Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania2a

Szukam bratniej duszy w wieku około 40 lat Reaktywacja

Polecane posty

Gość gość DeBe
rany, znowu nic nie widać:(

Gość naszata
Witajcie. Jeszcze jeden piękny dzień się zapowiada. .Mam nadzieję że uda mi się go wykorzystać . Najadłam się świeżych orzechów i teraz mam za swoje:D

Gość naszata
znowu tu nikogo?:(

Gość storczyk123
Hej, hej Nie mogę się zalogować:O Przepraszam, że ostatnio mnie nie ma. Praca daje mi tak popalić, że odechciewa mi się wszystkiego, a do tego czasu brak. Żyję od weekendu do weekendu i to w taki sposób, żeby w te "wolne dni" nadrobić to, czego nie zdążyłam zrobić w tygodniu. Masakra jakaśCały czas mam jednak nadzieję, że to jakoś ustabilizuje się i wszystko wróci do jakiejś normy. Chociaż to może potrwać, bo za chwilę remonty:O Widzę, że reszcie z Was też chyba brak czasu, bo wpisów mało. Przyjdzie odpowiedni moment, to nadrobimy;) Za oknem ciemno, niedziela rozpoczęła się deszczowo. Stawiam kawę i lecę nadrabiać co cię da:D🌼

Gość gość
Byłoby węcej gdyby kafe puszczała nas. Ja się tu nawet już zalogować nie mogę :O Nie wiem co się tu dzieje :( Porażka Kania :)

Gość gość DeBe
melduję że żyję ale pogoda mnie wykańcza:( buziaki

Wczoraj było nawet słonecznie. dziś za to leje i leje. W domu mam wene na sprzatanie tylko do 16 . potem książka i gorąca herbatka. MM kupił sobie buty. Wreszcie, bo nie lubi chodzić po sklepach. Jak się uda jeszcze ze 3 pary kupić to będzie gicio. Mięsko na rosołek kupione . Pyrka w garnku. Mam kwiaty do posadzenia ale na myśl o wyjściu do ogrodu mnie wzdraga. Prawdę powiedziawszy przydałaby się łopata do przekopania na 2 półkulę ;) Trzymajcie się . Kania - wszystko już załatwiłaś????🖐️

Gość gość Kania
Nadal problem z logowaniem mam :( No niestety jeszcze wiszę w powietrzu. 19tego komisja i dopiero wóz albo przewóz ;) Doszły nowe kłopoty. M zaczyna mi niedomagać :( też 19tego się wyjaśni na ile to poważne.

Gość naszata
trzymamy kciuki- w obu przypadkach🖐️

Gość naszata
MM szaleje w garach.Na dworze szaleje wiatr. mam nadzieję ze choć deszczu nie będzie. pogoda pod zdechłym Azorkiem. Hałda prasowania rośnie a mnie weny brak. Za to trochę posprzątaliśmy w piwnicy. Za chwilę pewnie odpalimy kominek. tylko ciepełka chcemy.;) miłego dnia dla wszystkich.🖐️

Gość storczyk123
U mnie logowanie też nie wychodzi:O W domu powoli zaczyna się dziać remontowo. Mam jednak tyle pracy, że jeszcze nie nakręciłam się:DWszystko przyjdzie pewnie w swoim czasie. Na razie zbieram pomysły na małe zmiany wewnątrz. Coś robię i przy okazji pojawia się kolejna wizja:P Musieliśmy wymienić płytę kuchenną. Wszystko było z nią niby ok, ale nie miała już swojej mocy i gotowanie trwało zdecydowanie za długo. Np. naleśniki smażyłam potwornie długo. Wkurzyłam się i kupiłam nową. Mam nadzieję, że będę zadowolona, bo płyta nie jest do końca taka jaką chciałam.... Czekam na piękną polską jesień, ale na razie szaro, buro i deszczowo. Mam jednak cały czas nadzieję;)W ogrodzie niby ładnie, bo kolorowo, ale ta szarość na niebie i brak słoneczka psuje wszystko. 🌼

wreszcie jest słoneczko. korzystam na porządki i pranie , bo w słońcu lepiej mi się pracuje , a pranie przewiane wiaterkiem w słońcu tak ładnie pachnie. Też powinnam zrobić remoncik , ale po wielu latach to już remont do 2. I jak zwykle pomysły kłócą się z zawartością kieszeni. Dzieciaki wyjechały , pies poszedł do nieba , można by poszaleć .. Ale dobrze mi się szaleje jak nie ma MM , a do niektórych remontów potrzebna męska siła i znów wszystko bierze w łeb. nie ma kto przybić , przywiercić , podnieść .A jak jest to na wszystko kręci nosem. coraz bardziej podoba mi się idea męża na godziny:D:D:D

Gość gość DeBe
mąż na godziny....niezłe:) tylko co zainteresowany na to?? Zbieram sie do wyjazdu i wszystko mi się w rękach rozłazi. Pogoda późnowiosenna, ciekawe jak długo.

Gość gość Kania2a
Nadal brak logowania Ale jeszcze jedną rzecz muszę sprawdzić. To może być problem z przeglądarką. Musze wypróbować Chrome bo z przyzwyczajenia używam Mozilli. No instytucja męża na godziny może się sprawdzić ;) Czytałam kiedyś o tym. Też bym mi się taki przydał od czasu do czasu. Zwłaszcza jakbym chciała gdzieś wyjść, bo mojego ostatnio ciężko od kanapy i telewizora odkleić. :D Nie mówiąc już o jakichś pracach domowych. Od 2 lat nie mogę się pozbyć ramy od WSKi z garderoby. ;)

Gość naszata
Powiedz przy kolacji że poszłaś nago wieszać pranie w ogrodzie i sprzedałaś ramę Wski. Stawiam że usłyszy tylko WSkę :( :D Słońca ciąg dalszy ale już zimniej . Udało nam się zrobić kilka zaległych robót. Dziś MM bierze się za przegląd auta. Czyli ide na spacer bo będę pieszym:D:D

Gość naszata
Kaniu- 19 minął. Czy już coś wiadomo?? ❤️

Gość gość DeBe
Kania, jak wieści?

Gość gość
Jutro 22 rocznica ślubu i właśnie poklocilam się z nim na amen

Gość storczyk123
Jak na Kanię, to chyba za mały staż:P Pogoda depresyjna, czyli fajnie nie jest. Pewnie kawa mało da, ale warto spróbować:) Zapraszam🌼 Powoli odbijam się od dna:PCzasu nadal brakuje, ale mimo to jest lepiej. Coraz bardziej jestem na bieżąco, oby tak zostało. Nie mam za bardzo kiedy, ale w każdej wolnej chwili szukam inspiracji w necie, tych remontowych:DWszystkiego dużo, ale ja i tak swoje wymyślę:P

Gość naszata
Też mi sie tak widzi. Dziś szaro , choć nie pada. Wywiesiłam pranie. może przewieje. umyłam okna. musi wystarczyć na długo. Wczoraj pojechaliśmy posprzątać groby i modliliśmy się by nie padało. Udało się . Wyszorowane. Potem tylko znów trzeba będzie wymieść wory liści bo cmentarz w lesie. Mam wrażenie że znów spadło na nas , bo MM w domu. Jak go nie było to przetrzymałam rodzinę . Wujki stare , a młodsi myślą że robi sie samo. I potem się chwalą że byli 1 list. i zanieśli 1 znicz. :O A i do tego chcą 50 wspólników. Kiedys T. robiła uroczysty obiad . Fajnie było po procesji jak wszyscy zmarznięci biegli na barszczyk. Ale dlaczego tylko u nas??? też oduczyłam . Jakoś nie mam zacięcia do roli cierpiętnicy. Spokojnego dnia życzę .🖐️ Storczyku przemyślenia co do remontu u mnie znów się chyba będą musiały zmienić . Otworzyłam piekarnik i wyleciała jakaś część . MM stwierdził że tak wiekowa że zaczyna sie bać . Czyli jednak chyba na pierwszy plan pójdzie kuchnia. Ale znów nie ta wymarzona tylko taka na jaką mnie będzie stać . Q!!mać!