Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny wilkołak

Przypomniało jej się

Polecane posty

Gość samotny wilkołak

po dwóch latach. Teraz kiedy jako tako "zaleczyłem rany" przysyła mi SMS-a z życzeniami Świątecznymi, po dwóch latach totalnej ciszy. Odpisałem jej wzajemnie a ona na to "Co robisz ?" Noś q****, co jej mam odpisać ? "chooooooooooj Cię to obchodzi" , "mam ochotę Cię utopić w łyżce wody", "wciąż myślę o Tobie i trzepie konia" ?????????????? Co mam napisać ?

Gość gość
napisz, ze przygotowujesz sie do swiat, zyczysz jej wszytskiego dobrego ale nie masz czasu, i sie pozegnaj.

Gość gość
dokładnie to jej napisz :) ucieszy sie ze o niej myslisz ,

Gość gość
ja bym już zignorowała

Gość gość
napisz jej co myślisz i tyle

Gość gość
Hej Wilkołaku, mam podobny problem, z tym, że jestem kobietą. Mój "Ukochany" rzucił mnie po 13 latach, dla..........nie bardzo nawet wiem kogo, bo nie sprawdzam, nie szukam, nie pytam, godność, to jedyne co mi zostały, ale serce boli nadal. Ostatnio odezwał się jakieś 2 miesiące temu / tylko sms-y, nie dzwoni, czyżby się bał, że moja reakcja mu humor popsuje/ , a dzisiaj przysłał mi sms-a na zasadzie "wyslił do wszystkich" : "Serdeczne zycia , zdrowych, pogodnych Świat etc. i cudnego nowego Roku............, zyczy X" - ja nie wysyłam takich głupkowatych sms- ów do ludzi , albo dzwonię albo jeżeli coś piszę, to tak, aby adresat wiedział, ze pisze do niego-Wilkołaku jesteś Facetem , czy ty bys cos odpisał, co, czy lepiej milczeć? Jest mi przykro, wolałabym , aby nie wysyłał go wcale, niż dołączał mnie do listy osób obsługiwanych jednym sms-em/ taki sam wysłał do swoich pracowników/. Ja , jako kobieta, uważam, ze rada gościa powyżej jest bardzo dobra, kultura, odpowiedź na zadane przez tą Panią pytanie, i sugestia nie wypowiedziana - "proszę nie zawracaj mi więcej głowy, nie mam i nie chce mieć dla ciebie czasu".

Gość samotny wilkołak
"Pamiętasz jeszcze nasze ostatnie wspólnie spędzone Święta ?" No to już chyba szczyty bezczelności ? Czy ja muszę koniecznie w Wigilię kogoś zabić ? Widzisz "gościu" 13:02 grzeczność nie popłaca. Wyślij najwyżej SMS-a "wyślij do wszystkich". Jak można być w Święta taki podły ?

Gość hahaha30
No to mamy kolego podobnie. Moja ex też sobie o mnie przypomniała dzisiaj... . Może chce zagłuszyć wyrzuty sumienia po tym jak w sylwestra w tamtym roku powiedziała mi że odchodzi do innego. Ja sobie poradziłem ale nawet jej nie odpisze. Po prostu w d***e ją mam ...

Gość hahaha30
zapodaj sobie karrambusa: koniec balu i coco jambo i do przodu:)

Gość samotny wilkołak
Hej "hahaha30" jestes moim "genetycznym blizniakiem" ? Ode mnie odeszla w Nowy Rok 2012 mowiac ze czekala aby mi to powiedziec bo nie chciala mi psuc Swiat. A teraz sie pyta czy je pamietam. Oczadzilo ja czy jak.

Gość gość
Wilkołaku, odpisz grzecznie jak ci radzili powyżej i nie wchodź z nią w dyskusję. Jeżeli wejdziesz, to ona zauwazy, że wzbudza w tobie emocje, a wzbudza, "skoro chcesz kogoś zabić". Poza tym ona nie gra fer- gdyby jej na Tobie naprawdę zależało, to napisałaby coś po ludzku, poczułbyś to, np. stało się jak się stało, ale chciałaby wrócić do waszej znajomości, a Święta , to czas na pojednanie, jest ciekawa, co u ciebie słychać i zyczy ci wszystkiego dobrego", coś w czym czuć człowieka, a Ona - chce cię w sms-ową wymianę zdań wciągnąc, a potem wyjdzie , że to twoja wina. Wg mnie-odpisz krótko, jak ci radzili wyżej, nie odnoś się do pytania o pamięć o świętach, zasugeruj, że to wszystko, co masz jej do powiedzenia, a na dalsza wymiane zdań , nie masz czasu i ochoty, i ZAMILKNIJ. Na pewno będzie jeszcze próbowała, to takie gierki, nie do końca fer.

Gość samotny wilkołak
Łatwo się mówi. Jeśli na prawdę chce wrócić ? "Szkoda że to się już nie wróci" - to jej nastepny SMS

Gość gość
A chcialbys do niej wrocic?

Gość samotny wilkołak
Chociaż już tak nie "boli" to wciąż o niej myślę - taka jest prawda. Nie ma się co oszukiwać. " Z perspektywy czasu muszę przyznać, że to były najpiękniejsze chwile w moim życiu. Dzięki Tobie." - chyba przeżywa jakiś kryzys.

Gość gość
A może on chcę do niej wrócić

Gość gość
pewnie się n******* i pisze bzdury, olej ja !! "tego kwiatu jest pół światu" jak mówi mądre przysłowie

Gość gość
teraz wiesz że popełniła błąd zrywając z tobą

Gość samotny wilkołak
"Chcesz pogadać to zadzwoń, nie chce mi się pisać" "Nie mogę, nie potrafię Ci teraz spojrzeć w Twarz. Chcę tylko, żebyś wiedział, że strasznie żałuję tego co wtedy zrobiłam. To nie było przemyślane." Jak te Święta oddziaływują na ludzi ! Masakra !

Gość gość
żałuje żałuje i to bardzo

Gość gość
myślicie,ze mój eks, żałuje lub bedzie zalowac ze ze mną zerwał, skoro twierdzi,ze jego uczucie wygaslo?

Będzie żałował w chwilach, gdy nie będzie miał z kim sypiać, ale nie będzie żałował Ciebie, a jedynie poczucia bycia kochanym (w przypadku autora) lub innych czułości (osoba wyżej).

Gość gość
dfgbvdcsdfg

Gość samotny wilkołak
Żałować na pewno będzie, tylko jeżeli jest szczery to tak jest lepiej dla Was obojga. Tylko często jest tak, że człowiek sam nie wie czego chce i oszukuje samego siebie. Bo mu tak wygodniej.

Gość hahaha30
Jakie pojednanie, chyba tylko dzisiaj i większości mało szczere. Wbrew temu co piszą wszyscy, nie odpisuj, wciągnie Cie w rozmowę, a w najgorszym przypadku w poczucie winy..., one tak mają. Niech siedzi sama, jak ona się świetnie bawiła to Ty byłeś pewnie w kiepskim stanie. Niech ma tego namiastkę. Olej ją ciepłym moczem, a w nowym roku znajdziesz sobie porządną dziewczynę.