Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalunia 89

Dwudziestoparolatki zapraszam

Polecane posty

Gość Lalunia 89

Na rozmowy o wszystkim i o niczym :) Zapraszam!

Gość Lalunia 89
O! :) Witaj! Już myślałam, że żadna dwudziestoparolatka się nie znajdzie ;)

Gość gość
Jesteś chętna na sex bez zobowiazań?

Gość gość
Dużo tutaj takich, ale wiadomo teraz przed świętami każdy jest zajęty i na neta wchodzi dopiero wieczorkiem:P Bynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Mam 21 lat;)

Gość Lalunia 89
Ja mam 24 :) Może to i prawda, że teraz przed świętami straszne zamieszanie ;) Ja akurat teraz mam luz, u siebie już uprzątnięte a do rodziców jadę dopiero jutro i tam też będę musiała pomóc :)

Gość gosc199122
Hej :) również się przyłączam :)

Gość ta_z_kapusty
Witam, mam 21 lat i chetnie sie przylacze ;)

Gość gość
gość199122 zapraszamy :) Tylko pytanie czy udało by się nam założyć fajny team taki do rozmów o niczym. Kurczę ja bym chciała, bo juz mam dość moich realnych znajomych.

Gość gość
Wiecie co? Może zaproponuję aby każda z Nas załozyła sobie nicka bo się hieny zaraz zlecą.

Gość gosc199122
Ja mam 22 lata. Dzięki za przyjęcie. Też bym na trochę chciała się oderwać od świata który mnie otacza

Ja akurat szukam miejsca, w którym mogłabym sobie pisać pracując ;) mam fajna prace, ale nie ukrywam, ze dużo sie tu czeka na odpowiedz klienta i jakoś czas trzeba zabić ;)

Gość ZimowaAura
Hej ; d Skoro jesteście chętne do rozmowy, to może pomożecie? Szukam podkładu do cery tłustej/mieszanej, który zastąpi revlon, a będzie w podobnej cenie ; p Macie jakieś typy?

Gość gosc199122
Ja za duzo wolnego czasu nie mam :( ale zawsze chętnie zajrze do Was :) W końcu miejsce gdzie można pogadać z dziewczynami w swoim wieku :)

Na podkładach to ja się nie znam,niestety. Sama poszukuję tego jedynego dla siebie i jeszcze nie znalazłam. To ja gość:)

Ja z podkładow to rimmela używam ale nie pamietam jakiego ;) bo mam bardzo jasna cerę i tylko ten mi kolorem pasuje ;)

Gość ZimowaAura
Rimmela też używałam długoooo, ale jak się przerzuciłam na revlon, to stwierdziłam, że rimmel jest kiepski.. Ja pierdziele, czytałam dzisiaj już z 500 opinii i nadal nie wiem jaki kupić -.-

ja uzywam Rimmel stay matte, jedyny podklad ktory mi pasuje, nie świeci mi sie buzia i doskonale zakrywa ew. pryszcze :) Próbowalam już wiele podkladow, z gornej pólki większość, ale zawsze wracam do rimella

Gość gosc199122
też mam do Was pytanie? może pomożecie. Co kupić mężowi na święta. Dodam że w Wigilie ma również imieniny a i ma 22 lata. Nie mam pomysłu a czasu mało:( Budżet do 100zł Pomóżcie dziewczyny :)

Ja lubię praktyczne prezenty, zawszę kupuję mojemu to, co mu potrzebne albo czego nie ma. Mam niezwykkly problem bo jest straszny gadżeciażem. Napisz co lubi robić

Gość ZimowaAura
Dziękuję za odpowiedzi ; ) Zazwyczaj pomagają w drogerii, ale mam wrażenie, że i tak robią to na odczepnego..Byle coś polecić, zachwalać, żeby klient kupił ; p Z mieszanymi cerami jest katorga.. * Gość199122: kup sexowną bieliznę dla siebie i się w nią ubierz, myślę, że to będzie najlepszy prezent dla męża ; d

Gość Cytryna25
Cześć dziewczyny :) warto popytać o rade w drogerii, bo panie tam pracujące ( w większości) znają to co sprzedają, i mogą polecić coś fajnego nawet mniej znanej firmy.

Niebieska bransoletka miałam tak samo, tylko że w naturze. Masakra. gość199122 Ty masz juz męża?? O kurcze to fajnie:) Wiesz co a ma jekies zainteresowania?Hobby? Ja bym kupiła jakąś elegancką koszulę lub jakiś fajny gustowny i elegancki sweterek:)

Gość gosc199122
ZimowaAura mój mąż byłby zadowolony i to bardzo :) będę się musiała nad tym zastanowić :)

Gość gosc199122
Mój mąż nie lubi ani koszul ani sweterków. z chęcią bym mu kupiła koszulę :) Tak już mam od ponad roku :) Strasznie uwielbia auta. A szczególnie swoje :)

to moze kup mu coś do auta? Mój też ma fioła na punkcie swojego auta, ale ja nie mialabym mu co kupić, bo wszystko co chcial zrobić w nim, kupić do niego jest już zrobione:D

To gratulację! I zazdroszczę!:) Ostatnio wlasnie tu na kaffe jakś dziewczyna szukała prezentu dla chłopaka zwiazanegoo z autem. Ktos jej doradził fajny breloczek z napisem "Kochanie zwolnij, poszalejemy w łózku":) Fajny upominek, ale chyba nie pod chionkę;)