Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majac gosci w 1dzien swiat kiedy robicie salatki

Polecane posty

Gość gość

I gotujecie rozne potrawy?

Gość gość
Do poludnia w wigilie

Gość gość
w wigilie

Gość gość
Jak się sałatka przez dzień w lodówce przegryzie to nawet lepiej. :)

Gość gość
u mnie w pierwszy dzień świąt nawet obiadu nie robię, więc o gościach nie ma mowy w porze obiadowej :) Albo nie wychodzimy z pidżam cały dzień ;P albo ktoś wpada na kawę późnym popołudniem :)

Gość gość
zależy jaka sałatka, sa takie np. z brokułami, które na świeżo robie ale sa takie które muszą się "przegryźć to wcześniej. No i często np. kroję składniki poszczególne, które się nie psuja tak szybko i potem tylko mieszam i dodaje te szybkopsujące :D

Gość gość
Ja będę miała gości w pierwszy dzień ale po obiedzie więc szykuję tylko kolację. Sałatki i mięso będę przygotowywać w wigilię.

Gość gość
Czy mam gości czy nie: w Wigilię. No a kiedy?! W rodzinnym domu mama robiła wieeeelką michę sałatki jarzynowej i jadło się ją jeszcze po świętach; zresztą nigdy nie robię sałatki na jeden dzień, faktycznie lepiej jak sałatka trochę stoi. W święta nie robię nic, obiadu też nie - wszystcy mamy święto. Jemy big, sałatkę, ryby w galarecie i itp.

Gość gość
U nas wszystko tez do wigilii. W pierwszy dzien swiat moja mama tylko ziemniaki obierala. Tesciowa nawet tego nie robi,tylko dzien wczesniej obiera i zostawia na noc w lodowce w wodzie. Dla mnie to juz przegiecie:P ale salatek itp.na pewno w te swieto bym nie robila. Ten dzien to dla mnie totalny odpoczynek.

Gość gość
w Wigilię i te sałatki czasem stoją nawet do 2 dnia świąt a nawet jeszcze dzień dłużej i są pyszne ;)