Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalunia 89

Dwudziestoparolatki zapraszam

Polecane posty

Gość gosc199122
Mój tez w aucie ma wszystko co mu było potrzebne :) Chyba kupię mu koszule, nie będzie miał wyjścia i będzie musiał ja założyć chociaż na jakieś szczególne okazję :)

Gość ZimowaAura
Kurde, co Was tak szybko gnało do zalegalizowania związku? ; oo

Ni emusisz mu kopawać klasycznej eleganckiej koszuli. Może byc to taka "elegancka" którą będzie mógł załozyć np. do jeansów:) Moj taka ma i wygląda w niej zabójczo:)

Gość gosc199122
Fasshionn fajny pomysł z tym brelokiem przy następnej jakiejś okazji się nad nim zastanowię :) Dzięki za pomysły dziewczyny :)

Mojemu kupiłam też kiedyś super koszulę Mexxa, dałam 150zł i w niej nie chodzi, ani razu nie założył :( Nie kupuj mu jeśli on nie lubi koszul, jeśli chcesz żeby miał jakąś nową koszulę, weź go do galerii i niech sam wybierze:) Nie jestem za kupowaniem prezentów, których dana osoba nie lubi. Mój tata mi kiedyś kupił na jakąś okazję płytę chopina :/ nie robi się prezentów pod siebie, tylko żeby wywołać radość na twarzy drugiej osoby :)

Gość gosc199122
ZimowaAura nic nas nie gnało :) po prostu z miłości. Miesiąc po ślubie dowiedzieliśmy się że będziemy rodzicami i teraz tworzymy nasza małą rodzinkę :)

Gość ZimowaAura
Gość199122- Przepraszam za bezpośrednie pytanie. Mam po prostu inne priorytety w życiu ; )

Gość gosc199122
Skakaneczka masz rację jeśli mam mu kupić koszule tylko dlatego że mi się podobają to wolę żeby sam coś sobie wybrał z czego na pewno będzie zadowolony :)

gosc199122 to Ty masz też maluszka? Nie no teraz to juz naprawdę Ci zazdroszczę!:) Mi się włączył instynkt macierzyński:P ale na razie nici z malucha.

Mój ojciec lubi muzykę klasyczna, może jak bede w jego wieku to też będę jej słuchać, ale poki co wolę rocka, reggae i on doskonale o tym wiedział :) No cóż, udawałam że się cieszę. Kiedyś kupił mi książkę coś w stylu : jak radzić sobie z trudną miłością( nie podobał mu sie moj były facet)

Gość gosc199122
Nie szkodzi ZimowaAura każdy ma inne priorytety w życiu. Ja wybrałam męża dziecko i powiem Ci że nie żałuje :)

Gość gosc199122
Fasshionn tak mam 7 miesięczną córę :) Najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała :)

widzę, że młode mamy tu są :) Mój też strasznie chce mieć juz dziecko, ale ja mam obawy, jestem straszną hipochondryczką, lekki ból a ja już umieram, dlatego jeszcze nie chcę się decydować.

Gość gosc199122
Fasshionn nie ma się co poddawać i trzeba się starać dalej. My staraliśmy się 3 miesiące przed ślubem i nic. w końcu odpuściliśmy i miesiąc po ślubie okazało się że jestem w ciąży :) przestaliśmy się starać i się udało :)

Gość gosc199122
My odpuściliśmy. I wtedy się udało. Musicie próbować :)

Jakie to dziwne, ze wszystkie jestesmy kobietami, ale nie wszytkie chcemy tego samego - ja np nie chce miec dzieci, ale nie ze teraz , po prostu nigdy.

gość191122 no musimy:) Maleficent rozumiem i szanuję Twoja dezycję. W koncu każda z nas jest inna!:)

Fasshion - lekarze mowia zeby odpuszczac sobie, uwolnij swoj mozg, kochaj sie tak jak normalnie bez mysli o dziecku; uda wam sie.

Co do prezentów to ja nie pomogę bo uważam, że nie ma uniwersalnych prezentów i trzeba znać osobę, której się prezent kupuje. Mnie też trochę zaskoczyło tak wczesne założenie rodziny ale gratuluję! Oby Wam się wiodło ;) Ja mam 24 lata, od 5 lat jestem w związku, od 4 mieszkamy razem... ale ani legalizować się jeszcze nie chcemy (mamy plany ale jeszcze nie teraz po prostu) a dziecka teraz to w ogóle nie chciałabym ;) Z tego względu, że nie mam jeszcze warunków na małego człowieka i jeszcze nie chciałabym brać na siebie tak wielkiej odpowiedzialności ;)

Gość ZimowaAura
Kurcze, ja jestem baaardzo sceptycznie nastawiona do zakładania rodziny. Uważam, że jestem totalną gówniarą, ciężko mi czasem ogarnąć samą siebie, a co dopiero dziecko.. Boję się odpowiedzialności..i tego, że mi tak zostanie na zawsze. Że nigdy nie poczuję chęci budowania czegoś poważnego..

ZimowaAura też tak do niedawna miałam ;) Teraz już wiem, że w ciągu kilku najbliższych lat chcę założyć rodzinę, rozmawiam o tym, z moim ukochanym i dążymy do tego samego ;) Tylko najpierw musimy mieć stabilną sytuację finansową, jakieś oszczędności żeby być samodzielną rodziną i nie potrzebować pomocy ;) To dla nas w tej chwili najważniejsze ;) Niby prace mamy oboje ale teraz jest wszystko takie niepewne ;)

Gość gość
Mnie ratuje dziewczyny tylko "wpadka" o ile można tak to nazwać, ponieważ nie zabezpieczamy sie, tylko stosunek przerywany a wiadomo że to żadne zabezpieczenie:) Jak będzie dziecko to super, jak nie to też :) Jak już pisałam mój bardzo chce miec dziecko, jednak ja mam obawy. Chciałabym pierw zaręczyny, ślub, potem dziecko, podejrzewam że oświadczyny już tuż tuuż, pewnie w wakacje znając jego.

Mnie ratuje dziewczyny tylko "wpadka" o ile można tak to nazwać, ponieważ nie zabezpieczamy sie, tylko stosunek przerywany a wiadomo że to żadne zabezpieczenieusmiech.gif Jak będzie dziecko to super, jak nie to też usmiech.gif Jak już pisałam mój bardzo chce miec dziecko, jednak ja mam obawy. Chciałabym pierw zaręczyny, ślub, potem dziecko, podejrzewam że oświadczyny już tuż tuuż, pewnie w wakacje znając jego.

Maleficent Mam nadzieję że nam się uda. Bo juz zaczynam mieć schizy w głowie że może z nami coś nie tak... Ja wiem że niektóre pary się po kilka lat staraja, ale co ja poradzę jak ja juz bym chciała już!:) Dalismy sobie rok, jeżeli po tym czasie nadal nie zajdę w ciąże to pojdziemy razem na jakieś powazniejsze badania(czyli w czerwcu). No zobaczymy jak to będzie. ZimowaAura to normalne że masz takie odczucia. Chyba kazda z Nas je kiedys miała. Do posiadania rodziny trzeba dojrzec- jak to mówi moja mama:) Z czasem i może Ty do tej decyzji dojrzejesz, czas pokaże. Skakaneczka ja z moim na poczatku tez mielismy stosunek przerywany, a potem to juz poszlismy na całość:) Ja mojemu jak wspominam o zaręczynach to się "denerwuje?":) Z jednej strony chce miec ze mna dziecko a z drugiej taka sytuacja... no ale cóz podobno mężczyzna musi do tego dojrzec, tylko oby nie za długo:P A Twój mężczyzna robił juz jakieś podchody odnośnie pierścionka?:)

Gość Ingrid91
Hej :) można dołączyć? Mam 22 lata, męża i córeczkę 😍 pracuję w sklepie.