Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam te posty i często rzuca się w oczy irytująca Morrigna

Polecane posty

Gość gość
popatrzcie popatrzcie, to wy wszystko czytacie, goście. jednak siedzicie całymi dniami w sieci, tyle, że anonimowo. hoho, to Ci rozrywkowe lachony. hipokryzja wam się z uszu wylewa zakłamane c**ki :)

Gość gość
Morrigna ty masz już paranoję ! Skąd wiesz ile naprawdę tematów o gorączce było? Ktoś pisał że dwa a ty trzy naliczyłaś i jeszcze zarzucałaś dziewczynie że zakłada po raz trzeci a dwa, teraz też już odpowiadasz tak jakby tu tamte duchy tematów o gorączce cię nawiedzały :D. Może ty masz coś z psychiką?

Od jakiegoś czasu przeglądam kafe (ten skrót dopuszczam;)), bo mam więcej czasu od kiedy dziecko ma jakiś schemat dnia. To i ja mam. A i zalogowałam się właśnie po to, żeby ktoś mnie czytał, ch*j czy podoba się czy nie. Gość zawsze będzie gościem, choćby nie wiem jak mądrze pisał to gubi się w tym pomarańczowym motłochu.

Piszę Ci wyraźnie litera po literce, że żadnej mojej koleżanki nie ma obecnie w domu. Umaluj się? Ja się na maluję, nie mam takiej potrzeby, żeby się tapetować. Kąpiel? Brałam prysznic, gdy wstałam. Książka? Właśnie wczoraj skończyłam czytać ostatnią z wypożyczalni, jutro będę musiała się tam przejść. Obiad? Zupa pieczarkowa dochodzi na ogniu. Spacer? Pójdziemy dziś całą rodziną.

Gość gość
ale ja to wszystko mam zrobione :) ja juz dzisiaj bylam na kawce, w sklepie, ugotowałam, dziecko drzemie, ide zaraz na drugą turę spacerowania. sama mam pełny makijaż, a za parę godzin zacznę ubierać choinkę. wszystko to kwestia ułożenia i planu :)

Gość gość
Zarówno morrigna czy jak jej tam i ta cała Led to ta sama osoba . Dziwne że od razu weszła tu Led po założeniu tematu a potem trzeba było szybko przelogować na Morrigna :D

Gość gość
Morrigna ale z tym malowaniem i kąpielą to było do LedZeppelin :D.... Wpadka kochana :D !

Gość gość
Mamo Kazika, za niedługo będzie i Twój temat :D"nie wkurza was MamaKazika? ciekawe z czego żyje, skoro jest na kafe"

Gość gość
Led tak jasne wszystko zrobionene:) Piszesz posty srednio co dwie min babo.

Gość gość
tak, ja jestem Mor, dns, zawsze gotowy na atak jądrowy, a czasem piszę jeszcze jako gość. mam wyimaginowane dziecko, jestem zapuszczoną studentką i oglądam przyjaciół w kółko na ComedyCentral w piżamie, na nogach plotę warkoczyki. z tego obrzarstwa mam permanentną biegunkę, ale na szczęście mam smartphona i mogę smarować z kibelka, uf! :)

Gość gość
gościu jesteś posrany i przestań bo nas biorą pod jedno a zalogować się aż strach bo zaraz będzie topik o mnie :(

Gość gość
Nie klamie,wpadam tu bardzo czesto worawdzie na chwile. Morrigna rzucila mi sie raptem wczoraj w oczy,na pewno mnie nie irytuje. Dzis zauwazylam ja kilka razy,ale zeby mnie to wkurzalo? Wkurza mnie wiecej gosci niz zalogowanych osob. Swoja droga mi nie chce sie logowac. I dziwi mnie,ze macie podejscie,ze zeby tu pisac to cale zycie musi sie toczyc orzed monitorem. Pisalam tu nie raz ze srodka lasu bedac z dzieckiem na spacerze albo o 3 w nocy jak jeszcze karmilam piersia noworodka a on dlugo ssal w nocy. Przed komputerem to nie siedzialam tyle czasu,juz nie pamietam kiedy.

Gość gość
ż, gafa :) i co z tego, że co dwie minuty? a nie mogę w kuchni 20m ode mnie w tym czasie przygotowywać obiadu? udaje mi się jak widzisz :)

Gość gość
Morrigna odpisała na post do Led czyli jako ta sama osoba tylko jej się zapomniało przelogować :D.

Gość gość
o, ta pani też pisała w nocy i w dzień? na pewno nie ma życia. ja jak pisałam z karmienia nocnego, to założono temat, że kłamie bo w nocy mamy śpią :) zazdroszcze tym, których noworodki sypiały po 12 godzin, ale mój niemowlak nadal je nocą :)

Gość gość
I jedna i druga siedzą tu non stop czyli komp non stop włączony na kafe a odchodzą tylko jak dziecko zapłacze albo zacznie gównem śmierdzieć i leniwie po to by sobie kawę zrobić a potem tuż przed przyjsciem męża z pracy odgrzewają stare żarcie w wczoraj :D. Porobione, dzień wypełniony.

Hahahaha Led teraz wymyśliły, że Ty i ja to jedna osoba. Nie zauważyłam, żeby coś mi się zapomniało przelogować. Na post odpisałam bo wydawało mi się, że jest do mnie. Nie wiem myślcie co chcecie mi to zwisa :D

Gość gość
do autora tematu załóż post o mnie :)

Gość gość
nasze cebulakowe PiSdowskie spoleczenstwo wszedzie widzi spisek, wam mgła smolenska sztuczna i sztuczny snieg mózgi zaniczyscily. Putin zjadł niedobitków, a na kafeterii każdy kłamie i kradnie. ja rozumiem, że ludzi mierzy się swoją miarą, ale trochę odejmijcie od siebie, Grzesie - kłamczuszki :) czy Tuwima też nie znacie?

Taa, temat o mnie. To już wyjaśniam: nie mam jeszcze makijażu, ale umyłam się, ogarnęłam mieszkanie (nie mam domu) po śniadaniu, bawiliśmy się z Młodym, aż padł i śpi. Na spacerze jeszcze nie byliśmy, ale my wychodzimy zazwyczaj później, własnie koło 14-16. Wtedy jestem już ogarnięta na tip top. My wszyscy późno zasypiamy i dziecko też długo śpi rano. Takie to wszystko może przesunięte, ale każdy ma tyle samo czasu i racja - kwestia organizacji. Aha, nie zawsze maluję się. Właściwie mam fazę, że makijaż brudzi mą twarz, zanieczyszcza, więc lubię być tylko "na kremie";) Na rundy po osiedlu wystarczy;)

Gość gość
Morrigna i zaraz po niej Led :) Nierozłączki ;)

Gość gość
napiszę po raz kolejny - czy według was super rozwinięte mamy w 21 wieku, tylko z komputera można używać internetu?! nie piję kawy :) a dziecko robi kupę raz na dwa dni, to ukróca jego mękę i leży zapłakane w kupie tylko raz na dwie doby :)

Gość gość
Morringa :) Tak , tak a świstak....... Indyk też myślał :). A że ci zwisa to nie wątpię :)

Gość gość
nie moge w to uwierzyc,to pisza dorosle kobiety?matki?jak mozna siedziec caly dzien na kafeterii i pisac takie bzdrury!do czego wam to sie przydajeßco z tego macie?orgazmy dostajecie bo post napiszecie? Jakie wy musicie miec zorane zycie!

Gość gość
Led Zeppelin a czy ty też tak jak Morrigna uważasz że kawa jest niezdrowa skoro nie pijsze jej tak jak Morrigna? :D. No za dużo macie ze sobą wspólnego jak na ten krótki czas :)

hahhaa ale tu jest śmiesznie :D czego te gościówy nie powymyślają :D czasy fajnych podszyw dawno minęły, ale za to jest teraz pełno gości i żal im d**ę ściska, ale do cholery- nie wiadomo why?

Gość gość
no ja dzisiaj śmigałam po resztę baniek na choinkę, która już jedzie i postanowiłam wstać wcześniej, i zmienić troche tryb, bo E. zasnął wczoraj o 1.10... mam dzisiaj werwę i jak nigdy do 13 załatwiłam wszystko, co powinna młoda mama mieć zalatwione :)

Gość gość
ta matki nie oceniaj autorka tematu jest jedna DESPERATKA piepszona