Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2014

Czy wasz mąż też już was nie podnieca

Polecane posty

Gość gość2014

Mój maż już mnie nie kręci, a nawet odbieram to jak przymus. Zero przyjemności i brak fantazji z jego strony. Jednym słowem w łóżku nuda. Co na to zaradzić? Przecież nie można być niespełnioną w łóżku z własnym facetem? Czy to już tak zwany koniec i wypalenie?

Gość gość
ile macie lat i jak długo trwa wasze małżeństwo

Gość gość
Mnie tez nie podnieca razem 14 lat . Oblesny tłuscioch.

Gość gość
czemu już cię nie podnieca mąż?a co cię podnieca i czego byś oczekiwała od męża by działał na ciebie?

Gość takasobiebaba
mnie ta nie.19 lat po slubie.

Gość takasobiebaba
zachowuje sie jak prostak.kiedys mi to nie przeszkadzało,ale od kiedy zaczęłam prace w dośc prestiżowym miejscu i sama pne się w górę to zaczyna mnie to w******ć.

Gość takasobiebaba
nie dba o siebie ,nie chodzi do stomatologa.przychodzi z roboty,nażre się,poleży,póżniej serial i znowu jedzenie.bleeeeeeeee.........

Gość gość
trzeba myśleć i za prostaków nie wychodzić:(

Gość takasobiebaba
i nigdzie ze mną nie chce wychodzić.woli poleżeć w domu.juz przstalam cokolwiek proponować.co ja w nim widziałam?

Gość takasobiebaba
teraz juz za pózno.nie będę w wieku 40 lat z doopą latać.mamy dzieci.i trochę do podziału.

Gość gość
to kiedy byłaś biedną myszką to ci nie przeszkadzało a teraz jak kariera udeża w głowę to mąż jest pe?

Gość takasobiebaba
nie,bo nie znałam innego życia.

Gość takasobiebaba
toleruję go ze względu na dzieci,a teraz on mnie po prostu w*****a.

Gość gość
Nie porownujcie faceta jak mial 20 pare a przed 40 stka zmienil sie zbrzydl nie dba o siebie.

Gość takasobiebaba
dokładnie.zakłada jakieś stare portki i chodzi w nich tydzień czaasu.zarośnięty jest.wygląda jak nicholson z ,,lśnienia,,

Gość gość X
sama go tak zapuściłaś a teraz na oczy przejrzałaś :O a wcześniej cię nie w******ł bo sama była obleśna :O

Gość sekret marzeń
A nie możesz go delikatną perswazją ukierunkować na zmianę ?

Gość takasobiebaba
po prostu zobaczyłam że facet może byc ogolony,ładnie pachnieć,ladnie się wysławiać,ciągle się dokształcać etc.

Gość gość
ja go z chęcia wezmę lubię takich, oddasz bez walki czy b.ędziesz zgrywała cierpiętnicę?... żartowałam, ale zastanów się czy jak by nie znalazł sobie kochanki czy nie w*********ś się na maksa, może słaby ale Tw.ój własny :-)) doceń to kobieto!

Gość takasobiebaba
nie da się .on mówi ,że mu dobrze i ja mam problem bo mi to przeszkadza.filozof pieprzony.

Gość gość2014
To prawda faceci z biegiem czasu nie dbaja już o swoje kobiety, robia się obleśni i nie do wytrzymania. Bez entuzjazmu, chamowaty typ którego juz nie znam.

Gość takasobiebaba
ależ sama miałam pomysł,żeby mu kogoś podsunąć.nie lubię bylejakośći.

Gość takasobiebaba
do goćia 20 coś tam,sorry to twój temat,a ja gadam.

Gość sekret marzeń
Może on nie ma motywacji. Kobiety potrafią tak ukierunkować mężczyznę aby i zadbał o siebie i był zadowolony i nakręcał zarówno siebie jak i kobietę. Może Ty po prostu nie chcesz go zmotywować bo idziesz na łatwiznę i zakręcisz się koło takiego wymuskanego, podanego na tacy.

Gość gość
gdy zaczal pracowac za granica i jak przyjedzie raz na pol roku i jeszcze caly czas spi,to sobie takiego poszukalam ze bym nie jadla i nie spala tylko bym sie z nim bzykala tak mi posmakowala jego pala

Gość takasobiebaba
no sorry,ale ja nie będę myślala za starego dziada.ma rozum niech mysli.

Gość sekret marzeń
To raczej nie osiągnięcie konsensusu.

miałam kiedyś podobny przypadek, ale wtedy jeszcze nie miałam męza. Tez poszłam do pracy, poznałam inny świat, innych ludzi, inny sposób spędzania wolnego czasu. I nasze drogi sie rozeszły, bo on miał stuenckie życie, bez zobowiazań, kasa od rodziców. Myślę ze po pierwsze masz kryzys wieku średniego, a po drugie zachłysnęłas sie kasą, prestiżem i czymś nowym. Może sie to skończyc romansem z wypielęgnowanym metroseksualnym mężczyzną, ale uważaj, może się tez okazać ze jestes tylko dla tego nowego ładną d**ą do wydymania i koniec. A ten obleżny, zarośnięty chłop i tak będzie na ciebie czekał. I okaze się ze własnie bez niego nie wyobrażasz sobie życia. I ze to nowe, to tylko piękna powierzchownośc i nic poza tym. Udawane kontakty towarzyskie, udawane pozy, blichtr, kłamstwo ... Można się mocno sparzyc ...

Gość gość2014
Swieta racja, 14lat razem 4 po ślubie, ukierunkować??? Jasne to juz przerabiałam. Ale ile można facetowi w 4 litery włazić bez mydła. To robi się męczące. Niech sam pomysli że kobieta to nie lalka dmuchana. Ma uczucia i potrzeby.