa wredna to was wygonili, i o co masz pretensje

Gość gość
Nie bogaczki ale ludzie którzy nie dostali podane na tacy a sami na wszystko pracują.

hahha bogaczki :D może nie bogaczki, ale na pewno nie takie tępe dzidy jak ty, co tylko potrafi brać. Pewno nawet roku nie przepracowałaś i od razu w ciąże zaszłaś. A potem ręce wyciąga po tablety i mieszkania

Gość Mimoza 26
Bogaczki? Nie, ale ludzie wiedzący, że nikt nic im nie musi dawać i to jest dobra wola. Więc znają takie uczucie jak wdzięczność. Nie są pazerni i roszczeniowi. No i fakt. Ja najpierw się kształciłam, mąż też i znaleźliśmy pracę i na kredyt wzięliśmy mieszkanie. I moi i jego rodzice nam pomogli z wkładem własnym za co jesteśmy im wdzięczni. Nie to, że włazimy w tyłek ale litości. Ale nie jest tak, że ktoś mi coś da a ja marudzę, że tylko tyle, że mogli więcej. Jesteś taką osobą, że nie dziwię się, że teściowie nie mają chęci z Tobą mieszkać. I boję się na jakiego człowieka wychowasz syna. Pewnie takiego samego jak mamusia ;/

Gość gość
pewnie woleli sobie córkę zostawić w domu to pogonili synową, bliższa koszula ciału

Gość gość
Hmm tylko ja nie bardzo rozumiem o co ty masz zal autorko ? Dostałaś mieszkanie to i tak sporo .

Gość gość
wchodząc na kafe nie wolno myśleć tutaj niestety takie tematy hieny po prostu łykają nie martw się jakoś będzie święta idą :)

Gość kto ma tak jak ja
ciekawe jakbyscie zareagowaly gdyby z dnia na dzien sie okazalo ze nie macie gdzie mieszkac czy byscie tak mowily jak teraz

Gość kto ma tak jak ja
ja po prostu juz nie mam zadnego szacunku do tych ludzi i wiem ze maz tez ma ich serdecznie dosyc mimo ze to sa jego rodzice i tak jak napisalam jedziemy tam tylko dlatego ze syn dostanie tableta nic wiecej mnie tam nie trzyma niech sie wypchaja nie mam zamiaru im wlazic w d**e tak jak to robi kochana szwagierka

Gość gość
No ale jak nie macie gdzie mieszkać ? napisałaś ze kupili wam kawalerkę .

Gość gość
ja bym nie pojechała po tylko tableta

Gość kto ma tak jak ja
mam nadzieje ze kiedys jeszcze sie los odwroci i okaze sie kto tak naprawde jest dobrym czlowiekiem i zasluzyl na wszystko co najlepsze w zyciu bo na pewno nie oni to juz nie chodzi o mnie nawet ale jak mozna tak potraktowac swojego syna i wnuka? jak ostatnie lajzy

Gość kto ma tak jak ja
nie kupili nam tej kawalerki oni ja dostali w spadku i nikt w niej nie mieszkal ona sie do uzytku nie nadawala zadnego musielismy za swoje pieniadze wszystko wyremontowac i nadac ja do uzytku

Gość kto ma tak jak ja
a teraz sie cisniemy w 3 w tej kawalerce a szwagierka sobie kwitnie w luksusach i pewnie sie z nas smieje za plecami

Gość gość
HEHe a ja ich podziwiam .ja bym cie wywaliła z domu juz po kilku tygodniach .Oni wytrzymali z taka głupią pipa jak ty az 6 lat.....szacun dla nich

Gość gość
A za czyje pieniądze chciałaś ją doprowadzić do Waszego użytku?

Gość kto ma tak jak ja
to raczej mi sie nalezy szacunek ze ja wytrzymalam z nimi 6 lat pod jednym dachem i nie zauwazylam jacy sa falszywi i zaklamani

Gość Mimoza 26
Ojej musieliście wyremontować... Naprawdę taniej by Wam było kupić swoje :D Jakoś nie sądzę. Jesteś suką po prostu. Niewdzięczną suką. I biernik od słowa tablet brzmi tak jak mianownik - tablet a nie tableta :)

Gość kto ma tak jak ja
urodziłam im wnuka a oni m nie tak potraktowali :(

Gość gość
napisz aby wam tablet przysłali albo zwrócili za drogę bo będziesz stratna

Gość kto ma tak jak ja
no nie wiem ale wydaje mi sie ze jesli juz sie komus cos daje to raczej uzywanych albo zepsutych rzeczy nie nadajacych sie do uzytku sie nie daje?? czy sie myle?? gdybym ja miala komus oferowac mieszkanie to bym je doprowadzila najpierw do stanu uzywalnosci jakiejkolwiek bo byloby mi wstyd

Gość Mimoza 26
Tobie się jakikolwiek szacunek należy? Niby za co? Że się mnożysz a nawet nie miałaś dachu nad głową gdyby nie teściowie? Serio? Za nieudolność żīciową ten szacunek Ci się należy?

Gość kto ma tak jak ja
akurat za droge stratna nie bede bo tesc po nas przyjedzie i odwiezie nas spowrotem w innym wypadku to bym chyba tylko syna wyslala po prezenty

Gość Mimoza 26
No to jak tak bardzo ta kawalerka nie pasowała Wam jako prezent i poczuliście się urażeni jakością prezentu to trzeba było nie przyjmować. Po co? Skoro takie beznadziejne?