Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Katarzyna

Zapraszam mamy których dzieci mają różnych ojców

Polecane posty

Gość też taka mama
Do gość z 20.24- rozumiem sytuację, kiedy wiadomo od razu ze kobieta ma sama wychowywać dziecko, zwłaszcza ze jest to dziecko któreś z kolei, ale ja np nie myślałam o aborcji, bo za razem byłam w związku. Jakbym wiedziała ze się przewroce , to bym usiadła:-) a podjęcie decyzji o aborcji nie jest łatwe, nawet dla osób inteligentnych:-)

Gość gość
20:30:51 - ale wiele kobiet już w ciąży wie że facet z nimi nie będzie a mimo to rodzą te bękarty, nie wiem po co? takie ciąże się powinno usuwać. dla mnie to nie byłaby trudna decyzja, po prostu od razu wiedziałabym że muszę wziąć tabletki wczesnoporonne i tyle. ja bym sobie tak życia nie zmarnowała jak niektóre. usunęłabym a później może znalazłabym odpowiedniego faceta z którym założyłabym normalną rodzinę, a nie mieszaną, gdzie każdy jest z innej parafii. poza tym to trochę poniżające być samą jeszcze w okresie ciąży, ja bym sobie na to nie pozwoliła, swoją wartość znam, a ciąża nie jest dla mnie jakąś świętością.

Gość gość
no jesteś 0 nie łatwo znać wartość :)

Gość Milka_187
Do: Tez taka mama - Jasne , ze wolalysmy byc traktowane tak samo, ale niestety wola dziecka nic nie zmieni . Bardzo sie ciesze, ze Twoje dzieci sa traktowane po rowno :) ja jako dziecko nie moglam patrzec, kiedy moja siostra nie dostawala nic oprocz przykrego uczucia odrzucenia, ale na szczescie bylam nauczona,ze trzeba sie dzielic wiec wszystkie prezenty dzielilam na pol ze starsza siostra, od zawsze trzymalysmy i trzymamy sie razem pomimo wielu dzielacych nas kilometrow, znamy wszystkie swoje sekrety i zawsze mozemy na siebie liczyc, to jest najwazniejsze i w sumie mysle, ze cala ta sytuacja z dziecinstwa jednak nas zblizyla i moze sprawila ze stalysmy sie mocniejsze i bardziej zzyte ze soba ?

Gość gość
polaczki a co was to obchodzi kto z kim spi i z kim ma dzieci? prawie 30 % dzieci tzw małżenskich pochodzi ze zdrady ;) tylko kto sie tu do tego przyzna? ja też mam dzieci z różnych zwiazków i nikt nie płaci mi alimentów bo nie moim celem jest żebranie ,sama umiem utrzymać rodzinę ,tatusiowie do domu nie przychodzą tylko zabieraja dzieci do siebie i jakos sąsiedzi na mnie nie plują te co tak najgłośniej tu ryczą zyją w zakąłmanym świecie,jesteście pewne,ze wasi świetoszkowaci męzusiowe nie mają dzieci " na boku" niektóre mocno by się zdziwiły

Gość gość
Tak jasne wmawiajcie sobie ze innym ze posiadanie kilku dzieci i każde z innym facetem jest normalne . Nie jest i nie będzie . Chciałybyście żeby wasze córki miały każde dziecko z kimś innym ?

Gość też taka mama
Milka 187, cieszę się ze jest taka wieź między Wami, nie każda kobieta ma taki dobry kontakt z siostra:-) pozdrawiam serdecznie:*

Gość gość
Jak mozna miec trojke dzieci z trzema roznymi facetami? :O To az niesmaczne jest, nawet dla dzieci. Co taki nastolatek mysli o matce, ktora z trzema fiutami sypiala, kazdemu dala sie zaplodnic i kazdy ja olal. Jak szanowac takie szmac/isko :O Ok, rozumiem, z pierwszym facetem nie wyszlo. Bywa. Ze zwiazku jest dziecko, baba wiaze sie z kims innym. Na litosc, powinna miec juz wiecej rozumu i zanim zajdzie w nastepna ciaze to dokladnie sprawdzic faceta. Ale nie, pyk, zaraz dzidzius. I znowu niewypal. Potem nastepny facet i ten sam schemat. Jak nazwac taka babe? Glupia kur/wa jedynie. To jest po prostu prawda¬

Gość też taka mama
Boże, kto napisał ze to normalne? Ale bez przesady, ze matki, którym często nie z ich winy tak się ułożyło życie, nazywane są kur/wami.. ku/rwy w ciążę nie zajdą.. o zabezpieczeniu wiedzą wszystko.

Gość gość
to chyba szokuje jeszcze jedynie w zacofanej Polsce zostac z męzem pijakiem nawet jak bije,klepac biede,pozwalac sie ponizac bo kosciol nie akceptuje rozwodow tak lepiej?zamaist odejsc i byc szczesliwa z innym? no nei! skanadl!patologia! puste myślenie a jedna też tu napisał,że dzieci to ma tylko z męzem choc partnerów miała kilku to ty jestes lepsza? bo te dzieci z innym usunęłas? kryteria moralnosci ustalone wg jakich norm? jakie ma zanzcenie dla kochajacej matki kto jest ojcem dziecka? kocha sie tak samo

Gość gość
do goscia z 21.30 jco pomysli nastolatek ,ze matka z 3 fiutami spała??? o rany..ja spałam chyba z 40 fiutami a dzieci mam z dwoma róznymi facetami nie dlatego,ze dałam sie zapłodnić ,ale chciałam miec dzieci! nie sa mi potzrebne ani alimenty ani nazwiska,nic.potrafisz to zroumiec?raczej nie,bo ty pewnie z alimentów i mopsu żyjesz i wyznajesz zasade ze z faceta trzeba doic ile wlezie ale sa na swiecie kobiety samodzielne,niezalezne i faceta traktuja jedynei jak dawce spermy ic o ?to tez szokuje?

Gość 0 Terenia 0
18.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "ja też mam dzieci z różnych zwiazków i nikt nie płaci mi alimentów" Taka kobieta to skarb dla mężczyzny :D P****** sobie bez zobowiązań a do tego w razie wpadki nie musi dawać kasy na bękarty :D Frajerek nie brakuje jak widzę :D

Gość gość
" o rany..ja spałam chyba z 40 fiutami a dzieci mam z dwoma róznymi facetami nie dlatego,ze dałam sie zapłodnić ,ale chciałam miec dzieci! nie sa mi potzrebne ani alimenty ani nazwiska,nic.potrafisz to zroumiec?" I ty jesteś z tego dumna ? Przez twoje c*****e wybory w życiu dzieci nie mają NORMALNEJ rodziny . Trzeba było sobie isc do banku spermy .

Gość gość
ale sa na swiecie kobiety samodzielne,niezalezne i faceta traktuja jedynei jak dawce spermy ic o ?to tez szokuje? :D Szokuje? Lasia, nie pochlebiaj sobie. Jestes pusta scierka, jezeli facet jest dla ciebie dawca spermy. A wiesz mlocie dlaczego? Ano, dlatego kretynko, ze dziecko potrzebuje matki i ojca a nie kur/wy i dawcy spermy. Potrzebuje rodzicow, zapewniajacych mu i bezpieczenstwo materialne i bezpieczenstwo emocjonalne. Matka, majaca dzieci z roznymi tatusiami tego nie zapewni.Tatusiowie rowniez nie. Nie zapewnia tego rowniez mamuski z dawcami spermy. Jestes debilka i wychowujesz nastepne pokolenie patologii. Patologii czyli chorych ludzi, wrzodow po prostu. Dno!

Gość 0 Terenia 0
18.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "Trzeba było sobie isc do banku spermy ." Jeszcze by wypiła roczny zapas :classic_cool:

Gość gość
dzieci z 3 roznymi gachami?????????:O:O:O

Gość gość
ale zazdrościcie co? czytałam kiedyś na innych topikach,że połowa z was biedulek miała 1 lub góra 3 partnerów w zyciu,dlatego takie złosliwe jesteście i podłe szkoda wam,ze was nie ma kto nawet zapłodnic,co? a tu proszę niejedna aż 3 znalazła ha ha

Gość gość
ja lubię seks i miałam wielu partnerow ale dzieci sobie z kazdym nie robiłam

Gość ja spaam z 54facetami
a dziecko mam z jednym i wiecej nie bede miaa wiec nie wiem co ma iczba facetow do tego:D

Gość gość
Do tej z 23:32 :O Ty w ogole normalna jestes czy z zakladu psychiatrycznego dalas noge? :D

Gość gość
Wszytkom ładnie i pięknie tylko prawda jest taka ze te dzieci złe sie z tym czuja ze każde ma innego tate. Siostra mojej mamy tez samotna matka z 3 dzieci(3 synów ) .Jak kuzyni byli mali to bylo ok ale w wieku natu lat wstydzili sie tego ze każdy z nich ma innego ojca:(

Gość gość
ojejku no normalnie TRUDNE SPRAWY buuuuhaaaaaaaaaaaa tylko kto na to uwagę zwraca :) chyba tylko takie tępe dewoty co siedzą na kafe od rana i ubliżają każdemu

Gość gość
Bardzo bardzo bym chciała nie mieć za sobą rozwodu i przede wszystkim tego,abym mogła swoje 2 córeczki wychowywać w szczęśliwej rodzinie razem z ich ojcem biologicznym. Jednak nie udało się. Jest to moja porażka zyciowa, choć mysle,ze powtarzanie sobie tego nic nie da i niczego dobrego nie wnosi. Pewnie wlasnie to chcecie przeczytać kobiety mające 1 męża i poukładane zycie-niby idealne,wzorcowe,ale co macie pod swoim dachem same wiecie...Nie zawsze sielankę i szczęście ,milosc czy szacunek męża....Same wiecie o czym piszę... W każdym razie wracając do mojego zycia- mam 2 męża, dziecko w drodze. Moje córeczki z 1szego malzenstwa akceptują ojczyma, On Je tez. Moglibysmy tworzyć idealny związek,ale się nie da,mimo ze po raz drugi zalozylismy rodziny. Ideały nie istnieją, tym bardziej jeżeli chodzi o prozę życia....Nie wyobrażam sobie być samej do końca zycia,bo zle wybrałam ojca dziewczynkom. Mysle, ze to co mamy teraz w domu jest o niebo lepsze niż wczesniejsza samotność. wiadomo, ze w zyciu podlegamy ciągłej ocenie-a kobieta kobiecie wilkiem,wiec mimo ze sama nie ma idealnej rodziny wytyka błędy innych nie chcąc zobaczyć w tym niczego pozytywnego. Trudno.W każdym razie wesołych świąt wszystkim dobrym ludziom:)

Gość gość
Jak pana wpadła w wieku 17 lat a potem otrzeźwiała i znalazła sobie drugiego tym razem porządnego faceta to nie patologia przecież.. Ale jak co rok to prorok z innym -to już nie jest normalne. Problemy psychiczne często rodzą sie w takich pokręconych związkach .Andreas Brevick dorastał w czymś takim -efekty znamy. Jego rodzina była "nowoczesna" .

Gość buźka555555555555
Kate Winslet-dopiero co urodziła trzecie dziecko ,każde ma z innym facetem;Heidi Klum-czworo dzieci z trzema różnymi facetami i teraz podobno znowu w ciąży z czwartym gościem;Halle Berry -dwoje dzieci z dwoma facetami...i jeszcze pewnie całe mnóstwo takiej "patologii"... rzucajcie teraz kamieniami

Gość gość
Jak jak dziękuję bogu, że u mnie rodzice dobrze się dobrali, że są wykształceni i rozumni, jak można kochać rodzeństwo z innej matki lub innego ojca? To obrzydliwe, ja gdybym miała mieć dzieci(nie mam) to wolałabym mieć 1 lub 2 z jednym i potem żyć z facetem, ale bez dzieci, a Wy głupie p i z d y myślicie, że jak zrobicie sobie wspólnego bachora to zatrzymacie obecnego partnera i będziecie prawdziwą rodziną, ja bym takiej matki nie chciała, ani nie chciałabym aby np mój syn miał żonę, której matka ma 3 dzieci i każde z innym, od razu widać, że patologia. Dziec***owinny mieć jednego wspólnego ojca, a nie każde z innego fiuta, jako facet w życiu bym nie związała się z babą z bachorem, jest tyle wolnych kobiet bez dzieci, nie zniosłabym jako mężczyzna obcego dziecka w domu, każdy facet powinien mieć swój honor, tylko nieudacznicy i bezmózgowcy biorą sobie takie "coś" czego nawet się kobietą nie da nazwać, 3 dzieci i każde z innym to głęboka patologia, a jak już mam oceniać kobiety, które mają 4 i 5 to już fakt wychowania 5 dzieci zasługuje na miano patolki, najczęściej w tv takie matki ukazywane są jako zaniedbane k******** ska , bez zębów i na usługach mops, jakby mój brat się z taką babą zadał z obcym bachorem to bym sama wygnała, jakby spotykał się z dziewczyną co ma matkę z 3 dzieci i każde z innym też bym wygnała, to świadczy tylko o ich ograniczonym umyśle.

Gość gość
weź idź już z tymi morałami suko szczekać na chodnik

Gość buźka555555555555
"... to świadczy tylko o ich ograniczonym umyśle." o twoim ograniczonym umyśle to świadczy właśnie twoja wypowiedź! mama cię nie nauczyła tolerancji i szacunku dla drugiego człowieka! dla ścisłości-mam dwoje dzieci z jednym mężczyzną,tak na wszelki wypadek piszę żebyś darowała sobie swoje prymitywne komentarze

Gość gość
Jak bardzo nieszczęsliwa musi być osoba, która pisze cos takiego jak z 11:14. Dziewczyny z "pełnych, wzorcowych (waszym zdaniem) rodzin" ta osobba to jedna z Was....Tak?Tu odpowiedz się nasuwa sama :czy regułą jest ze dzieci wychowane z ojcem i matka biologicznymi sa normalne i szczęśliwe w zyciu dorosłym....Pytanie retoryczne i odppwiedz oczywista

Gość gość
dziewczyno z 11 :14 przeczytaj co napisałaś popacz na wulgarny sposób tej wypowiedzi z boku i oceń siebie bo ja uważam że taki język i słowa to wiadomo z jakiego domu się wynosi i kim ty jesteś PATOLOGIĄ ale proszę nie mierz wszystkich swoją miarą :)