Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Katarzyna

Zapraszam mamy których dzieci mają różnych ojców

Polecane posty

Gość gość
każden z innym?a co nie szanowała sie?

Gość gość
Ja rozumiem ze ktos może sie rozwieść aleee czy naprawdę z każdym nowo napotkanym facetem trzeba mieć dziecko ? 3 dzieci każde z innym ?

Gość gość
ale nawet jak tak to co was to przecież to was nie dotyczy więc po co się spinacie jedne i drugie :) no fenomen tego forum wszędzie małpy się kłócą

Gość gość
no i następna zbulwersowana ale tobie nikt nie karze nawet jednego więc w czym problem przeczytajcie pytanie autorki

Gość gość
Eee tam, nie spinamy sie, tylko nabijamy sie z glupich kur/ew :D

Uważasz, że głupią k***ą jest kobieta która rozstała się z ojcem dziecka, bądź jej partner zmarł i związała się z kolejnym mężczyzną? Bardzo płytka jesteś.

Gość gość
Gnoje do szkoły. Dla was na razie sam seks jest k*******m.

Gość gość
Szczerze to nie zaakceptowałabym nigdy ''rodzeństwa'' od jakiejś obcej osoby. Takie przyszywane dzieciaki, potem się z nimi dzielić, o nie.

Gość gość
patologią nie jest to, że kobieta ma dzieci z dwoma mężczyznami. W życiu róznie bywa. Patologią jest to, że dorosła osoba przychodząc w odwiedziny do swojej wnuczki nie widzi, że w tym domu jest jeszcze inne małe dziecko. Ja nie mówię o dużych prezentach dla tej starszej, ale jakiś drobiazg, soczek, batonik czy cokolwiek i oczywiście chwilę mogła by z nią pogadać. Dziecko nie jest winne, że rodzicom nie ułożyło się. Jestem babcią, mam taką samą sytuację (synowa ma dwie córki każdą z innym) Zawsze jak jestem u nich przywitam się, zawiozę jakiś drobiazg i chwile pogadam ze starszą córeczką

Gość gość
bardzo mądrze bo to nie dzieci są głupie tylko dorośli mają niedojrzałe podejście niestety :) dobrze że ja się spinać nie muszę w majtki też nie chcę mi się nikomu zaglądać która jaka no ale cóż ja po prostu jestem szczęśliwa i nie muszę tutaj nikomu ubliżać

Gość gość
ja tez jestem babcia ale nie wyobrazam sobie zeby ktorys z moich synow wzial sobie jakas dzieciata panne. moje wnuki to moje wnuki, moja krew, moje geny, a nie geny jakiegos hazardzisty czy innego typka spod ciemnej gwiazdy. to zawsze wychodzi. takie dziecko moze miec pozniej zly wplyw na moje prawdziwe wnuczki

Gość gość
większość samotnych matek nawet nie wie kto jest ojcem ich dziecka/dzieci, więc też bym nie chciała mieć takiej synowej

Gość gość
dwójke z innymi jeszcze zrozumiem, ale trojka i wiecej? okropnosc

Gość gość
DLa mnie kobieta która ma 3 dzieci i każde z innym facetem to S.Z.M.A.T.A

Gość gość
Kiedyś byl taki program "nieparzyści " Tam byla kobieta ktora miala 5 dzieci i każde mialo innego ojca. Ona wychowywała je sama . Żal dzieci ze majja taka glupia matkę .

Gość gość
ja rozumiem ze w zyciu moze nie wyjsc, ja tez mialam niejednego faceta, ale nie robie sobie z kazdym dziecka! no ludzie!

Gość gość
niektórym pod choinkę przydałaby się paczka prezerwatyw 🖐️

Ale złośliwe kretynizmy piszecie. Jedna o wnukach i genach hazardzisty (bo jej synalek to oczywiście wzór cnót - ja to bym nie chciała takie porypanej teściowej :P ) druga o szmatach, trzecia o patologii... POLSKIE ŚWIĘTE MADONNY Z KAFETERII MÓDLCIE SIĘ ZA NAMI. AAAAMEEEEEN :P

Gość gość
no tez mnie to dziwi, jak ktos sobie robi z kazdym nowym facetem dziecko :(. co innego rozwodka, ktora wychodzi za maz drugia raz, ale ja takich nie poznalam. raczej dzieci sa nieslubne, a facet sie wypina po zajsciu w ciaze.

Gość gość
Stare, zdewociałe zazdrośnice, - po pierwsze - to indywidualna, osobista sprawa kto, z kim i ile dziec****siada, nic wam do tego!! - po drugie - spójrzcie dewoty na siebie i swój szacunek do innych ...w tym przede wszystkim dzieci ! wpierw oceńcie same siebie !! ...no, ale przecież wy to ideały, madonny chodzące i słodkopierdzące .. - po trzecie - jeśli za życiowe osiągnięcie uważacie posiadanie dzieci z jednym facetem...to żal mi was i należy wam współczuć ograniczonego światopoglądu - i po czwarte - po prostu żal wam doopy ściska :)

Gość 0 Terenia 0
17.12.13 gość - Dobra, dobra po prostu napisz z iloma facetami sobie bachorów naklepałaś :classic_cool:

Gość gość
z 60 ... po 10 z każdej twojej ulubionej rasy :)

Gość gość
2 córki z 1-wszym męzem rozwód z powdu nadmiernej agresji ,syn ze związku z 4 letnim stażem,zostawił nas bo....przerosło go ojcostwo. ,teraz mam 2 męza i jestem w ciązy jestem patologią,bo?bo mam wyższe wykształcenie,własną firmę,jestem niezalezna ?bo chcę i mam prawo być szczęśliwa?bo mam odwagę być szczesliwa! moje dzieci sa szcześliwe,najstarsza córka studiuje prawo jestem spełniona i szcześliwa a wy? znerwicowane,zaniedbane 20-parolatki o wygladzie 50 latek,żal mi was wasze tzw priorytety i przekonanie że całe zycie trzeba spędzić z męzem nawet jak bije i pije to jest PTOLOGIA

Gość gość
ja nie łapię Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci a każdy topik jakieś tępe bezdzietne LOCHY okupują co to ma być a i od razu napiszę mam 10 każde z innym nie bawcie się w zgaduj zgadulę :)

Gość gość
Szczerze to bym się wstydziła matki, która z agresywnym mężem, majstruje sobie kolejnego dzieciaka, potem z jakimś gachem i po raz kolejny z desperatem, który przygarnął takie coś z przychówkiem. Nieźle zaczynałaś skoro zaciążyłaś mając dorosłą córkę, a ją, to pewnie sobie na 18stkę zmajstrowałaś? W życiu bym nie zaakceptowała takiej przechodzonej baby. Poza tym sama widzę jak byle tłuki ok.40ki dojeżdżają ze swoich wiosek 2xmiesiąc, bulą i po trzech latach dostają swoje śmieszne ''wyższe'' licencjaty, heh.

Gość gość
gośc Ale jesteś żałosna ...ten 2 mężol tez pewnie cie zostawi bo kto wytrzyma z taka wulgarna baba. 3 dzieci i każde z innym później będzie facet nr 4 i tez z nim zrobisz sobie dziecko itd itd az do menopauzy

Gość gość
Nie rozumiem po co z każdym facetem robić sobie dziecko ?

Gość gość
Bo na ''ciążowym'' jest zabawnie, widać jakie tłumoki się rozmnażają, co się następnie przekłada na to, co się dzieje w tym śmiesznym kraju.

Gość gość
Bo na ''ciążowym'' jest zabawnie, widać jakie tłumoki się rozmnażają, co się następnie przekłada na to, co się dzieje w tym śmiesznym kraju. @ podstawówka JEST ZABAWNIE OOOOO :)