Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Jestem uzależniona od muzyki metalowej co zrobić

Polecane posty

Gość metalówaa1994
W kązdym razie jestem sceptyczna wobec takich zespołów jak Nightwish bo to przez nie ludzie potem mówią "słucham metalu ale nie takiego beznadziejnego darcia mordy jak Vader albo Slayer, tylko takiego prawdziwego metalu np. Nightwish i Sonata Arctica". To bluźnierstwo.

Gość prawictwo pospolite128
nightwish jest ok ( chociaz nie słucham) . Ale to nie pop ani nie metal . Nazywanie tego popem swiadczy o braku słuchu muzycznego .

metalowa black metal to syf . włacz sobie godsmack 100 razy lepsze niz ta smieszna furia czy Behemoth

Gość metalówaa1994
O braku słuchu muzycznego świadczy uważanie że black metal to syf bo nie jest melodyjny i cukierkowy jak jakiś Nightwish albo In flames :P Myślisz ze jak lubie black metal to nagle polubie jakies pedaskie g***o? Ja te pedalstwa słuchałam w gimnazjum, teraz mój gust muzyczny już wyewoluował.

wiesz o czym chodzi w black metalu ? Oni grają kiepską muzykę i tragiczny wokal , zasłaniają sie przesłaniem ze to niby black metal i musi być słąbe granie . A dla mnie muzyka to muzyka i wymagam jakości ..

jesli twoim zdaniem in flames jest cukierkowy to swiadczy o twoim zapoznieniu . POczytaj sobie kilka rankingó w . In flames został uznany przez jeden z amerykanskich magazynó metalowych wsród 10 najlepszych kapeli w historii metalu razem z metalicą Niestety musze cie rozczarować in flames stoi obok metallici . ale nie ma tam śmienszego badziewia jakim jest behemoth czy furia

pewnie nie wiesz co to jest mettalica . Tak to królowie metalu i nie grają black tylko trash tak jak królem pop jest lady gaga . Tak najlepszym zespołem w histori metalu została uznana metallica. Twoja wiedza na temat muzyki jest = 0

wiesz dlaczego nie ma ani jednego black metalowego zespołu wsrod 10 najlepszych . Bo za granie black metalu biorą sie amatorzy . Ktorym sie wydaje ze darciem mordy zasłonią braki w tworzeniu muzyki ..

Słyszałas o Godsmack ? 100 razy lepsze niz furia

Gość metalówaa1994
Prawik, kończ waśc wsydu oszczędź :D Czego ty w ogóle ode mnie oczekujesz? żebym przestał słuchac muzyki mało znanej, ambitnej dla jakichś komercyjnych gówien promowanych w mediach które zreszta już słuchałam w gimnazjum? Ile płyt black metalowych przesłuchałeś żeby stwierdzić ze to słaba muzyka? Mam wrazenie że ani jednej, tylko półmintowe fragmenty utworów na youtube po których stwierdziłeś "łojezuchryste co to za niemelodyjne wrzaski!" i stwierdziłeś "g***o". Jakos kindermetale gimbusy nie słuchają black metalu tylko własnie takic***jowych kapelek typu In Flames albo Nightwish. Black metalt o muzykaa mbitna, wymagająca czegos więcej od słuchacza.

Gość metalówaa1994
nie dogadamy sie nie bede z toba rozmawiała, az robie literówki bo mnie w*******ś :D

godsmack www.youtube.com/watch?v=Vgnj2NcMMDY

Gość metalówaa1994
że niby co? że nie wiem co to metalika? :D czy ty masz nie po kolei w głowie? :d mam wrażenie że trollujesz :D

niech każdy słucha tego czego chce, a ludzie którzy jakikolwiek metal nazywają mnie lub bardziej "prawdziwym" są siebie warci.

za black metal biora sie amatorzy .. Posluchaj jak gra James Hatfield albo Robert Trujillo i porównaj to z techniką ludzi z Furii .. Furia to amatorzy . Przekonasz się .

Zgadzam sie ze metal w duzym stopniu jest komercją . Black metal tez jest komercją . Roznica miedzy Heavy metalem a black jest taka ze black to amatorska komercja , a heavy graja profesjonalisci

nie będe ci dłużej udowadniac ze black jest tyle warte co disco polo www.youtube.com/watch?v=0eXIOK2vOhM

kazda odmiana metallu to komercja .. Behemoth to mistrzowie komercji. Black metal nie był komercją na początku lat 90-tych potem sie wszystko zmieniło ..

To jest zupełnie inny odłam muzyki metalowej niż heavy metal, ale są zespoły technicznie naprawdę dobre. ;) Podobnie nie każdy zespół heavy metalowy jest powalający.

najbardziej utalentowani gitarzyzci , perkusisci na swiecie nie grają black metalu ..

Gość metalówaa1994
"Posluchaj jak gra James Hatfield albo Robert Trujillo" a kim są ci tajemniczy panowie,nigdy nie słyszałam :D ehh prawictwo :D A Lars Urlich to pewnie według Ciebie najlepszy perkusista na świecie? :D

Lars Urlich to pewnie według Ciebie najlepszy perkusista na świecie? nie ale jest lepszy od 99 % perkusistow black metalowych :)

a pomyslałes przez chwile ze za black biorą sie ludzie ktorzy sa slabi i nie potrafią sie przebić , dlatego grają ten niszowy odłam metalu ?

prawictwo - nie obraź się, ale nawet ja ze swoją nikłą wiedzą o muzyce widzę, że ty się po prostu nie znasz. Nie znasz zespołów metalowych, wyskakujesz z takimi których koszulki można kupić w sieciówkach...zlituj się.

zasłoną dymna nie jest muzyka , a ``szatanska kultura``..

taaa...zwłaszcza technicznie genialni Dimmu Borgir albo Dark Funeral, a podaję tylko te najbardziej znane, uważane za najlepsze zespoły :D

jasne ze sie nie znam .. Wiem tylko ze na koncerty mettalici chodzą miliony ,a na furii jednostki .. i mettallica nigdy nie grała black mettalu .Black to najslabsza odmiana metalu .

dimu borgir jest nikim w porównaniu z mettalicą :) posluchaj sobie nothing else matters to jest mistrzostwo