Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Jestem uzależniona od muzyki metalowej co zrobić

Polecane posty

Mógłbyś chociaż napisać nazwę zespołu bez błędu? I nie załamuj mnie, nothing else matters to płaczliwa ballada, słodka, ale równie dobrze mogła ją wykonać każda piosenkarka pop. I tak , porównuję i DB są techniczne lepsi. Poza tym koncerty black metalowe cieszą się ogromną popularnością, ale nie wśród gimnazjalistów i ludzi takich jak ty - którzy po prostu nie znają innych zespołów. Nawet sobie nie wyobrażasz jaki tłum był na DB dwa lata temu :D

Gość prawictwo pospolite128
black metal to syf .. Dlaczego nikt tego nie slucha ? Bo to jest takie disco polo metalu .. Fatalny wokal darcie japy (bo inaczej zaspiewać nie potrafią ) i jeszcze gorsza muza Zadnen szanujacy sie zespól nie zniżył sie do tego by grać black metal . www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

Gość gość
jest to muzyka szatana

dobra, skończ już. chcesz prowokować to załóż kolejny temat w którym będziesz wstawiał zdjęcia grubych, gołych dup. To tyle z mojej strony. P.S. Masa zespołów ma elementy black metalu, żeby prowokować trzeba jeszcze wiedzieć o czym się mówi.

problem nie polega na tym ze to muzyka szatana , a na tym ze słąbo grają .. Ja lubia dobra muze , a nie wydzieranie sie . A uwazam ze nergal drze jape i nie umie spiewać

Ja bym słuchał black gdy prezetntowali dobry poziom ( jak na przyklad w kawałku nizej ) , a nie tylko darcie japy www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

dla mnie behemoth to komercyjna amatorka .

to jest 100 razy lepszy niz behemothy czy inne dimu borgiry. www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

to jest 100 razy lepsze niz behemothy czy inne dimu borgiry