Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ktory mowi ze nie chce sie wiazac

Polecane posty

Zresztą czepiłaś się tego porównania jak rzep psiego ogona. Przy czym nie sugeruje że jestem psem ani że ty jesteś rzepem ani również tego, że hasamy sobie w tym momencie po zielonej łączce upstrzonej tu i uwdzie krzaczkami rzepowymi:P

Pojmij w końcu, że normalna świadoma swych atutów kobieta nie będzie ubolewała nad rozpadem związku. Załóżmy np., że ja w przedszkolu złamałam kiedyś kredkę koleżance. I co? Nie gadam o tym, bo stanowi to dla mnie problem? Bo sprawia, że niekomfortowo się wtedy czuję? Nie. Bo nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Bo to przeszłość. Żyję teraźniejszością. Zupełnie jak z tym facetem. Pojmij to. Logika.

No tak ale nie pytałem o kredke tylko o faceta. Nie rozumiem dlaczego nie możesz powiedzieć z jakim nałogiem cię zdradził

logiczna przepraszam. Odebrałem twoja wypowiedź osobiście po ponownym jej przeczytaniu nie widzę żadnych oznak checi obrażenia mnie:)

Nie no żartuje. Napisz . Zawsze dobrze jest mieć takich znajomych:) Jesteś w porządku a ostatnimi czasy ciężko o takie osoby.

Już ci mówiłem, że nie byłem z tą dziewczyną w zwiazku. gdybym miał taka mozliwość się z nia spotkac albo przynajmniej wiedział gdzie mieszka to nie byłoby problemu i nie szukałbym jej na kafe. Po prostu bym ją do siebie przekonał. No ale ciężko o to jak nie ma kontaktu.

Powiem tak: czas poszukać lepszą dziewczynę :) Dla niej i tak jesteś spalony, skoro już jej nie przekonałeś raz, nie przekonasz drugi. Uwierz mi. Takie dziewczyny jak ona są uparte i zawzięte ;)

Gość gość
ok:) Napisz jak będziesz miała ochotę. odpiszę ale dzisiaj już wybywam bo mnie dołujesz. nie wiem czy jest uparta ale wiem, że wiele przez to traci;) Muszę obejrzeć jakis film i nie bedzie to film o miłości. Chyba, że o miłości do gór albo czegos jak najmniej przypominajacego kobietę:D

Gość gość
"miszcz_kozery logiczna przepraszam. Odebrałem twoja wypowiedź osobiście po ponownym jej przeczytaniu nie widzę żadnych oznak checi obrażenia mnie". Ale ja się nie gniewam, bo nie mam o co. czytam w spokoju, jak rozkładasz psy i rzepy na części i zastanawiam się, czy najpierw złapiesz się na rzep Słoneczka, czy może ten pies Cię wcześniej ugryzie. :-P