Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamidije

chujniemy od juz i nie czekamy Nowego Roku

Polecane posty

Gość hamidije

hej, dojrzalam do pewnej decyzjiw moim zyciu, mam nadzieje ze w koncu ostatecznie po tylu probach wzlotach i upadkach... 67kg /170 czas to zmienic nie czekam do nowego roku i nowych postanowien bo co roku jest ta sama historia... zaczynam od teraz, przedwczoraj zrovbilam pierwszy raz skalpel z wka 20 minut ale przynajmniej , dzis zaraz zamierzam wznow sprobowac.. i przede wszystkim zmiana nawyków pracuje zmiane popolidniowa, wiec od 17 ciezko mi zorganizowac posilki, ale coz postaram sie... zapraszam dzieczyny!! swiat sie nie boje bo podjelismy decyzje ze nie pieczemy ciast tylko symbolicznie piernika a pozatym owoce owoce :)

Gość gość
troche w tytule nie tak hihi :D

Gość goscseseseseseseseseses
a co w tytule?

Gość gość
ch*jniemy :D

Gość AśkaJJ
Ja raczej stawiam na warzywa, owoce tylko niektóre będę jadać. Do tego zapisałam się na zajęcia do klubu fitness i tam razem z przyjaciółką będziemy chodzić trzy razy w tygodniu. Mam nadzieję, że będzie ok i jeszcze w tym roku schudnę te 8 kilo. A jeśli mi się to nie uda, to spróbuję się wesprzeć kapsułkami odchudzającymi. Mam na oku te - http://wsad.it/gosc/slimette i chyba je jednak kupię. Opinie mają dobre, więc warto.

Gość Olcia Dubicka
Postanowienie super :) Widzę motywacja jest i plan też a to najważniejsze :) Ja już schudłam więc pozwolę sobie na więcej w święta :) Mnie tego nauczyła pani u której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój

Gość hamidije
o kurcze przepraszam za ;literowke ale nie w tym rzecz prawda... o tak motywacja aby tylko na neij sie nei zakonczylo:( tego sie boje...