Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę tym którzy są zaręczeni

Polecane posty

Gość gość

Bo ja z chłopakiem jestem 5 lat i nadal nic ;/ A moje koleżanki czy znajomi,którzy są ze sobą o wiele krócej, np. po roku czy dwóch już dawno się zaręczyli. A my juz 5 lat a ja ciągle czekam i czekam. Nie dawno byla rocznica to miałam cichą nadzieję a tu nic. Teraz w święta na pewno tez nie :( bo juz wiem jaki prezent dostanę,bo miałam sobie sama wybrac;/ Ile mozna czekac? a jak on slyszy temat slub to go sciska;/

Gość gość
Mam tak samo jak ty. Siedem lat razem, ta siódma dziś i nic nie ma, a nawet się nie szykuje

Gość wiklinówka
mam tak samo jak Ty a ile macie lat?

Gość gość
i po co ci to? ja jestem z moim facetem 5,5 roku, on zaręczył się po roku bycia razem, a o slubie do dnia dzisiejszego słyszeć nie chce. Ja już tracę nadzieje, i w doopie mam ten pierścionek, nawet go nie noszę, bo po co? Chciałabym byc dumną narzeczoną szykującą się do tego pieknego dnia, a na razie mogę tylko ustawić sobie status na facebooku :o Już bym wolała nie być zaręczona...

Gość wiklinówka
my dzis mamy 5i pol roku oboje 22 lata i studia wiec pocieeszam sie ze to moze dlatego..

Gość gość
Po coo ma sie zenic jak ma wszystko bez zobowiazan? Moj wiedzial ze nawet seksu nie dostanie wiec oswiadczyl sie po trzech tyg chodzenia, trzy mc pozniej slub:-)

Gość gość
Ja 21 on 22 ;) Moze gdyby byl straszy bylo by inaczej;/ Ale kurde ja juz bym chciala. On to jak slyszy,ze mi sie marzy slub w wieku 25 lat to wybucha smiechem ;/ On tak chce w wieku 30 lat;/

Gość wiklinówka
do postu wyzej glupota... i co Cu to dalo? chcial seksu to wzial slub bo innego wyjscia mu nie dalas, a tu nie o to chodzi chyba

Gość gość
To i ja sie dolacze. 4 lata i nic. Pracuje, stac go na pierscionek, nawet taki za 500zl niech bedzie. No ale po co. Mam 22 lata,on 26.

Gość wiklinówka
nie chodzi o slub, ja uwazam ze zaden facet ktory nie jest pewny ze jest z kobieta swojego zycia sie nie oswiadczy... i wlasnie zaczynam sie bac ze moze cos w tym jest..

Gość gość
Ehh kurde dziewczyny mowie wam masakra, nie wiem co go tak przeraża ? ;/ Przeciez 25 lat to chyba w sam raz co ? Znaczy ja 25 on 26 :P On jest mega mamisynkiem i moze tak mu jst dobrze jak teraz;/

Gość wiklinówka
czas najwyzszy..

Gość wiklinówka
nie wiem ja poprostu czasem po prawie 6 latach (przeciez to 1/3 mojego zycia prawie) czuje sie niestabilnie..

Juz takie doświadczone życiowo jestescie, ze w wieku 23 lat jesteście gotowe na ślub? Juz sie wyszalalyscie, ułożyły i jesteście pewne, ze te dzieciaki u Waszych boków (bo facet radosny okres dzieciństwa konczy w wieku 40 lat) sa na tyle dojrzali by stworzyć rodzine?

Gość gość
No widzisz Wiklinowko, on byl pewny ze jestem kobieta jego zycia dlatego sie tak szybko oswiadczyl:-) chyba nie wierzysz ze dla samego seksu:-) byl wczesniej z kims i bylo wszystko, ona go chciala a on jej nie.

Gość gość
Laski proponuje abysmy stworzyly team:D i sie tu spotykaly, gadaly o tych naszych facetch, pragnieniach i w ogole o wszystkim! Co Wy na to?

Gość gość
To ja, ta z siedmioletnim stażem. Ja 26 a on 29

Gość gość
Nie chodzi o wiek 23 lata,ale tak 25, to juz chyba pora najwyzsza. Bo mam wyglądac JAK STARA BABA, ze zmarszczkami w wieku 30-lat na moim slubie ?? ;/

Gość łakamaka
ja juz nie liczę na żadne zaręczyny, niech się wypcha, skoro nie jest mnie pewien. ja i tak pamiętam jak kiedyś miał taki okres, że gadał mi o zaręczynach, pierścionku, nawet poszedł ze mną do jubilera mierzyć palec, pytał się kiedy bym chciała się zaręczać...i co ? teraz nie ma nawet tematu, ciekawe co by powiedział jakbym się spytała czemu tak wtedy mi gadał :(

Gość wiklinówka
wyszalec mozna sie we dwojke .... nie musze z kazdym spac, chlac na imprezach itd zeby powiedziec ze sie wyszalalam.. w zwiazku jestem od 17 roku zycia(jesli wtedy mozna bylo nazwac zwiazkiem) I POWIEM TOBIE TAK WYSZALALAM SIE I NADAL MOGE TO ROBIC.. Z NIM

Gość gość
Zgadzam si z. Rokokowa. Facet przed 30 to chlopczyk. Nie ma co liczyc na checi malzenstwa w takim wieku.

Gość gość
Jestem za team :) Ja nie wiem na co ci faceci czekaja ;/ Przeciez kurde ja mojego mega kocham,ale czasem mam takie mysli,ze moge poczekac na zareczyny do 24 lat ale potem nie wiem czy bede chciala z nim byc ;/

Gość gość
Ehh, moj mi codziennie mowi ze jestem jego kobieta i jego sensem zycia. I to ze wlasnie mnie chce na zone i matke swoich dzieci. I na tym sie konczy.

Gość wiklinówka
TEAM JEST spoko tylko jesli wszystkie nie bada mialy nicku gosc... bo sie juz pogubilam :P

Gość gość
Proponuje jakies nicki, bo zaraz sie zleca podszywy. Wreszcie mam z kim o tym pogadac.

Gość wiklinówka
a pytalyscie/zaczynalyscie kiedys temat jakos? bo u mnie przez 6 lat zadnego tematu nie bylo.. nigdy nie chcialam zeby bylo to przez moje naciski.