Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strata ciąży to nie koniec świata

Polecane posty

Gość gość
A tu się chyba jakieś zazdrośnice wypowiadają :D Które same wpadły i musiały lulać bękarty :D Normalna, zaradna i inteligentna kobieta wie że niechcianą ciążę się usuwa a nie zgrywa się męczennicę :D

Gość gość
JAK CIEBIE WYŁAPAĆ TROLICO

Gość gość
ciąża to najgorszy okres dla kobiety

Gość gość
no sorry ale w ciążę można zajść w każdej chwili, a żywej osoby nikt nie zastąpi

Gość gość3
przeczytałam tylko pierwsze posty ale stwierdzilam ze dołącze. Sama jestem w ciąży 13 tydz i przed ciążą byłam identycznego zdania jak autorka. Teraz to sie powoli zmienia tzn nie żebym ja sie bardzo zmieniła ale jestem w stanie zrozumieć inne kobiety. Przy czym nakręcanie się i liczenie że 3 dni po terminie miesiączki to 4 tydz ciąży to dla mnie paranoja i tego zdania nigdy nie zmienie.. jak juz ktoś napisał 1 trymestr to jedna wielka niewiadoma i według mnie kobiety które nakręcają się przed 6-8 tyg to są troche zdesperowane wariatki. Rozumiem że ktoś może pragnąć dziecka, ale świadomym niebezpieczenstwa tez trzeba być więc po co się nakręcać przed czasem. Im później tym ból po stracie wiekszy i tym bardziej według mnie uzasadniony bo już sie praktycznie czuje te dziecko pod piersią.. Byłam już na usg to niesamowite przezycie ale szczerze to chyba bardziej przezywałam jak oglądałam filmy i zdjecia mojego pieska przed kupnem jak mial 4 tyg i jeszcze miesiac mial byc w hodowli. Może porównanie wydać się straszne ale tak było...

Gość gość
ja zawsze wolałam zwierzęta od bachorów

Gość gość
Ty głupio idiotko!!!! Jakie ty masz rozumowanie ja p*****le. Ja w ciąży nigdy jeszcze nie byłam bo jeszcze mam czas ale wiem jak to jest kiedy ktoś poroni bo stało się to najbliższej mi osobie a razem z nią czułam ogromną stratę mimo że to były początki ciąży. Cios niewyobrazalny. Tymbardziej że uswiadamiasz sobie że pojawi się nowy potomek a za jakiś czas dowiadujesz się o takim czymś. Nie wiesz co to pewnie wspolczucie to tyle z mojej strony .

Gość gość
Dziś mi powiedzieli ,że serce 9 tyg. maluszka nie bije. Strata i pustka, bo już sobie wyobrażałam nasze życie z dzieckiem

Gość gość
zmajstrujecie se nowe

Gość gość
Strata ciąży to nie koniec świata

Gość gość
ja wolę dobrze zarabiać niż rodzić bachory i być na utrzymaniu męża

Gość gość
rób co chcesz zarabiaj nie bądź na utrzymaniu ;;;;;;;;;;;;;;;i co tam chcesz Ale jednego nie możesz mi zabronić płakać po moim bachorze więc nara i wara !

Gość gość
nie dość że nie będzie się miało dziecka to jeszcze człowiek namęczy się podczas ciąży i straci ładne cialo

Gość gość
którego ty s/u/c/z/k/o nie musisz oglądać :) to co sutami trzepiesz

Gość gość
trolico czy ty masz jeszcze jakieś inne życie czy twoje ip na kafeterii się kończy

Gość gość
Strata ciazy dla kobiety ,ktora sie o nia stara i jej pragnie moze byc ciezkim przezyciem. Kazda przezywa to na swoj sposob i choc mozesz tego nie rozumiec nie jest to powodem do takich wypowiedzi. Pomysl,ze mozesz tym kogos urazic bo jednak jest na topiku wiele kobiet po poronieniu.

Gość gość
Ona sama jest zapewne bezpłodna i teraz mści się na innych.

Gość gość
co za żenująca wypowiedz