Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Katarzyna

Zapraszam mamy których dzieci mają różnych ojców

Polecane posty

Gość gość
ale może ci się nie podobać tylko raz wystarczy powiedzieć a ty w koło to samo no i kto tu jest głupi rany

Gość gość
NIE KARMIC TROLLA!!!! DZIEWCZYNY UCIEKAJMY STĄD

Gość gość
no bo to wkoło to samo masakra trolica jedna

Gość gość
Tylko slabo wyksztalcona dziw/ka moze miec kilkoro bachorow z kilkoma fiutami. Taka prawda szmatlawce.

Gość gość
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trolku :)

Gość gość
Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Osoby uprawiające trollowanie nazywane są trollami. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.

Gość gość
O ile trollowanie określane jest obecnie jako zachowanie patologiczne i chuligańskie, to wywodzi się ono z działania podejmowanego w usenecie wobec nowych użytkowników, mającego na celu ich zdyskredytowanie w oczach uczestników konkretnej grupy dyskusyjnej. Tego typu trollowanie w usenecie cenione było przez grupy, a ofiarom, wobec których było ono zastosowane, czasami wysyłano akronim YHBT (you have been trolled), co oznacza powiadomienie osoby, że dała się podpuścić. Z czasem tego typu zachowania przestały być akceptowane, a osoby nadmiernie stosujące tego typu działania zaczęto piętnować, zarówno poprzez określanie ich mianem trolli, zakłócających merytoryczny przebieg dyskusji, jak i ostrzegając przed nimi innych, szczególnie nowych użytkowników, poprzez polecanie im niepodejmowania dyskusji z trollami.

Gość gość
OK Więcej informacji Wyniki wyszukiwania Trollowanie – Wikipedia, wolna encyklopedia pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie‎ Przejdź do sekcji Charakterystyka zachowania internetowego trolla - [edytuj | edytuj kod]. Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na ... ‎Etymologia - ‎Geneza zjawiska - ‎Charakterystyka zachowania ...

Gość gość
tyle dzieci i kazde od innego gacha to porazka

Gość gość
tyle dzieci i kazde od innego gacha to porazka 3 hihi mamy typowy TROL :)

Gość gość
jak te biedne dzieci muszą się czuć wiedząc że każdy może się spuścić w ich matkę i zostawić jak śmiecia? jak taką szanować? zwłaszcza co syn musi czuć do takiej kobiety?

Gość gość
Tylko slabo wyksztalcona dziw/ka moze miec kilkoro bachorow z kilkoma fiutami. Taka prawda szmatlawce. xx mam przyrodnia siostre, zarowno my obie, nasza mama i nasi ojcowie maja wyzsze wyksztalcenie.

Gość gość
biedny TROLKU nie ma amamam buuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
kobiety wg was to puszczalskie ,k***y a faceci co mają dzieci z różnych związków to jak nazywa się .

Gość gość
faceci z dziećmi z różnych związków to nic nie warte dziecioroby i ja zawsze takimi gardziłam! zrobił bachora jednej, zrobił drugiej, trzeciej z żadną nie jest to co to za odpowiedzialność? napluć na takiego!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość jak te biedne dzieci muszą się czuć wiedząc że każdy może się spuścić w ich matkę i zostawić jak śmiecia? jak taką szanować? zwłaszcza co syn musi czuć do takiej kobiety? ______ O masakraaaa. Watpie żeby jakiegolwiek dziecko myślalo o spuszczaniu sie ://// Grrr .... Skad takie pomysły.

Gość gość
Ja p*************** Ludzie ogarnijcie sie.Wchodzicie tu tylko po to zeby sie obrazać??? Kobieta moze i ma 3 troje dzieci z 3 ojcami ale moze w całym swoim zyciu spała z góra 4 i nazywacie ja d****** A ile tu kobiet co pisały ze spały z 40 facetami? To Was nie obrzydza??? Skad macie takie ograniczone umysły???? Brzydzicie sie przyrodnim rodzenstwem?? Brawooo jestescie mega ogranieczeni. Mówicie ze tylko biologiczni rodzice sa fajni bo inaczej to patologia?? A co powiecie dzieciom adoptowanym??? Jak pozornie obcy ludzie daja im dom i szczescie??? Patologia?? Wasze mózgi sa tak ograniczone ze szok. Ja sama mam troje przyrodniego rodzenstwa z poprzedniego małżenstwa mojego ojca. Uwielbiam ich,spotykamy sie na swieta , zyjemy jak rodzina. Jak mozecie mówic ze sie brzydzicie??? Nie macie za gorsz szacunku do drugiego człowieka. Ja sie nigdy nie wstydziłam ze mam przyrodnie rodzenstwo i nigdy mi to nie przeszkadzało wrecz przeciwnie miałam z kim spedzac czas. Ludzie z ogranoczonymy mózgami zajmijcie sie własnym życiem a nie psuciem tematów!!! Wszystkim innym kobietom co znaja troche życia przybijam piątke :) Trzymajmy sie razem kobitki !

Gość gość
Jedna tu dobrze napisała, żebyście uciekały z tego tematu, bo gorszej lipy już sobie nie zrobicie Wstyd i hańba, to nie jest normalne , jak poczytałam Wasze wypociny to bronicie się jak lwy, ale po co jak i tak każda inteligentna osoba, która na odpowiedz, że macie 3 dzieci i każde z innym, ucieknie gdzie pieprz rośnie, ja unikam takich rodzin, kobiet, dzieci i oddaje moje do przedszkola prywatnego, żeby przypadkiem moje dzieci, które mają jednego ojca nie chowały się przypadkiem z takimi jak Wasze. Takie dzieci są chore emocjonalnie, wyżywają się, szkoda tych dzieciaków, że im matki taki los zgotowały, tu ktoś ładnie napisał o tym co taki syn pomyśli o matce, z góry nie będzie jej szanował, dzieci dorosną i zrozumiecie jaki to wstyd. Ciasnota umysłowa!!!!!!!!!!!

Gość gość
Hahahaha, niezle w szkole nauczycieli obrabiaja du/pe takiej szmacie i traktuje te bachory gorzej. Trojka dzieci i kazde ma innego ojca wpisanego. To NIE jest normalne. Rozumiem, ze komus zwiazek nie wypalil, ma dziecko, wiaze sie ponownie i ma dzieci z nastepnym partnerem. Ale sa razem, zbudowali rodzine. A matka szmatka, majace trojke bekartow, kazde z innym? :D Hahahahaah, no to tylko kur/wa i tyle.

Gość gość
ty piszesz sama ze sobą popierasz się :) rany jaki dziwny TROL ja to czytam bo pracę o trolingu piszę ech szkoda że już nikt tego nie czyta

Gość gość
Już samo to jak nazywacie niewinne dzieci świadczy o was, waszym wychowaniu i stosunku do świata, braku szacunku do innych ludzi , nawet dzieci. Dziecko to dziecko a nie żaden bękart. Lepiej miec innych ojców niż być takim zerem emocjonalnym jak wy.

Gość gość
a i tak z ciekawości czemu cały czas piszesz to samo ? miałaś może niedotlenienie jak się urodziłaś i stąd zachwiania motoryczne ? bo ty widzisz że piszesz to samo i nikt się z tym nie liczy hmm może DDA trudne dzieciństwo ?

Gość gość
ja rozumiem jak się ma dwoje dzieci i każde od innego ale męża czy chociaż stałego, długoletniego związku ale te co mają kilka bękartów i każde od innego gacha to zwykła patologia, każde dziecko inne nazwisko, no porażka po prostu

Gość gość
nie ona ma jakieś zaburzenia emocjonalne to jedna osoba mocno podkreśla wulgaryzmy niestety pewnie wychowywała się w domu z dysfunkcją :(

Gość gość
może często ją od bękartów wyzywali :( należy jej współczuć i ma większość cech TROLA internetowego chce wywołać kłutnie a nie może dlatego w koło piszę to samo bo jest zła kiedy celu nie osiąga JEDYNY SPOSÓB NIE KARMIĆ TROLA :(

Gość gość
A ty co? Kur/wa wyr/uchana przez kilku i kopnieta w tlusty zadek? Ile masz bachorow splodzonych przez kilku spuszczajacych sie w ciebie fiutow? Z ktorym tatusiem bylo ci najlepiej? Biedna dziw/ka nie szanowana przez nikogo tylko wysmiewana wszedzie.

Gość gość
kolejny etap zdenerwowała się jest jak pisałam zostawcię ją i tak los już ją skrzywdził trzymaj się jakoś biedna dziewczyno polecam psychoterapię to się leczy :)

Gość gość
dla mnie takie mieszane rodziny nie są normalne. normalna rodzina to taka gdzie jest biologiczny ojciec i biologiczna matka a nie każde od kogoś innego. nie róbmy z rodziny sierocińca gdzie każde dziecko ma innego rodzica ale przy tym rodzicu nie jest.

Gość gość
Ja akurat mam jednego synka ale nie moge przewidziec jak mi sie zycie poukłada. Tylko naiwne liczą na love story do konca życia. Biedna skrzywdzona dziewczynka ;D

Gość gość
gość A ty co? Kur/wa wyr/uchana przez kilku i kopnieta w tlusty zadek? Ile masz bachorow splodzonych przez kilku spuszczajacych sie w ciebie fiutow? Z ktorym tatusiem bylo ci najlepiej? Biedna dziw/ka nie szanowana przez nikogo tylko wysmiewana wszedzie. _______ Co za patologiczne zachowanie. Skad sie wziełaś biedna istoto ?;D